IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами, за сега не мога да кажа нищо лошо за брокера ми (втора седмица съм при него), освен тия 10 пипса, които обаче се задържаха някъде за около 1-2 часа, след което върна на 5 пипса, което при такъв пазар не е ненормално. Още повече това беше в понеделник, а тогава колко брокера позволяваха търговия?? ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
      Имам един много голям въпрос:

КОЛКО МАКСИМУМ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ СПРЕДА ???

В момента ми показва 10 пипса спред! :-(
      Ми като ти е куц брокера.........ще ти 10 а може и 20.ХА-ХА

Коментар

• Здравейте!
        Затова Марияне какъв е извода "Играйте без стопове".
        А наистина и аз няма да се изненадам ако ударим 1.1950 до края на седмицата.

Успех на всички в търговията с валути!

Коментар

• моите наблюдения в последните години са, че около празниците има много силни движения

и ЛОГИЧНО

защото пазара е тънък и акулите обират стопове и лимити във всички посоки

само да надушат, че някъде има стопове и отиват да ги събират
          според мен има стопове/лимити на 1.1950-60 и нищо чудно до петък да има един "шиш" дотам

Коментар

• До средата на Януари не очаквам сериозно движение. Рейнджа ще се запази +/-/ една фигура. Мое мнение.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• EUR/USD

Дати - 27.12.05 - (29.12.05 !!! )
              При пробив на юг. цел - 1.1640 .. При пробив на север ?! Божа работа

Коментар

• !

Успешна седмица и Честита Коледа !

Коментар

• за съжаление следва бясен спад поне към 1.15
                  Гледам трендлинииите
                  продажба от 1.1842, със стоп на 1.1960 и цел 1.15 е вариант с над 60% шанс за осъществяване

Коментар

• Прогнозата от миналата седмица ми беше подем на EUR vs USD - в петък не стана, т.е. остава за днес или утре... А дано, че ми писна да гледам тука едни минуси! :-(

Коментар

• Неработен е за повечето, така е, ама чак пък 10 ... :-(
                      Иначе сутринта беше 3 (нормално и аз съм на 2), което го приех нормално. Хубавото е, че сега е по-добре - вече е 5 :-)

Мерси и успех!

Коментар

• Opasen днес е почти не работен ден. Затова брокерите които работят са растегнали спреда даже моя който попринцип е 2 пипса в момента е 6 така че не се притеснявай нормално е. Успех.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Имам един много голям въпрос:

КОЛКО МАКСИМУМ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ СПРЕДА ???

В момента ми показва 10 пипса спред! :-(

Коментар

• Благодаря на Chicago, KOKO и Svetlin за изразените през годината компетентни мнения!
                            Здраве и нови успехи!

Коментар

• ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ.С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И
                              ЗДРАВИ НЕРВИ.

Коментар

• Честита Коледа на Всички !
                                Пожелавам на всички Вас , Вашите Семейства и Възлюблени
                                да запазите оптимизма и ентусиазма от младостта си ,
                                и вземете най-доброто от очертаващите се възможности.

Коментар

Working...
                                X