IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Куки какво ще кажеш за прогнозата ми?

Коментар

• eur/jpy

SELL 130.10
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Не си правя майтап- уведен сьм в това което писах(говоря в дьлгосрочен рлан

Коментар

• eur/usd

E to и римляните са били "в прекрасна форма" по времето на Калигула.
          Не ми се навлиза в теоретични спорове, но някъде съм чел една теория за проблясъци в залеза на загиващите империи...
          Шегувам се

Коментар

• eur/usd

? Amerikancite zle? are i nie kato tqh....majtapa na strana.
            Koe (koj) fakt, tendencqi, informaciq i/ili ikonomicheski proces te navejda na tazi misul?
            Shtoto spored men dolara nqma kakvo da pravi nad eur/usd 1.30, naskoro.

Коментар

• eur/usd

Куки добре си забелязьл очакванията ми в дьлгосрочен план .Но т.н.четвьрта вьлна ще е поразяваща
              кьм 1.3050 до 1.3125.(1.275 ще бьде преодоляно.Американците са много зле но и добре и много льжат

Коментар

• eur/usd

Struwa mi се, че пазара прави "калкулация в цената" на данните от Щатите

Коментар

• eur/usd

Борсалино, сетих се след кратък размисъл, но вече го бях изстрелял
                  И, ако това ще те успокои, дъната се удрят мин. 2 път (дневна). Още едно емпирично проучване ))
                  Мен лично това не ме успокоява, защото съм за много нагоре. Но днес, утре ще търся вход за лонг.

Коментар

• Среща

Искам да попитам, какво стана със срещата ,която щеше да се провежда ежемесечно?
                    Някой зае ли се да я организира?

Коментар

• eur/usd

chikago, i az taka mislq, osobeno s tezi danni deto gi chakat

Коментар

• eur/usd

parva spirka - 1.1820
                        sledvat-1.1760/1.1735
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

KUKI ne mozesh li da gi naisuvash valnovoto ti broene na edna grafika i da go posnesh tuk

Коментар

• eur/usd

Говоря в краткосрочен план

Коментар

• eur/usd

Според мен корекцията вьрви кьм 1.1925 а след това кьм 1.2050

Коментар

• eur/usd

е, като време трудно бих могъл да го определя
                                а и то почти го "облиза" при 1.1784/88, но реших че ми е рано да влизам.

относно съпортите - цялата корекция на възходящото движение в дългосрочен план може да продължи докъм 1.1275, така че страшно няма.
                                почти сме в последната трета на движението, нещо като четвъртата вълна, за която говореше един път mvp )))

Коментар

Working...
                                X