IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

eur/gbp вероятно ще поскъпне до 0.6727, където ще опре във важен тренд канал, поради което е възможно ново поевтиняване на gbp/chf до 2.31
    докато не видим докосване на този тренд и след това връщане в под него, gbp/chf си е опасна двойка за нагоре

Коментар

• eur/usd

ami to celia sviat go e vidial ot vcera ceta analizi i vsicki mi govoriat za 1.74 po moi smetki obache paunda tozi mesec pod 1.76 ne go vizdam i dano da ne gresa che....

Коментар

• eur/usd

pardon 2.31 prosto imam dalga pozicia kupih ponege spada beshe mnogo goliam i ocakvah korekcia ama nesto nikakva i niama

Коментар

• gbp/usd

A be ne si samo ti dulug v kabela ama edin H&S na dnevna ne6to me tormozi nqkoi osven men da go vijda?

Коментар

• cable

zel za dnes: 1.8187 (Kijun-sen na daily chart)...
            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

a posle sled 1.31 kade ste e posokata spored teb?

Коментар

• eur/usd

според мен eur/gbp трябва да се качи до поне 0.6727, където ще опре важен коридор
                тоест е възможен нов спад на gbp/chf към 2.31

Коментар

• eur/usd

aide dneska edna hubava cifra za bezraboticata da izleze i ste e cudo

Коментар

• eur/usd

mai samo az sam dalag v kabela

Коментар

• eur/usd

Boban1, през това май всички сме минали
                      RedBull, говорех за кабела на Daywalker....

Коментар

• eur/usd

systray, ako govorish za eur$ i dobrite novini za Britain neshto ne ti shvashtam logikata. Kuki, ti da ne si polival sutrinta nagradata :-) obiknovenno si pyrva pista vav foruma, uspeh na vsichki, az premestih stopa na kasite evra na 1.2005.

Коментар

• eur/usd

Systray ne se iadosvai...Az imah po losh sluchai...biah postavil stop no po nevnimanie sam go ostavil

Коментар

• eur/usd

limit buy 1.1971 stop : 1.1940
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Daywalker, kato гледам какви добри новини се задават за Великобритания, умната с късите....

Коментар

• eur/usd

Куковицата Честито наградата .И много спечелени пипсове..

Коментар

Working...
                                X