IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес съм доволен - EUR/USD 1.1211 , а сега пак надолу 1.2070

Успех на всички

Коментар

• [quote="www8"]Ot niakolko dni poluchavam analiza na Petar Karaivanov i sam mnogo vpechatlen.Eto vi analiza za dnes - napravo perfekten za GBP i za EUR:

И кое толкова те впечатли???
      Такива прогнозки за нищо не вършат работа освен може би за такива като теб които винаги са срещу движението и когато изведнъж са "по вълната" ще се оакат от кеф.

Коментар

• Всяка услуга, която впечатлява, струва пари. Какво струва тази информация, но ако е навременна? В момента - постфактум - не струва нищо...

Аз лично не съм впечатлен, защото има стотици сайтове с подобна инфо на световно известни трейдъри, а световната им известност не пречи прогнозите им често да се сриват.

Не съществува институция, която да разгадава винаги безпогрешно логиката на пазара!

Това не пречи да уважавам Институцията П. Караиванов...

Коментар

• [quote="www8"]Ot niakolko dni poluchavam analiza na Petar Karaivanov i sam mnogo vpechatlen.Eto vi analiza za dnes - napravo perfekten za GBP i za EUR:[quote]

Кажи сега и за курсовете и за 1.5%, та да е пълна програмата.

Коментар

• Ot niakolko dni poluchavam analiza na Petar Karaivanov i sam mnogo vpechatlen.Eto vi analiza za dnes - napravo perfekten za GBP i za EUR:

Добро утро и успешен ден.

EUR/USD вече 2 дни консолидира в зоната 1.2030-1.2080 като тенденцията е за тест и пробив на много силното ниво на съпротива на 1.2230/50. Индикаторите вече започват да дават сигнали за покупка на евро в зоната 1.2020/40,като за момента основното ниво на подкрепа е 1.1990/1.2010, като не е изключен тест и обиране на стопове в зоната на подкрепа с последващо бързо поскъпване.
            GBP/USD също консолидира в момента, но при него не е изключено една по-дълбока корекция до нива от 1.7480/90, тъй като там е основното ниво на подкрепа.
            CAD/JPY направи добра корекция от 97.20 до 98.50, но за да започне развитието на възходящ средносрочен тренд, би трябвало да видим отново нива от 97.60/80 от където да последва развитието на импулса във възходяща посока.

EUR/USD

Нива на подкрепа : 1.2020/30- основно ,1.2010, 1.1980/90
            Нива на съпротива 1.2080,1.2130,1.2180

GBP/USD

Нива на подкрепа : 1.7610 , 1.7570 , 1.7480 - основно
            Нива на съпротива: 1.7650 , 1.7730 , 1.7820

USD/JPY

Нива на подкрепа : 114.40, 113.70 , 113.30
            Нива на съпротива: 114.80 , 115,20 , 115.90

Предложения за дневна търговия :

Покупка на EUR/USD от нива 1.2040/60 със Стоп на 1.1970/1.2000 и цели над 1.2150
            Покупка на GBP/USD от нива 1.7520/40 със Стоп на 1.7460/80 и цели над 1.7720
            Покупка на CAD/JPY от нива 97.50/70 със Стоп на 97.00/10 и цели над 98.50
            Продажба на GBP /CHF от 2.2580/2.2610 със стоп на 2.2660/90 и цели под 2.2460

Поздрави : Финанс5.БГ ООД

София 11.01.2006г.

P.S. Poluchil sam go 09.23AM dnes.

Коментар

• EURUSD

И аз избих доста от натрупаните загуби - не можах да изчакам до 1.2130, както бях поставил лимита, а затворих на 1.2105 :-) ! Дано да съм хванал върха...

В момента съм на къси и чакам 1.2030-1.2040 с 0.8 лота. Дано да се оправдае прогнозата ми за широк рейндж за тия дни.... ;-)

Успехи!

Коментар

• Na posledak sled tolkova mnogo zagubi biah izgubil nadezda ce moga da vidia otvorena pozicia v zelen cviat.

Коментар

• Първоначално изпратено от pirat
                  Мисля че ще стане.

Nemoga da poviarvam uspiah da namalia zagubite si s 300$. Blagodaria pirat.

Коментар

• USD/JPY проби подкрепата в зоната 114,30/40. Ако се задържи под тези нива може да се очаква сериозен спад. Важно ниво ще бъде 113,60 - 61,8% корекция на 108,76 - 121,40.

Коментар

• Nyakoi ima li predstawa ot opcii i ako da neka kaje hubavo nivo za vlizane v call opciya

Коментар

Мисля че ще стане.
                        Ako stane ste e parvata mi uspesna sdelka za 2006, sled niz ot seriozni zagubi

Коментар

• Мисля че ще стане.

Коментар

Здравейте,
                            по скромното ми мнение EUR/USD ще си остане над 1.21 и според мен трябва да се играе в тази насока. Просто да се хванат кореците.
                            Като гледам развитието на нещата за последния един час нещата отиват наистина за натам - 80-100 пипса на север! :-)

За прежде споменатите 0.3 лота слагам лимит на 1.2130 и ... чакам ;-) Ако ми избие баланса може да ги затворя и на 1.2115....

Успехи!

Коментар

• Здравейте,
                              по скромното ми мнение EUR/USD ще си остане над 1.21 и според мен трябва да се играе в тази насока. Просто да се хванат кореците.

Коментар

• Технически нива за 11 януари

investor.bg/article.php?cat=2&id=32256

EUR/USD се търува в тесни граници между 1,2044 и 1,2078, като пивотното ниво за деня се намира на 1,2070. Трайно задържане над това ниво би имало за цел продължение на възходящата за единната валута тенденция, стартирала на 14 ноември с първа цел 1,2181 (връх от 6 януари). Следващата съпротива е при 1,2226 (61,8% корекция на спада от 1,2589 до 1,1640). В низходяща посока първата подкрепа е на ниво от 1,2011 (100-дневна плъзгаща средна), последвана от 1,1979 (50% корекция на движението 1,1777/1,2181).

Коментар

Working...
                                X