Моята прогноза за днес - вижда се развитие на корекция от вчерашното двежение , цели под 2031 - 1985 - 1950 , и после Огромна вероятностза нови постижения на Еврото- близки цели -2276 - 2391 ,май няма какво да спре или промени техническото развитие засега.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: EURUSD
Първоначално изпратено от OPASENАми аз съм млад трейдър - играя само EURUSD... Ако отворя хедж, щото все още мисля по въпроса(!), то ще е обратна позиция ;-)
Преди малко, докато се бръснех и подготвях за работа, се сетих, че беше писал за 14 лота!? Това нормални лотове ли са (от по 100'000) или мини лотове, щото ако са нормални значи, че си сериозен играч! ;-)
Иначе преди малко си смятах средния курс на губещите ми позиции и той е .... точно колкото твоя!!! 1.1870 :-)
Дано и двамата да го извадиме.... ;-)
препоръчвам ти да разгледаш долар-кандец евентулно или долар-шв . франкЕ- да ама не !!!!
Коментар
-
Момчета и момичета.Не вземайте сериозно думите ми, че дългосрочните прогнози са неблагодарно нещо - аз поне не вярвам в тях и затова се опитвам да играя по Бил Уйлямс: Снощния ход на еврото много е вероятно да е само начало на една дълбока корекция, която да стигне 1.27-28. Струва ми се, че завърши цикъла на повишаване на лихвите по долара, което беше основния драйвер досега на пазара. Дори и да имаме някакво повишение, ще е епизодично, колкото да корегираме при хода надолу...
Успехи!
Коментар
-
EURUSD
Ами аз съм млад трейдър - играя само EURUSD... Ако отворя хедж, щото все още мисля по въпроса(!), то ще е обратна позиция ;-)
Преди малко, докато се бръснех и подготвях за работа, се сетих, че беше писал за 14 лота!? Това нормални лотове ли са (от по 100'000) или мини лотове, щото ако са нормални значи, че си сериозен играч! ;-)
Иначе преди малко си смятах средния курс на губещите ми позиции и той е .... точно колкото твоя!!! 1.1870 :-)
Дано и двамата да го извадиме.... ;-)
Коментар
-
[quote="OPASEN"]Първоначално изпратено от salminЗдрасти.
Там е работата,че така както върви....целта вече нагоре става 2191
Хич не ми се иска и на мене- започнах годината с 6 доливания и вече съм на 14 лота с изравняване...чак на 1870 Ужас , но добарта новина е , че всичко това мисля до ден два още.
Иначе моите долари са още от 1.1820 .... и 0.5 лота от 1.1974, както вече писах вчера ..... ;-)
Успех![/quote
в коя валутна двойка смяташ да се хеджираш ?- повсеместно долара е под натискЕ- да ама не !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от salminЗдрасти.
Хич не ми се иска и на мене- започнах годината с 6 доливания и вече съм на 14 лота с изравняване...чак на 1870 Ужас , но добарта новина е , че всичко това мисля до ден два още.
Иначе моите долари са още от 1.1820 .... и 0.5 лота от 1.1974, както вече писах вчера ..... ;-)
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENПървоначално изпратено от neron79Здравейте колеги!
Мисля ,че максимум до 1.2080 ще приключим движението нагоре засега.
Просто няма откъде да намери повече сили за нагоре.
Трябва да започнем да корегираме малко поне до 1.2020.
Пък след това знае ли се?
Успех на всички в измъкването на губещите позиции!
Neron79, аз също мисля, че 1.2081 (при мен това е максимумът от 05:13 до към 05:16 часа) е тавана, както и писах като прогноза! Определено това вдигане беше супер измислено и фалшиво и трябва да върне поне една фигура надолу, а защо не и повече... ;-)
Аз лично от вчера до сега извадих хеджове за 737 долара и в момента сметката ми е с 2'892 долара повече, но имам и отворени загуби за 2'818 долара (1.5 лота), т.е. до тук имам малък профит (при курс 1.2058) и мисля да изчакам доларите да намалят загубите си, за да затварям и да ходя до магазина за ВВВ мляко с шоколад... :-)
Тук идва въпросът: НЯКОЙ ОЧАКВА ЛИ ОЩЕ ИЗЦЕПКИ НАГОРЕ ?????
Късмет на всички!!!
Здрасти.
Хич не ми се иска и на мене- започнах годината с 6 доливания и вече съм на 14 лота с изравняване...чак на 1870 Ужас , но добарта новина е , че всичко това мисля до ден два още.Е- да ама не !!!!
Коментар
-
EURUSD
Първоначално изпратено от neron79Здравейте колеги!
Мисля ,че максимум до 1.2080 ще приключим движението нагоре засега.
Просто няма откъде да намери повече сили за нагоре.
Трябва да започнем да корегираме малко поне до 1.2020.
Пък след това знае ли се?
Успех на всички в измъкването на губещите позиции!
Neron79, аз също мисля, че 1.2081 (при мен това е максимумът от 05:13 до към 05:16 часа) е тавана, както и писах като прогноза! Определено това вдигане беше супер измислено и фалшиво и трябва да върне поне една фигура надолу, а защо не и повече... ;-)
Аз лично от вчера до сега извадих хеджове за 737 долара и в момента сметката ми е с 2'892 долара повече, но имам и отворени загуби за 2'818 долара (1.5 лота), т.е. до тук имам малък профит (при курс 1.2058) и мисля да изчакам доларите да намалят загубите си, за да затварям и да ходя до магазина за ВВВ мляко с шоколад... :-)
Тук идва въпросът: НЯКОЙ ОЧАКВА ЛИ ОЩЕ ИЗЦЕПКИ НАГОРЕ ?????
Късмет на всички!!!
Коментар
-
!!!
Сегодняшнее 200-пунктовое укрепление евро является важным сигналом. Это самый большой внутридневной рост единой валюты после того, как она достигла рекордных максимумов на 1.3670.
До этого рекордом было ралли 22 февраля 2005 года, когда курс евро/доллар вырос на 187 пунктов.
Это зловещий сигнал. В дальнейшем сила евро становится все более и более вероятной.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENПървоначално изпратено от Мариян Йордановтоест време е да се продаде
със стоп на 1.2005
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от netware5Колеги, днес е най-шибаният ми ден. Вече съм -200 пипса в кабела и се чудя какво да правя.....
смятате ли че стигна върха на 1,2028 или има просто лека консолидация
Лошото е, че не мисля с 1.2028 да приключат нещата :-( В момента е даже 1.2013, но, пак да кажа - пикът е около 1.2050 (+- 20 пипса), според мен.... Е, ако приемем 1.2050 - 20 пипса, то има вариант пикът да е достигнат вече при 1.2030 и по-точно 1.2028
Късмет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Колеги, днес е най-шибаният ми ден. Вече съм -200 пипса в кабела и се чудя какво да правя.....
смятате ли че стигна върха на 1,2028 или има просто лека консолидацияВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар