IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

nqkoi ima li ideq kyde moga da namerq "Technical analysis of the financial markets" na John Morphy? 4e ne mi se davat 40$

Коментар

• eur/usd

така прецених
      пък и ми трябва почивка

Коментар

• eur/usd

kuk, zasto izbqga ot poru4kata

Коментар

• eur/usd

Привет на всички.Вчера се ядосвах ,че ми падна стопа на нулата в еврото,сега обаче виждам,че е
          било за добро) Въпреки това ми се струва,че е за продаване от текущите нива.В тази връзка,Петре
          може би щеше да е вярно онова,което казваш,в случай,че не е слух.Е да ама се оказва,че е слух.
          Тогава? А и няма нищо по-нормално от това Грийнспан да бъде заменен,няма да го държат до 100 години
          Не го схващай като заяждане,но аз отдавна си мисля,че е време да го махат без някакви грамадни
          движения...Е,ясно е,че ще продадат в момента доларите,но не е ясно дали ще е трайна тенденция.

Коментар

• eur/usd

BG-RUS 2:2

Коментар

• eur/usd

Ти си последния, който ще чуе за слуха

Коментар

• eur/usd

Петърчо излагаш се бе човек, трай си.

Коментар

• Нов FOREX анализ

EUR/USD - sell at 1.2313 s/l 1.2355 t/p 1.2050 - cancelled

Коментар

• eur/usd

DUZPA AMA NE ZA EUR :}

Коментар

• eur/usd

СЛУХОВЕТЕ ДВИЖАТ ПАЗАРА
                      BUY ON RUMORS SELL ON NEWS - ЗЛАТНО ПРАВИЛО

Коментар

• eur/usd

Kuki az ot tezi ,,sluhove,, sam napalno obarkan....
                        Chudia se koi pat da hvana...
                        Shte probvam da prodam ot1.2320....ako voobshte go vidim sas stop na 1.2335...
                        Kak mislish......... dali e pravilno...)

Коментар

• eur/usd

често се случва така е

Коментар

• eur/usd

kuk,
                            kaji mi molia te... tozi spike v EUR/USD beshe zaradi sluha + nedobrite US data figures...

az si mislia che triabva da vidim retracement pone do pre-release levels .. za da se zapulni tozi GAP ot riazkia skok... mislish che tova shte stane... (az chesto nabludavam takiva iavlenia)

Коментар

• Нов FOREX анализ

EUR/USD - sell at 1.2313 s/l 1.2355 t/p 1.2050

Коментар

• eur/usd

Не сте ли се наслушали на подвеждащи слухове.
                                Аз още не мога да си простя че се подведох по простотиите на Дойче банк и истерията от петък вечер и уикенда за свалянето на лихвите.
                                След супер резултата ми в кабела от петък, нови 200 пипса в еврото за 3 дни нямаше никак да ми дойдат зле, но се разколебах и за пореден път се убедих че четенето на много "новини" е и вредно.
                                Сега се случва точно обратното, а за добро или лошо утре е деня за решението за лихвите.
                                Какво "съвпадение" - нова вербална интервенция и това си е.

Коментар

Working...
                                X