If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daywalker, nаял съм се с вируси и вече 1135 пъти се опитвам да постна следното съобщение:
"Mamka mu - и експлоръра не работи както трябва. Втори опит:
Добро утро и от мен! Вчера яко се опарих от лакомия. Опит да си изпепеля акаунта. Минирал съм полето с един авариен изход. И мисля да не играя няколко дни (ако все пак отърва кожата). Гася платформата и ще чеквам през няколко часа.
Успех на всички останали! )))"
Таргета за мен вече е 2.3600. Там ще се опитам да затворя много губещата си позиция. Ако се разделя преди това със цялата си сметка, ще трябва ПАК да си отварям нова
Agree kuki , така е. Тук идва разликата породена от целите,които са поставени.
Когато смятам ,че движението е надолу аз определям входни точки само за продажба защото не ми се ще
да пропусна 300 пипса заради 50. Защото аз незнам докъде ще стигне / и едва ли някой знае/
Ето например едно мое моментно разколебаване породено от съмнения за дъггосрочното движение ме лиши
от 4 фигури / имам предвид 2380 в четвъртък/ и не само , но до момента води и до загуби , а е възможно да доведе и до още
Това просто моят начин )))
Желая ви успех
Борсалино, зависи кога се "довериш" на сигнала.
Например за покупка първите индикации бяха към 01:00ч. наше време, когато пазара беше 60 пипса под текущите нива.
В момента сме както ти казваш "по средата" или "към края на движението", наистина е въпроса кога точно ще се осмели човек да влезе в пазара.
А че няма невъзможни неща на този пазар си много прав
boban1 , не ми е работа да ти се меся как да търгуваш, но ако може 1 съвет от мен.
Индикаторите, както и системите за търговия дават сигнали винаги постфактум , тоест движението е в
средата / в добрия случай/ или края. Аз лично не им се доверявам много , по -скоро ги ползвам за потвърждаване
на анализа, който съм направил , както и за нива за добавяне или стопове.
Ето и примира - когато пазара беше около 2400/2450 аз обявих , че цел на движението е 1,15/19
Тогава някой / непомня ника му /обяви тази прогноза едва ли не за ерес , но вече едва ли е толкова сигурен.
Съжалявам ако съм ви досадил с тези разсъждения / обещавам да не се повтаря/ )))
Varna 2 spoko! na vseki se slu4va, osobeno na nas deto sme otskoro na pazara : )
eto v petyk i ponedelnik imah mnogo hubavi profiti, no ve4e 2 poredni udareni stopa ot v4era i 5 pozicii - vsi4kite na 4erveno!!!
mai dnes ste e moq red da grizna dryvceto : (
Коментар