If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря ви!Яд ме е само,че бях скъсил от 1,2010 и мислех да взема 20-30пипса,но такъв ми бил късмета.А иначе мисля,че ще имаме и по благоприятни нива заскъсяване днес-1,2060/70,но да изчакаме US сесията
Коментар
imported_Мариян Йорданов
Нов FOREX анализ
затворете дългите usd/jpy от 108.30 с 390 пипса печалба
solar, аз на екран я видях котировката на делтасток 1.2022/26.
тяхното макс и мин е средно между купува и продава а не мин bid макс ask, както е при други брокери.
така че в случая не са те излъгали
иначе сори за стопа - аз знам колко боли да ти падне стоп за пип-два ((
RedBull, не бре, няма такова нещо
Аз даже не знаех за наградата от Инвестор-а до снощи, за което им благодаря и им желая да са все така сайт за икономическа информация номер едно.
Иначе нямам отворена позиция и стоя настрани от пазара за момента днес (с изключение на едно скъсяване от 1.2008 което бързо затворих на 1.1998)
Коментар
FF
Валутна търговия - FOREX
niakoi ste mi napise li che paunda sled polovin cas ste e 1.8050 ei taka da me uspokoi prosto az inache sam si slogil stopce i kanicka s voda i led sam si prigotvil do men
Коментар
456
Валутна търговия - FOREX
emi te ako prodavaha na 21 i kupuvaha na 25 6te6e da si e dalavera samo za spreda da igrae6
ina4e sa pravi v slu4aq ako na grafikata e 23 to prodava e bilo 25
Да ви се оплача-от Делтата са ми изпълнили стоп на EUR/USD на 1,2025,а на графиките най-високата им цена е 1,2023 и те твърдят,че била средно-аритметично между 1,2021 продава и 1,2025 купува.Да не говорим,че по другите сайтове изобщо няма такава котировка!
systray merci, prosto se nadqwam 4e novinite ve4e sa fully priced in i igraq zaradi H&S patterna - vypreki tova ve4e premestih stopa na 0
ako stane stane, az tolkova izdynki ve4e napravih taq sedmica, 4e oste edna - s neq i bez neq ....
Коментар
FF
eur/usd
az glavat i ramenete gi vidiah ama na daily vigdam i "spike"
Коментар