IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Kiki ti gledach ,no ne vijdach dobre...

Коментар

• eur/usd

надолу

Коментар

• eur/usd

po princip misleh che ste probie 1.1860 i ste hodI DO 1.1750 no nesto mnogo dobre go paziat tova nivo a dori i da go mine to ste e samo da potrepe malko stopove inache oste si e rano za men za dalgi pozicii ne i predi da probie 1.2015-20 no na koito mu se riskuva.az dostatacno se nariskuvah taia sedmica s kabelceto mam..... mu

Коментар

• eur/usd

osven che e super gadna

Коментар

• eur/usd

ei taia vecher ako zatvorim na niva blizki do otvarianeto razlika 10-20 pipa znache tova beshe za dolara ste pocva korkciata.kuki kakvo mislish za situaciata

Коментар

• eur/usd

Vie ste edinnstvennia ,koito dnes me podkrepi za 1.21.Mersi.
              Iavno ste mislecht shovek.A edin gospogin dnes mi otgovori ,she sriada evroto chte e 1,1740...
              Sigurno taka mu se iska .??

Коментар

• eur/usd

Niakoj bi li mi preporychal kniga , kydeto e posocheno kak se igrae pri korekcii po Fibo i Elliot.
                Dosega towa ne mojah da go nameria.
                Thx

Коментар

• eur/usd

drugata sedmica v sriada ste sme sas sigurnost na 1.21 pone obache sedmicata ste i zatvorime nad 1.22 spored men minimum

Коментар

• eur/usd

opa vtori silen indeks a ne ste da skaca dobre dobre mai mai tova mu beshe sega ostava edin den da se mootaem na niski reindgove sas rezki dvigenia i aide da hvasta vlaka kam 1.2400

Коментар

• eur/usd

Mislia ,she niama da probie na1.1860.Dannite za Amerikanskata ikonomika sa silno preuvelisheni i tova chte stane iasno

Коментар

• eur/usd

a spored teb do kade ste padne v smisal ste probie li 1.1860

Коментар

• eur/usd

bravo za stranicata - no ne greshim za drugoto
                          vsushnost ne mi i puka.

Коментар

• eur/usd

Grechite -za tozi koito mi e otgovoril pod ime"bla bla"Naistina davam mnenie za purvi put dnes.
                            Prosto mi haresa stranicata i kato vijdam kak se kolebaete rechih da vi picha prognozata si -ochte poveshe me popitaha.
                            Forex pazara ne e prioritet samo za hora koito se smiatat za profesionalisti...
                            Ochte vednuj vi kazvam -tova ne mi e profesia ,a hobi,koeto dava dobri rezultati...
                            Triabva ne samo da imach znania ,a i da se misli pulnocenno ,a i intuiciata suchto ..
                            Ochte vednuj tvurdia za dnes ,she sriada -shetvurtuk drugata sedmica evroto chte goni 1.21-1.215

Коментар

• USD/CAD

)
                              Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• USD/CAD

коментара ми е малко разхвърлян
                                по-принцип до няколко седмици може да видим пробив на 1.35

но нивото 1.345 ме изглежда много интересно. Ако го пробие може да се чака с лимит продава на 1.3463 и стоп на 1.3483
                                само 20 пипса
                                какво му плащаш

Коментар

Working...
                                X