IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

Вече става много трудно да се бута надолу Еврото , нали ?

Коментар

• EUR/USD

Zdraveite na vsichki...)
      Radvam se che dnes ne sam baral nishto...goliama ludnica...
      Kuki shtom i ti trudno vlizash....znachi polojenieto naistina e slojno...)
      Az obache ne bih predpriel nishto ...pone do utre sutrinta ...

Dano da spechelite vsichki...)

Коментар

• gbp/chf

но проблем

Коментар

• gbp/chf

1anti, искрено се надявам преди прогнозата ти за gbp/chf 1,306 да се сбъдне да има мъъъъъничка
          корекция, да я напусна тази шибана позиция и да не се връщам на gbp/chf докато някои ден не ме
          споходи неприли4ен късмет. Иначе позицията не е голяма, въпреки че няколко пъти я допълвах.
          Успех на всички

Коментар

• gbp/chf

изчетох само до short... ха ха

Коментар

• gbp/chf

Kuki Sorry, помислих че пишеш за кроса GBPCHF.....

Коментар

• gbp/chf

stefan11, мерси, но като откривам в евро/долар - гледам евро/долар.

успех

Коментар

• gbp/chf

kUki- dano ti varje che az sam kas ot 1.1895 )))

Коментар

• gbp/chf

Куки: трябваше да погледнеш ЕURGBP, преди това. Според мен къси ще са добри от 2.3300-3360, ама ти си знаеш

Коментар

• gbp/chf

skakalec kato nishto se e zasilila kym 2.306...no me e strah da go otigravam...dori s minimalna poziciq ne mi se skasqva...gbp/usd mi stiga , a i trqbva da si spazvam pravilata za max.open pozicii...tova che e padnala 4 figuri ne oznachava che shte kachi...ako si s malka pociziq i igraesh za podobrqvane na sredna cena kato dopalvash ne go pravi predi 1.306 ...pone spored men e taka..no rqdko si pozvolqvam luksa da dopalvam v gubeshti pozicii...dnes do napravih v gbp/usd i veche me e qd...dano se razmina i obeshtavam poveche da ne pravq taka))

Коментар

• gbp/chf

най-накрая се осмелих да отворя позиция - шорт от 1.1920 стоп 1.1950 цел 1.1860

Коментар

• gbp/chf

Iztrai q o6te malko ako ima6 dqn pone do nulata ti trqbva da vurne, ako ne pie6 edna studena vodda i ot na4alo, to tuka mai vsi4ki baq zor sme vijdali s gbp/chf

Коментар

• gbp/chf

FF: Тази двойка е много предизвикателна и трябва да се внимава много!!!! При нея движенията са големи и в двете посоки, но като тръгне...виждаш за 12 часа какво прави! ако тръгне нагоре, което има вероятност да направи в рамките на три часа, и влезеш на печалба, гони със профит-стопове, и после аз бих бягал. Друг е въпроса ако еврото тръгне да пада, тогава гледай какво става с въпросната двойка. Айде успех и умната!

Коментар

• gbp/chf

otiva da mi izbie stopa na 1.3150 tam otiva slogi i stop che ste stane niakoe mazalo

Коментар

• gbp/chf

Има ли някой представа накъде отива gbp/chf? Днес за пръв път я гледам тая двойка, ама такава
                                простотия не бях виждал! 400 пипса за по-малко от 4 часа! Отворих дълга позиция от 2,3281
                                и вече губя толкова, че само да се смея мога!

Коментар

Working...
                                X