IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Да продадеш/купиш по липсващ курс - това е невъзможно по принцип, на всяка платформа.
    Освен ако дежурните там са мъртво пияни и слагат невъзможни котировки по някакъв начин.

В Делтата за позициите има понятие среден курс, което няма нищо общо с курса на купуване/продаване а е усреднен курс на позицията.

Коментар

• eur/usd

ne znam zashto shte se nastroili za kasi, akto si e totalno za buy...probito fibo 61.8 na dnevna s low 1.1369 i hi 1.2912, probit ma 200/na 1h./ na 1.2285, izpalnen fraktal na 1h. na 1.2319...ot 1.232 sam dalag sas top 1.227 i t.p.1.25+ priqten den i umnata s dobavqneto v gubeshti pozicii

Коментар

обади им се, ще отменят сделката

Коментар

gospoda, sluchvalo li se e na niakoi igrach prez Deltata - da se okaje che neznaino e prodal na kurs koito go e niamalo prez tova vreme

Коментар

• eur/usd анализ

Продължавам да не си аргументирам прогнозите (с извадки от моя анализ на графики). Но то е само защото ме е страх да не умрете от смях.
            А и по-добре за останалите е да не се вслушват в тези "прогнози".
            Много ми куца слагането на стопове. Така, че ако някой има мнение - да помага.

Коментар

• eur/usd gbp/usd

DayWalker, просто пазара ще е доста динамичен днес - поне такива са първите сигнали...
              Продължавам да смятам че в момента ако не си на позиция, е по-добре настрани

Коментар

• eur/usd

Sr. курс 1.2352. Чакам за ново добавяне преди пропадането (ако въобще се състои). Възможен вори тест на 1.2360-70.
                Отново слагам първоначалния таргет 1.2280.
                ....

Коментар

• eur/usd

Според Германската асоциация на износителите от април еврото ще покачи към нива 1.24/1.25 EUR/USD, което ще доведе до риск за покачване към нива над 1.28 EUR/USD и дори след това към 1.35/1.40 EUR/USD. Според асоциацията пределните нива който фирмите износители могат да издържат са около 1.36 EUR/USD. При подобен сценарии очакванията за растеж на БВП в Германия от 1.2% изглеждат оптимистични.

Коментар

• eur/usd

Zdraveite i ot men, kato gledam dnes nqma da lipsvat dvijenia...
                    Uspeh na vsi4ki!

Коментар

• eur/usd gbp/usd

za dnes mai trqbwa da spiram
                      qvno ne mi e den : (

Коментар

• eur/usd

Next target 1.2370/80 and than 1.2420/40 GL

Коментар

• eur/usd

Prodylvawam да скъсявам около 1.2350. Ще ви кажа после за стопове.

Коментар

• eur/usd

moite stopove oste stoqt....
                            no ne mi haresva kak se razvivat nestata, za poreden pyt denqt zapo4va zle za men

Коментар

• eur/usd

Аз съм настрани след като сутринта ми удари стопа на късите на 1.2310
                              Изчаквам развитието на пазара, като евентуално бих скъсил на 1.2400/10 с реверсиране в дълги на 1.2435
                              Засега май най-здравословно е да се стои настрани

Коментар

• eur/usd

не е учудващо
                                май в последно време лошите данни
                                водят до покачване на валутата

Коментар

Working...
                                X