If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шмекер , дай си прогнозата и като познаеш тогава имаш думата
Коментар
FF
eur/usd
"vagni opcionni barieri na 1.1930 mnogo vagni opcii na 1.1850 i silnoto nivo na 1.18530" dolara taka gi pregazi tazi sedmica che prosto ne moge da e istina ne mi se misli ako sega probie 1.1780 kakvo ste stane .nagor hodi kato prebito kuce evroto a nadolu vse edno albert tomba na pistata gledam
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
фен клуб Караиванов
eur/usd
Седмична калкулация на базата на прогноза:
База 10 лота по 100 000
19.04.2004 18:02 Петър Караиванов: FX
Buy eur/usd at 1.1970/80 Stop or reverce at 1.1750/70 target 1.32-1.35 Mid term
От 1.1980 до 1.1779 = 201 пипса загуба по 0.00 = 0.00$
От 1.1779 до текущо ниво 1.1889 = 110 пипса печалба по 100 долара на пипс = 11 000 долара печалба.
За седмицата г-н Караиванов печели 11,000 долара плюс 450 лева от продажба на ванилия в опции в търговската мрежа с падежи през настоящата седмица.
Браво г-н Караиванов, беше успешна седмица... Както винаги!
Наздраве!!!
И за да завърша веднъж завинаги темата,за последно ще копирам нещо от същия "анализатор"
пък вие преценете дали съм краен в оценката си за него) :
kkkkk
Гост
Пуснато на: Петък Април 23, 2004 2:59 pm Заглавие:
Стратегия за днес-бай на 1.1899,рибай на 1.1947!Таргет 1.35!
Коментар
абсолютен дилетант
eur/usd
FOREX-а е като игра на сляпа баба, според мен. Има един огромен пазар, с крайно оскъдна информация кой какво купува, какво притежава, в какво настроение е и дали не го мързи. Хиляди разнопосочни фактори, за които няма данни в текущо време. Не се вземай много на сериозно, това е един хубав ръководен принцип, според мен.
Коментар
FXAcademia
eur/usd
Osvaldo,
Най-различните неща за които говориш не са нищо друго освен "причудливи" форми на симбиозата от страх и лакомия.
Не съм го измислил или казал аз. Това е. Желанието да се спечелят пари и страхът да не се загубят.
Има и една трета причина - набавянето на адреналин следствие от прекомерния страх и лакомия.
В този случай резултатът като печалба или загуба стои на второ место.
Обикновено мотивът за участие при всеки участник е строго уникална смес от тези причини.
Доста често се срещат болестни състояния с клинични картинки.
Но то е друга тем.
Куки има всякакви специалисти, но това което ми описваш важи в най-голяма степен за техническите анализатори. Има и специалисти, които търгуват с облигации - като търгуват със наистина значителни суми. Цената на облигациите се формира на база на очкаванията за лихвените проценти - основен интсрумент на паричната политика. Движенията на валутните пазари след важни икономически данни са основно реакция именно на движенията на пазарите с фиксиран доход.
Вярно е че инвеститорите, които търгуват с по-малки обеми - да не казвам нещо друго :-)), по ред причини нямат възможност да се възползват пряко от самите данни, но пак могат да спечелят от тях най-малкото като ги имат предвид преди да поставят ордерите си!!!
Коментар