IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моята прогноза за днес - вижда се развитие на корекция от вчерашното двежение , цели под 2031 - 1985 - 1950 , и после Огромна вероятностза нови постижения на Еврото- близки цели -2276 - 2391 ,май няма какво да спре или промени техническото развитие засега.
    Е- да ама не !!!!

Коментар

• Kolegi zelaia na vsicki uspesen den. Pone na tezi koito sa ostanali sled snosti.

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
        Ами аз съм млад трейдър - играя само EURUSD... Ако отворя хедж, щото все още мисля по въпроса(!), то ще е обратна позиция ;-)

Преди малко, докато се бръснех и подготвях за работа, се сетих, че беше писал за 14 лота!? Това нормални лотове ли са (от по 100'000) или мини лотове, щото ако са нормални значи, че си сериозен играч! ;-)

Иначе преди малко си смятах средния курс на губещите ми позиции и той е .... точно колкото твоя!!! 1.1870 :-)

Дано и двамата да го извадиме.... ;-)
        аз на мини лотове не играя. а отностно хеджирането.....ами взими и почети малко литература по въпроса- как може да търсиш застраховка като играеш срещусебе си- Нужен ти е друг инструмент !!!
        препоръчвам ти да разгледаш долар-кандец евентулно или долар-шв . франк
        Е- да ама не !!!!

Коментар

• Момчета и момичета.Не вземайте сериозно думите ми, че дългосрочните прогнози са неблагодарно нещо - аз поне не вярвам в тях и затова се опитвам да играя по Бил Уйлямс: Снощния ход на еврото много е вероятно да е само начало на една дълбока корекция, която да стигне 1.27-28. Струва ми се, че завърши цикъла на повишаване на лихвите по долара, което беше основния драйвер досега на пазара. Дори и да имаме някакво повишение, ще е епизодично, колкото да корегираме при хода надолу...
          Успехи!

Коментар

• EURUSD

Ами аз съм млад трейдър - играя само EURUSD... Ако отворя хедж, щото все още мисля по въпроса(!), то ще е обратна позиция ;-)

Преди малко, докато се бръснех и подготвях за работа, се сетих, че беше писал за 14 лота!? Това нормални лотове ли са (от по 100'000) или мини лотове, щото ако са нормални значи, че си сериозен играч! ;-)

Иначе преди малко си смятах средния курс на губещите ми позиции и той е .... точно колкото твоя!!! 1.1870 :-)

Дано и двамата да го извадиме.... ;-)

Коментар

[quote="OPASEN"]
              Първоначално изпратено от salmin
              Здрасти.
              Там е работата,че така както върви....целта вече нагоре става 2191
              Хич не ми се иска и на мене- започнах годината с 6 доливания и вече съм на 14 лота с изравняване...чак на 1870 Ужас , но добарта новина е , че всичко това мисля до ден два още.
              Честно казано в момента обмислям не голям хедж (примерно 0.5 лота), който ще ми намали печалбата, ако нещата се оправят, но ще ми даде въздух до нива около 1.2300, което пък ниво изглежда направо фантастично !!! :-(
              Иначе моите долари са още от 1.1820 .... и 0.5 лота от 1.1974, както вече писах вчера ..... ;-)

Успех![/quote

в коя валутна двойка смяташ да се хеджираш ?- повсеместно долара е под натиск
              Е- да ама не !!!!

Коментар

Първоначално изпратено от salmin
                Здрасти.
                Хич не ми се иска и на мене- започнах годината с 6 доливания и вече съм на 14 лота с изравняване...чак на 1870 Ужас , но добарта новина е , че всичко това мисля до ден два още.
                Честно казано в момента обмислям не голям хедж (примерно 0.5 лота), който ще ми намали печалбата, ако нещата се оправят, но ще ми даде въздух до нива около 1.2300, което пък ниво изглежда направо фантастично !!! :-(
                Иначе моите долари са още от 1.1820 .... и 0.5 лота от 1.1974, както вече писах вчера ..... ;-)

Успех!

Коментар

Първоначално изпратено от OPASEN
                  Първоначално изпратено от neron79
                  Здравейте колеги!
                  Мисля ,че максимум до 1.2080 ще приключим движението нагоре засега.
                  Просто няма откъде да намери повече сили за нагоре.
                  Трябва да започнем да корегираме малко поне до 1.2020.
                  Пък след това знае ли се?

Успех на всички в измъкването на губещите позиции!
                  Мисля, че дойде времето да се броиме, т.е. кой е успял да се измъкне след вчерашния ден... :-(

Neron79, аз също мисля, че 1.2081 (при мен това е максимумът от 05:13 до към 05:16 часа) е тавана, както и писах като прогноза! Определено това вдигане беше супер измислено и фалшиво и трябва да върне поне една фигура надолу, а защо не и повече... ;-)

Аз лично от вчера до сега извадих хеджове за 737 долара и в момента сметката ми е с 2'892 долара повече, но имам и отворени загуби за 2'818 долара (1.5 лота), т.е. до тук имам малък профит (при курс 1.2058) и мисля да изчакам доларите да намалят загубите си, за да затварям и да ходя до магазина за ВВВ мляко с шоколад... :-)

Тук идва въпросът: НЯКОЙ ОЧАКВА ЛИ ОЩЕ ИЗЦЕПКИ НАГОРЕ ?????

Късмет на всички!!!

Здрасти.
                  Е- да ама не !!!!

Коментар

• EURUSD

Първоначално изпратено от neron79
                    Здравейте колеги!

Успех на всички в измъкването на губещите позиции!
                    Мисля, че дойде времето да се броиме, т.е. кой е успял да се измъкне след вчерашния ден... :-(

Neron79, аз също мисля, че 1.2081 (при мен това е максимумът от 05:13 до към 05:16 часа) е тавана, както и писах като прогноза! Определено това вдигане беше супер измислено и фалшиво и трябва да върне поне една фигура надолу, а защо не и повече... ;-)

Аз лично от вчера до сега извадих хеджове за 737 долара и в момента сметката ми е с 2'892 долара повече, но имам и отворени загуби за 2'818 долара (1.5 лота), т.е. до тук имам малък профит (при курс 1.2058) и мисля да изчакам доларите да намалят загубите си, за да затварям и да ходя до магазина за ВВВ мляко с шоколад... :-)

Тук идва въпросът: НЯКОЙ ОЧАКВА ЛИ ОЩЕ ИЗЦЕПКИ НАГОРЕ ?????

Късмет на всички!!!

Коментар

• Здравейте колеги!

Успех на всички в измъкването на губещите позиций!

Коментар

• !!!
                        Сегодняшнее 200-пунктовое укрепление евро является важным сигналом. Это самый большой внутридневной рост единой валюты после того, как она достигла рекордных максимумов на 1.3670.
                        До этого рекордом было ралли 22 февраля 2005 года, когда курс евро/доллар вырос на 187 пунктов.
                        Это зловещий сигнал. В дальнейшем сила евро становится все более и более вероятной.
                        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                          Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                          тоест време е да се продаде
                          със стоп на 1.2005
                          Не съм сигурен дали следпразничната корекция вече е завършила на 1.1975-1.1980, т.е. може съвсем спокойно да опита и 1.2000, което е съвсем близко до 1.2005 !? Аз лично в момента имам 1 лот евра и 1 лот долари и ще го изиграя по по твоята логика, защото и аз по-скоро мисля, че така ще стане, но ... до къде ли ще стигне корекцията??? И така - отварям нова позиция sell 0.5 EURUSD - 1.1974 - за сега без стоп, но ще наблюдавам нещата от близко!
                          Наблюдавай ги но гледай да не ти извадят очите!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
                            Ima li smisal da dremia pred PC - to, ocakvate li niakakvo dvizenie prez nosta
                            Очаквам да излетим в Космоса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Първоначално изпратено от netware5
                              Колеги, днес е най-шибаният ми ден. Вече съм -200 пипса в кабела и се чудя какво да правя.....
                              същата работа - ебати деня
                              смятате ли че стигна върха на 1,2028 или има просто лека консолидация
                              Пак да предупредя, че съм млад трейдър - на Real съм само от 3 седмици (в петък ги правя!), но ситуацията според мен е супер ясна и е следната: това е акция на акулите, целяща да изядат дребните трейдъри!!! Акцията е внезапна, за да не могат дребните трейдъри да реагират (например да вкарат кинти в депозита или да преместят стопове или хеджове) и да се приберат максимални печалби!
                              Лошото е, че не мисля с 1.2028 да приключат нещата :-( В момента е даже 1.2013, но, пак да кажа - пикът е около 1.2050 (+- 20 пипса), според мен.... Е, ако приемем 1.2050 - 20 пипса, то има вариант пикът да е достигнат вече при 1.2030 и по-точно 1.2028

Късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                                Колеги, днес е най-шибаният ми ден. Вече съм -200 пипса в кабела и се чудя какво да правя.....
                                същата работа - ебати деня
                                смятате ли че стигна върха на 1,2028 или има просто лека консолидация
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X