IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/Usd

Това никой не би могъл да знае стан - за мен важна е глобалната картинка . По принцип за мен движението
    вече към края си , но може би е възможно да се измъкнат няколко фигури !

Коментар

• Eur/Usd

Борсалино не мислиш ли,че ще качи до 25/26 преди да коригира към 15/19

Коментар

• Eur/Usd

systray, аз още не мога да си простя,че не си сложих вчера лимита там,където ме посъветва
        на 0:0. А за ривърса и той бая нерви ми коства,но все пак върна нещо.33 пипса се изкарват...
        Между другото ,така дълго чаканото репатриране "започна",обаче в кросовете))
        GL

Коментар

• Нов FOREX анализ

Сложете стоп на gbp/usd на 1.8050

Коментар

• Eur/Usd

Soldier, кефиш ме. От всякакви забутани ситуации измъкваш печалба. От теб научих местенето на стоповете и ривърса.
            И понеже не съм чел никакви учебници, а го правя по трудния начин (от собствените си грешки), да си жив и здрав!
            Айде спорна!

Коментар

• Eur/Usd

Общата рвносметка от еврото ми е минус 33 пипса.Ривърса все пак ми "върна" 40 пипса...
              А иначе- да ,ясно,че е за надолу.

Коментар

• Eur/Usd

На 1.2215 затворих ривърса.

Коментар

• Eur/Usd

Бобан - за сега е корекция , както казах до 19 или вероятно до 15 . пусни си седмична а после и днневна
                  графика и ще видиш очевидното - няма движение само в една посока
                  Желая ти успех

Коментар

• Eur/Usd

Borsalino ...da razbiram li che dalgosrochnia trend e nadolu..
                    Ne sam siguren v tova.....

Коментар

• Eur/Usd

Здрави нерви господа и следвайте дългосрочния тренд - това е формулата на успеха))
                      В случая продавайте на върховете поне до 19 а може би и до 15
                      Успех ви желя ))

Коментар

• Eur/Usd

Varna 2 Men po princip ne me e iad za zagubata zashtoto esamo 10 pipsa (otvorih 1min predi dannite ot tekushto nivo sas stop10 pipsa )
                        Iad me e che v sluchaia kakvoto ida pravish vinagi iadesh darvoto(
                        Imam chuvstvoto che niakoi predvaritelno e imal informacia za otvorenite pozicii ........
                        I prosto tragva sreshtu tiah

Коментар

• обява

пардон до 4-6 пипса

Коментар

• Eur/Usd

супер гледачка гледа на кафенце, боб, захар и леща
                            прогнози за след месец с точност до 320 пипса

Коментар

• Eur/Usd

Sled kato vchera za 1 pips izturvah 79, i sled dneshnite izcepki vuznameryavam da si pochina do ponedelnik. USPEH NA VSICHKI !!!
                              Работа и заплата?

Коментар

• Eur/Usd

I na men ot dosta vreme mi se muti tochno tova v glavata boban1. Prosto kogato te se namesyta stava gruba selska igra. Inache ot kude da pechelyat, ako ne ot nas. Dneshnite misterii ne me uchudvat, dori dulboko v sebe si go ochakvah. Spomnyam si mnogo puti, pri super danni za USA evroto da ripa, vuprekic he sravnenie ne moje i da stava(v sluchaya nyama i gream logika). Taka che pih edna studena voda-33 pipsa zaguba se preglushtat.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X