IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Varna2 , s mnogo si skysih jivota.Pri fal6ivia probiv na 1.29 bqh pred monitora i mi se prividqha 1.30 i posle 1.35.
    Vsy6tnost zatova nai me e iad,poneje ako se biah osmelil da selna malko nqma6e da 4akam 4ak tolkova.
    mejduvremenno vij kade otide ! Kak da si pomislia,4e moje da napravi 300pipsa za 1 den?

Коментар

• eur/usd

Ami sega, palk sell li?

Коментар

• eur/usd

Kuki kakvo mislish za ekshana predi malko
        Kakvo ti e mnenieto

Коментар

• eur/usd

Abe hora za6to taka lo6o skysaha 6ortite na eur ???????

Коментар

• eur/usd,

selloff, сори че не мога да прочета какво си писал - надявам се само че си ги устискал и си направил добри пари
            приятна вечер от мен

Коментар

• eur/usd

6tom otide to4no kolkoto da mi vzeme stopa na 1.2275 i posle vednaga vyrna e yasno,4e pazara
              mi kazva da pogledam otstrani.Nepravilniq mi vhod me prinujdava v momenta da stiskam palci na evroto.
              Ako imah cena 1.27/8 nikoga ne bih zatvoril.Mnogo se opasiavam da ne bi da obyrna generalno posokata?
              Poneje razbrah mnogo dobre,4e ot intraday i nulevia rezultat e pe4alba.Kak iskam da ide na 1.30,
              vednaga sell i niama da go pipam 2-3 godini.

Коментар

• eur/usd,

Pich, chestiti da sa ti. Samo mi kaji s kolko si skusi jivota!
                Kolkoto do vuprosa ti, spored men otgovora e DA. No ne chak tolkova shzofrenichni(puk koi li znae kakvo shte stane). Na tvoe myasto ne bih igral pone edin mesec.
                Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

Fantoma pochvai s vodkite az 6te gi nakaja po kasno

Коментар

• eur/usd,

Na tazi 1/5 mi otnese stopa .No vse pak remi.Dnes izkarah 2375$.Po-to4no ot momenta na zaemane na poziciata
                    3 meseca.Za dnes se otkazvam.Edinstveno na 1.2330 bih skysil,no dotam edva li 6te vyrne.Molia vsi4ki,no
                    nai-ve4e me4kite da mi otgovoriat:Mnogo li gre6a,kato si mislia,4e predi okon4atelnia trend-reversal
                    bi sledvalo da ima posleden opit na onezi 6izofreni4no visoki niva?Za men tova e ot izkliu4itelno zna4enie.
                    Thanks predvaritelno !

Коментар

• eur/usd

Leprosy ,leprosy pak sa izloji iztarva golqmata riba. Aide sq ti si na hod!

Коментар

• eur/usd, moje i da stabiliziram

18:34 2.March.2004

Истечение некоторых опционов со страйком $ 1.2350 стимулировало продажи евро
                        после 18.00 мск. Хотя пара участников рынка выражает сожаление,
                        что короткие позиции по евро/доллару открываются только внутредневными игроками.
                        Последний подъем к области $ 1.2415 был вызван покупками американского инвестиционного дома,
                        но курс быстро вернулся ниже фигуры. Многие предупреждают относительно близости стопов с
                        обоих сторон рынка. Ранее разговоры упомянули предложения на продажу вокруг $ 1.2420,
                        которые связывались с ближневосточными именам, но предупреждение других дилеров о том,
                        что там расположены стопы, предполагает возможность резкого роста после прорыва этой отметки.
                        Сейчас рынок пробил вниз отметку $ 1.2380. Защитные биды ожидаются перед опционным барьером $ 1.2350. Ниже ожидаются стопы,
                        продажи возрастут после падения цены ниже $ 1.2330. http://www.forexpf.ru/article.php?objid=259078

Коментар

• eur/usd,

Восходящая тенденция на недельном график могла удержать вчера евро от падения,
                          но этого не произошло, и рынок намерен простирывать минимумы, что стало ясно
                          после прорыва 1,2425. Прорыв поддержки на 1,2360 открывает ход до следующей
                          области поддержки вокруг 1,2180/1,2245.

Коментар

• eur/usd

e... li maamu!!! vajnoto e da ne si na zaguba...

Коментар

NIakoj znae li ima li fundamentalno sybitie, koeto da obiasni stanaloto tochno w tozi momemt?

Коментар

Koe predizvika tova silno dvijenie ?

Коментар

Working...
                                X