IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов FOREX анализ

Kuki imam edin vapros
    Koga, kakav mehanizam ispolzvash na premestvane na stopa
    sega si kas od 1.2210 koga shte slozsih stopa na 0, pri kakav kotirovka?

Коментар

• Нов FOREX анализ

blagodaria za podkrepata europatriot Ако 4уете skoro za sko4il pred byrzo dvije6t se vlak da znaete 4e sym az

Коментар

• Нов FOREX анализ

dobro utro i ot men.mqkolko dena ne sam gledal ni6to no sega sam gotov da si zaloja glavata 4e ot
        1,29.. nadolo ,tova evro si pravi 4ista zig-zag korekciq (dotuka dvoina,no kato se zamoslq mai si otiva kam troina)
        IMA LI NQKOI NA MOETO MNENIE???????

Коментар

• Нов FOREX анализ

Kuki,благодаря ти. И искрено вярвам,че си прав в указаните от теб сценарии.
          Пусто хич ме няма в интрадей план уж влизане като хората,стоп като хората
          и в 80% вярна посока,но с паднал стоп.Шапка ти свалям за интрадей стратегиите
          Успех !

Коментар

• Нов FOREX анализ

selloff,
            Добре, ще ти разкажа и аз моето по-глобално виждане за пазара последната 1 година.
            Преди близо година, по Великден няколко души тук се бяхме обединили около виждането че последния шанс за възстановяване на движението на долу на долара е при 1.1230.
            Понеже малко или много си бяхме бичи настроени спрямо долара, скъсявахме здраво от 1.1150/80 с цел 1.05 на първо време.
            Оказа се че сме били прави и след пробива на 1.1230 последва много мощно импулсивно движение нагоре. Което, поне на мен, ми позволи да си върна загубеното от скъсяването, че и с добра печалба впоследствие.
            Оттам нататък се оформи движение до 1.1931 което дълго време беше връх.

На тази база: За мен движението от последния връх насам остава корективно, поне до пробив под нивото 1.1930.
            Около 1.1980/1.2030 е възможно да се оформи средносрочно дъно (ако не го е оформило вече при 1.2058), от което при пробив над 1.2670 да последва импулсивно движение с цел 1.3650/70...
            Естествено в случая не говоря за праволинейно движение нагоре, времето за което това може да се случи е между 1 и 3 месеца, може и повече.
            Надолу - при евентуален пробив на 1.1930 според мен обръщането на тренда ще е потвърдено и целта е близо до споменатите нива 1.1230/50.
            Там е и едно много много удобно място за оформяне на ново средносрочно дъно, откъдето да последва корекция нагоре с цел около 1.2350.

Така го виждам аз пазара в следващите 6-9-12 месеца, като естествено нищо не пречи и да греша.

Един съвет от мен - гледайте глобално, действайте локално.
            Глобалната картинка трябва да ни дава насоките за търговията, но самата търговия така е "конструирана" че трябва да се търгува интрадей, позиции за повече от 2-3 дни, които не са защитени вече с профит стоп са опит за летене, което обикновено е в бездната.

Успех на всички!

Коментар

• Нов FOREX анализ

Съвсем накратко.Имам много неприятното усещане,че се повтаря ситуацията от преди 2 години.
              Тогава след отскока на еврото от 0.82 към 0.90 съм сигурен,че много малко хора са си мислели,че
              даунтренда е свършил.Оказа се друго,а когато стана ясно беше вече късно.Както знаеш целта ми
              все още е да заема стратегическа къса позиция и да я задържа по-продължителен период от време.
              Вече писах,че стискам палци да има нива от поне1.25/27,още по-добре 1.30. Да ама погледни нещо:
              когато хванаха Садам пригепа се зарадвах много,като си мислех,че дотук беше.Оказа се ден до пладне,
              а Петър Караиванов написа нещо от сорта :"Абсолютна класика днес,гепа ВИНАГИ се запълва."
              Уголемяването е мое.Е добре,въпроса ми е след като гепа винаги се пълни,значи рано или късно
              и $/йена ще го запълни.А по-подходящ момент от този...Добре ,но при $/йена114 е повече от ясно накъде
              отиват и европейските валути...Единственото ,на което разчитам е че Буш и неговата престъпна
              администрация хич не искат силен$.Пиша ти всичко това,защото добре се познавам и знам,че на 1.10
              ще ме е страх да скъся.Моля те дай мнението си.Успешен ден ти желая !

Коментар

• Нов FOREX анализ

selloff, да, тук съм

Коментар

• Нов FOREX анализ

Добро утро.Успешен ден на всички.Куки,тук ли си?
                  Искам да те питам нещо.

Коментар

• Нов FOREX анализ

добро утро на всички
                    споко отчаян ще върне малко като стигне 115
                    имам чуството че всички жълти стискат по два три чувала с йени
                    и като отвори пазара започват да продават (шега разбира се)
                    успешен ден на всички шпекуланти

Коментар

• Нов FOREX анализ

EUR/USD - short 1.2210, s/l 1.2249, t/p 1.2138

Коментар

• USD/JPY

Добро утро на всички! Fxtrader,
                        В твоя постинг се разшравя за една система на търговия, при която с взимат само стойностите на отваряне и затваряне на борсата.
                        1. Ако затвори на по-ниско ниво от предишния минимум, влизаш на дълга.
                        2. Ако затвори на по-високо от предишния максимум - отваряш къса.
                        Основият проблем (според автора) е минималната печалба.

Коментар

• USD/JPY

Abe tezi ot vas koito znaqt ruski ,biha limi preveli tova
                          Система входит по Клосе, и закрывается на следующем Опен (аналогично для Лонга и Шорта)
                          Интересно что я не использовал никакой оптимизации, диапазон изменения параметров от 1 до 10 но на ПРОГНОЗ это почемуто никак не влияет, только с возрастанием значения уменьшается количество сделок.
                          Система расчитывает 2 уровня. Как только Клосе становится ниже нижнего уровня (Мин. уровень) - система входит в лонг, а как только Клосе становится выше Макс. уровня - система входит в шорт.
                          Единственная продлемма в том, что система берет очень мало прибыли, и врядли можно торговать по ней реально (комиссия все сожрет...), но сам факт правильного прогноза радует....

PLS prevedete go )

Коментар

• USD/JPY

Ebasi, tazi iena niama li da vyrne malko.

Коментар

• hipi time again

oh don"t ask why, oh don"t ask why

Коментар

• Към DARK и RAND

пичове и пички (тва второто малко нецензурно звучи)
                                желая приятна вечер на всички вас
                                взимайте профитите (загубите се стискат под мишница)
                                и да ходим на бар
                                наздраве
                                Well, show me the way
                                To the next whiskey bar
                                Show me the way
                                To the next little girl

Коментар

Working...
                                X