IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

sell gbp/usd 1.8380-90 stop 1.843 t.p. 1.82

Коментар

• EUR/USD

Промених целта и стопа на позицията си
      Мариане, не се прехвърля съобщение тук след написване в Анализи
      Дава и някаква грешка при постването

Успех на всички

Коментар

• EUR/USD

eee ami sled probiva na 2070 i az se vkliu4ih (nai-posle) long dano pone go otkara sega do 2150

Коментар

• gbp/chf

Daywalker, nаял съм се с вируси и вече 1135 пъти се опитвам да постна следното съобщение:
          "Mamka mu - и експлоръра не работи както трябва. Втори опит:
          Добро утро и от мен! Вчера яко се опарих от лакомия. Опит да си изпепеля акаунта. Минирал съм полето с един авариен изход. И мисля да не играя няколко дни (ако все пак отърва кожата). Гася платформата и ще чеквам през няколко часа.
          Успех на всички останали! )))"
          Таргета за мен вече е 2.3600. Там ще се опитам да затворя много губещата си позиция. Ако се разделя преди това със цялата си сметка, ще трябва ПАК да си отварям нова

Коментар

• EUR/USD

Agree kuki , така е. Тук идва разликата породена от целите,които са поставени.
            Когато смятам ,че движението е надолу аз определям входни точки само за продажба защото не ми се ще
            да пропусна 300 пипса заради 50. Защото аз незнам докъде ще стигне / и едва ли някой знае/
            Ето например едно мое моментно разколебаване породено от съмнения за дъггосрочното движение ме лиши
            от 4 фигури / имам предвид 2380 в четвъртък/ и не само , но до момента води и до загуби , а е възможно да доведе и до още
            Това просто моят начин )))
            Желая ви успех

Коментар

• gbp/chf

E DOKATO SI PISHEHME I ....V SLUCHAIA INDIKATORITE MNOGO DOBRE SI PORABOTIHA....

KUKI zaslugata za tova e tvoia ....)
              Prosto gi nastoih kakto ti pisa ....

Коментар

• gbp/chf

systray, tuk li si?
                targeta za gbp/chf oste li e 3500 4e dyrja edni kysi ot 3718

Коментар

• EUR/USD

Борсалино, зависи кога се "довериш" на сигнала.
                  Например за покупка първите индикации бяха към 01:00ч. наше време, когато пазара беше 60 пипса под текущите нива.
                  В момента сме както ти казваш "по средата" или "към края на движението", наистина е въпроса кога точно ще се осмели човек да влезе в пазара.
                  А че няма невъзможни неща на този пазар си много прав

Коментар

• EUR/USD

Borsalino niama problem...)
                    Vsiako mnenie e vajno....))

Коментар

• EUR/USD

boban1 , не ми е работа да ти се меся как да търгуваш, но ако може 1 съвет от мен.
                      Индикаторите, както и системите за търговия дават сигнали винаги постфактум , тоест движението е в
                      средата / в добрия случай/ или края. Аз лично не им се доверявам много , по -скоро ги ползвам за потвърждаване
                      на анализа, който съм направил , както и за нива за добавяне или стопове.
                      Ето и примира - когато пазара беше около 2400/2450 аз обявих , че цел на движението е 1,15/19
                      Тогава някой / непомня ника му /обяви тази прогноза едва ли не за ерес , но вече едва ли е толкова сигурен.
                      Съжалявам ако съм ви досадил с тези разсъждения / обещавам да не се повтаря/ )))

Коментар

• EUR/USD

s toq fundament malko trudno bih se doveril na indikatori!
                        e razbira se mnogo veroqtno mi se struva da otide do 2100/50
                        ama nai-mnogo tolkova!

Коментар

• EUR/USD

Аз също смятам да държа дългите
                          Сори че съм толкова лаконичен, но имам проблеми с нета отвреме навреме които не ми позволяват да пиша

Коментар

• EUR/USD

Zdraveite ..)
                            Ne znam kak mislite no pri men indikatorite sochat samo za nagore...
                            Priaten i uspeshen den....))

Коментар

• EUR/USD

NE SHTE DA PROBIE 1.2060, mai korekcijata se zadahva, mnenija pls?

Коментар

• EUR/USD

Varna 2 spoko! na vseki se slu4va, osobeno na nas deto sme otskoro na pazara : )
                                eto v petyk i ponedelnik imah mnogo hubavi profiti, no ve4e 2 poredni udareni stopa ot v4era i 5 pozicii - vsi4kite na 4erveno!!!
                                mai dnes ste e moq red da grizna dryvceto : (

Коментар

Working...
                                X