If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
boban, Barakov,
сори че днес много разпокъсано следя форума.
Мерси за поздравленията.
Barakov, и вие вършите добра работа със събирането на анализите - аз лично не ги чета, но на много от хората тук са от полза, сигурен съм.
boban1, София, но като дойда към Бургас ще кажа предварително В "резиденцията" ми там (х-л Драма) правят много хубава пържола по мексикански, може да са съберем да я полеем с няколко ракии
Momci,kakvo mislite otnosno tazi linia Daily 18.11.03 High ;15.12.03 1.2131 Low; 19.01.04 Low 1.2334.Dali daily close pod neia ste uskori dvijenieto kam 1.23.
Коментар
prior
eur/$
14:01 США: выступление представителя правительства Байеса на тему рисков в управлении, Нью-Йорк: необходима осторожность в отношении низких процентных ставок
Коментар
Amatyor
eur/$
Днес верно пазара си прави шеги с мен.Сутринта не ми изпълни ордер за 1 пипс,
сега имах лимит на 1.2605-отново 1 пипс не ми достигна. ))
Коментар
пенсионера
eur/$
Има ли информация,какво е казала Сюзан Шмид Биез в 16,00 ? Предварително благодаря
Браво за изявеното желание .и хвърленият труд .
..надявам се че индиакторът ще работи е твоя(ваша ) полза.
но бих искам да отбележа ,че ако съществуваше подобна формула с която да отразим бъдещите движения на този пазар.
тои едва ли ще се нарича Forex.
Успех.
Abe momcheta i momicheta ....shto se karate i zaiajdate pomejdu si....
Ot tova faida niama...
Niama nishto losho chovek da ima svoe vijdane za neshtata,da go spodelia tuk i da se diskutira
N o nakraia za vzemane na reshenie vseki sam si e otgovoren pred akaunta si
Коментар
prior
Нов FOREX ОСЦИЛАТОР
Няма по-голяма радост за мен от радостта,която изпитвам наблюдавайки наченки на интелект
у дебили,ембицили и прочие умствено изостанали.Та подобна радост изпитвам,виждайки доста интелигентния
избор на ник от страна на неразбиращ.Неразбиращ,не се изненадвай , че толкова често изпитваш
чувство на страх или самота.Чак аз потрепервам,мислейки си колко ужасно се чувства
единствената ти мозъчна клетка в тази безкрайна тъмнина.Опитай се да я снабдиш с другарче ((
Коментар