IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

)
    Едно време в Бургас играехме при един открит басейн, май на Черноморец беше - посока към Славейков.
    Ама като се замисля, оттогава минаха 2 години и половина и нямам спомен да съм играл пак )
    Остаряваме явно.

Коментар

• eur/usd

Kuki ....opredeleno shte gledam...))
      Mai mi e kasno da se hvashtam s futbol...makar che edno vreme dosta biah zapalen...sega ne znam dali shte moga da izkaram i 10-15 minuti..
      Ot cigarite i alkohola shte e mai....))

Коментар

• eur/usd

boban1 ще играеш или ще гледаш

Коментар

• eur/usd

boban1, иначе покупката от тези нива си е рискова според мен (само SAR не е достатъчен сигнал за покупка)
          има и някои други неща за които трябва да се внимава - например нивото на което SAR се обърна (10-15 пипса над текущото ниво) плюс някои от осцилаторите е добре също да са "в синхрон"

но ако купуваш оттук - определи добро ниво за излизане, ако го достигне

приятна вечер от мен, не ми се иска да разваля добрия резултат.
          днес по едно време бях "изчистил" цялата загуба от предната седмица, но остана и утре да се трудя върху тая задача

Коментар

• eur/usd

Ok Kuki ...leka vecher...i az se maham...shte hapna i shte se otdam na futbol...
            Na vsichki koito ostavat ....Uspeh....

Коментар

• eur/usd

аз се измъкнах от късите и реших това да е за днес, boban1

Коментар

• eur/usd

Kuki spored men veche mai ima signali za pokupka ...Ti kak mislish...

Коментар

• gbp/jpy

sell gbp/jpy 195.25 stop 196.25 t.p. 193-

Коментар

• eur

Zdraveite..)
                    Interesno mi e dali shte moje da probie 1.2120
                    Kuki ti kak mislish..

Коментар

• eur

Hei eksperti, kajete ne6to za Satelite OM

Коментар

• eur

na niakoi mai mu predstoiat 3 dni pocivka ako mi udari i drugite 3 stopa a kato gledam kak v usd/chf pada po barzo otkolkoto eur/usd se povisava natam varviat rabotite

Коментар

• eur

ne mi obrastai vnimanie prosto me e iad che mi frasna stopa na dalgite evra

Коментар

• eur

znam kuks ama pazara im obrasta vnimanie ei sega naprimer ste se maci da probiva 1.2120 a posle 1.2180 vmesto da si hodi kam 1.1980 a posle i kam 1.1930 samo mi bavi pecalbite

Коментар

• eur

kvo li ste go praviat galtite evroto sutrinta napravo se cudia dali da ne stana da nabludavam

Коментар

• eur

FF, в ЕЦБ има политици, не икономисти.
                                не им отделяй толкова внимание

Коментар

Working...
                                X