IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Шмекер , дай си прогнозата и като познаеш тогава имаш думата

Коментар

• eur/usd

"vagni opcionni barieri na 1.1930 mnogo vagni opcii na 1.1850 i silnoto nivo na 1.18530" dolara taka gi pregazi tazi sedmica che prosto ne moge da e istina ne mi se misli ako sega probie 1.1780 kakvo ste stane .nagor hodi kato prebito kuce evroto a nadolu vse edno albert tomba na pistata gledam

Коментар

• eur/usd

soldier of dollar, браво за търпението

Коментар

• eur/usd

ами аз се готвя за reverce на 1.1750/70, ама незнам точно дали на 50 или на 70

Коментар

• eur/usd

Затварям късата на 1.1827 със 85 пипса печалба.

Коментар

• eur/usd

приятен weekend от мен ;-)

Коментар

• eur/usd

Хора, какво да правим сега? Аз купих на 1.1856, ама нещо ме съмнява да няма пак тест на 1.1800

Коментар

• eur/usd

Друг път като ви говоря искам само в очите да ме гледате )

Коментар

• eur/usd

лошо нема ;-)

Коментар

• eur/usd

lele lele kak se razrita toia forex
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Седмична калкулация на базата на прогноза:

База 10 лота по 100 000

19.04.2004 18:02 Петър Караиванов: FX

Buy eur/usd at 1.1970/80 Stop or reverce at 1.1750/70 target 1.32-1.35 Mid term

От 1.1980 до 1.1779 = 201 пипса загуба по 0.00 = 0.00$
                        От 1.1779 до текущо ниво 1.1889 = 110 пипса печалба по 100 долара на пипс = 11 000 долара печалба.

За седмицата г-н Караиванов печели 11,000 долара плюс 450 лева от продажба на ванилия в опции в търговската мрежа с падежи през настоящата седмица.

Браво г-н Караиванов, беше успешна седмица... Както винаги!
                        Наздраве!!!

Коментар

• eur/usd

И за да завърша веднъж завинаги темата,за последно ще копирам нещо от същия "анализатор"
                          пък вие преценете дали съм краен в оценката си за него) :
                          kkkkk
                          Гост

Пуснато на: Петък Април 23, 2004 2:59 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Стратегия за днес-бай на 1.1899,рибай на 1.1947!Таргет 1.35!

Коментар

• eur/usd

FOREX-а е като игра на сляпа баба, според мен. Има един огромен пазар, с крайно оскъдна информация кой какво купува, какво притежава, в какво настроение е и дали не го мързи. Хиляди разнопосочни фактори, за които няма данни в текущо време. Не се вземай много на сериозно, това е един хубав ръководен принцип, според мен.

Коментар

• eur/usd

Osvaldo,
                              Най-различните неща за които говориш не са нищо друго освен "причудливи" форми на симбиозата от страх и лакомия.
                              Не съм го измислил или казал аз. Това е. Желанието да се спечелят пари и страхът да не се загубят.
                              Има и една трета причина - набавянето на адреналин следствие от прекомерния страх и лакомия.
                              В този случай резултатът като печалба или загуба стои на второ место.
                              Обикновено мотивът за участие при всеки участник е строго уникална смес от тези причини.
                              Доста често се срещат болестни състояния с клинични картинки.
                              Но то е друга тем.

Коментар

• eur/usd

Куки има всякакви специалисти, но това което ми описваш важи в най-голяма степен за техническите анализатори. Има и специалисти, които търгуват с облигации - като търгуват със наистина значителни суми. Цената на облигациите се формира на база на очкаванията за лихвените проценти - основен интсрумент на паричната политика. Движенията на валутните пазари след важни икономически данни са основно реакция именно на движенията на пазарите с фиксиран доход.
                                Вярно е че инвеститорите, които търгуват с по-малки обеми - да не казвам нещо друго :-)), по ред причини нямат възможност да се възползват пряко от самите данни, но пак могат да спечелят от тях най-малкото като ги имат предвид преди да поставят ордерите си!!!

Коментар

Working...
                                X