If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
po princip misleh che ste probie 1.1860 i ste hodI DO 1.1750 no nesto mnogo dobre go paziat tova nivo a dori i da go mine to ste e samo da potrepe malko stopove inache oste si e rano za men za dalgi pozicii ne i predi da probie 1.2015-20 no na koito mu se riskuva.az dostatacno se nariskuvah taia sedmica s kabelceto mam..... mu
Коментар
gost
eur/usd
osven che e super gadna
Коментар
gost
eur/usd
ei taia vecher ako zatvorim na niva blizki do otvarianeto razlika 10-20 pipa znache tova beshe za dolara ste pocva korkciata.kuki kakvo mislish za situaciata
Vie ste edinnstvennia ,koito dnes me podkrepi za 1.21.Mersi.
Iavno ste mislecht shovek.A edin gospogin dnes mi otgovori ,she sriada evroto chte e 1,1740...
Sigurno taka mu se iska .??
Коментар
oo
eur/usd
Niakoj bi li mi preporychal kniga , kydeto e posocheno kak se igrae pri korekcii po Fibo i Elliot.
Dosega towa ne mojah da go nameria.
Thx
Коментар
gost
eur/usd
drugata sedmica v sriada ste sme sas sigurnost na 1.21 pone obache sedmicata ste i zatvorime nad 1.22 spored men minimum
Коментар
gost
eur/usd
opa vtori silen indeks a ne ste da skaca dobre dobre mai mai tova mu beshe sega ostava edin den da se mootaem na niski reindgove sas rezki dvigenia i aide da hvasta vlaka kam 1.2400
Grechite -za tozi koito mi e otgovoril pod ime"bla bla"Naistina davam mnenie za purvi put dnes.
Prosto mi haresa stranicata i kato vijdam kak se kolebaete rechih da vi picha prognozata si -ochte poveshe me popitaha.
Forex pazara ne e prioritet samo za hora koito se smiatat za profesionalisti...
Ochte vednuj vi kazvam -tova ne mi e profesia ,a hobi,koeto dava dobri rezultati...
Triabva ne samo da imach znania ,a i da se misli pulnocenno ,a i intuiciata suchto ..
Ochte vednuj tvurdia za dnes ,she sriada -shetvurtuk drugata sedmica evroto chte goni 1.21-1.215
Коментар