IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: log pozicii deltastock

Първоначално изпратено от salmin
    .V deltastok sam no vse oste ne ,moga da svikna na grafikite na novta versia.moje li niakoi da mi kaje kade sa nai dobrite grafiki.
    Виж MetaTrader 3 или 4. Може да ги изтеглиш от сайта на СТС Финанс. За мен графиките са по-удобни, но може и да е само навик[/quote]

АМИ АЗ ДА НЕ БИ ДА СЪМ МУ ДАЛ ДРУГ АДРЕС ???
    По добре виж постовете [/quote]

Не си! И от алпари може.... но май сме писали по едно и също време:) Виж часовете на твоя и моя пост

Коментар

.V deltastok sam no vse oste ne ,moga da svikna na grafikite na novta versia.moje li niakoi da mi kaje kade sa nai dobrite grafiki.[/quote]

Виж MetaTrader 3 или 4. Може да ги изтеглиш от сайта на СТС Финанс. За мен графиките са по-удобни, но може и да е само навик[/quote]

АМИ АЗ ДА НЕ БИ ДА СЪМ МУ ДАЛ ДРУГ АДРЕС ???
      По добре виж постовете
      Е- да ама не !!!!

Коментар

[/quote].V deltastok sam no vse oste ne ,moga da svikna na grafikite na novta versia.moje li niakoi da mi kaje kade sa nai dobrite grafiki.[/quote]

Виж MetaTrader 3 или 4. Може да ги изтеглиш от сайта на СТС Финанс. За мен графиките са по-удобни, но може и да е само навик

Коментар

Първоначално изпратено от ramzes69
          Първоначално изпратено от miro
          zdraveite. Polzva li nqkoi log pora4ki na deltastock.bg
          .V deltastok sam no vse oste ne ,moga da svikna na grafikite na novta versia.moje li niakoi da mi kaje kade sa nai dobrite grafiki.
          http://www.alpari.biz/ru/download/
          Опитай Демо платформата- доста добра и удобна- можеш даси формираш сигнали , а и инструментариума е пълен !
          Успех !!!
          Е- да ама не !!!!

Коментар

Първоначално изпратено от miro

Коментар

• log pozicii deltastock

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от nass
                Ама ти наистина си опасен,обаче за себе си.
                Успех!
                Да - знам, че е така.... :-( Знаят го и всички колеги, надявам се, а конкретното доказателство е, че генерално в момента съм назад с 600 долара, при положение, че другата седмица правя едва месец на реал...

Обаче, ако някой ми следи прогнозите, ще види, че те не са много лоши!? Може би ми трябва малко по-правилно отиграване, както днес, например. Може би на това му се вика рутина?!

Коментар

• Брау ба..

..нали сме от провинцията

Коментар

[quote="OPASEN"][
                    Ама ти наистина си опасен,обаче за себе си.
                    Успех!

Коментар

Първоначално изпратено от OPASEN
                      Аз лично оставям 0.6 лота дълги в очакване на добри американски данни! В подкрепа на дългите е и БВП-то на Германия - все пак това е най-голямата евро-икономика ;-) Обаче без добри данни следобяда за САЩ не мисля, че ще мръднем от 1.2125-1.2165....

Успехи!
                      Днес беше един наистина прекрасен ден - закрих всички позиции, а спрямо сутринта баланса ми е с 800 долара по-голям!!! :-) Голямо движение хванах - от върха до дъното ;-) За капак накрая се избъзиках с 0.3 лота в евра и .... прибрах 30 долара :-)

Значи, към горните 0.6 лота между 14:30 и 15:40 часа прибавих още 0.4 лота и така с 1 лот се наслаждавах на великолепна гледка на монитора :-) Надявам се повечето колеги да са усетили на къде духа вятъра и да са вече по кръчмите, с някоя кака под ръка, например!? ;-)

Успехи!

Коментар

• www8 слушай си Петър и друго не ти трябва
                        ..............
                        ти сам ще се осетиш......

Коментар

• Мечо Памукчиев и други като тебе.
                          Аз от вас освен критики друго не съм чул.Ще се радвам такива експерти като вас да напишат поне 1 седмица подред анализи и всеки да предцени и да ги срвни колко струват.
                          Естествено това си е ваше право но в него прозира комплексарщината на провинциалиста.

Коментар

• на 03 номври след коментара на Трише еврото падна 1,1 %;
                            на 01 декември -"-"-" отново падна 0,4 %
                            днес 12 януари -"-"- отново пада засега са само 160 пипса
                            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Re: EUR/usd

Първоначално изпратено от vaso
                              Zdraveite!
                              Kak vi se stryva dvijenieto ot posledniq 3/4h - dali se dalji osnovno na podobreniq targovski deficit i lipsata na qsno zaqvlenie ot strana na ECB otnosno lixvenata si politika i dali tva dvijenie e momentno - pone az taka milsq
                              Dokolkoto znam ima oferti za pokupka kam 1.2030-50 a na 1.2040 leji 10MA - mislite li 4e 6te probie tezi niva?
                              На мен ми изглежда като импулс от по висок ред.

Коментар

• USD/EUR

Zdraveite!
                                Kak vi se stryva dvijenieto ot posledniq 3/4h - dali se dalji osnovno na podobreniq targovski deficit i lipsata na qsno zaqvlenie ot strana na ECB otnosno lixvenata si politika i dali tva dvijenie e momentno - pone az taka milsq
                                Dokolkoto znam ima oferti za pokupka kam 1.2030-50 a na 1.2040 leji 10MA - mislite li 4e 6te probie tezi niva?

Коментар

Working...
                                X