IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

Добро утро ... как сте ?

Коментар

• forex

Добро утре.Толкова спокойна нощ не е имало дълго време.
      Не знаех,че японците не работят.То сигурно затова е още
      над 110.Иначе държа още дългата в EUR/USD,понеже
      има още добре изразена дивергенция на М30,но снощи
      Trade folower_a na Metatrader ми даде 3 сигнала за надолу
      и незнам до кога ще задържа дългата.Успешен ден.

Коментар

• forex

rossen-е, единственото което имах предвид е че търгуването в работно време убива работното ти време и не си вършиш работата пълноценно.
        нищо повече.
        а знаейки какви са заниманията на брокерите в Делтасток (и натовареността), ако търгуват в същото време, не платформи ще забиват, поръчки няма да се изпълняват, ами и не знам още какво.
        но иначе аз съм сигурен че такава забрана няма.
        още повече че мой познат брокер оттам (който в интерес на истината от месец вече не работи там, но има поне 4 години стаж там, ако не греша) си търгуваше.
        аз изказвам просто мнение - ако съм работодател - ще искам наетите от мен да се занимават с това за което съм ги наел, не за странични дейности.
        това е.

добро утро на всички и успешен ден!

Коментар

• forex

Refractory,pogledni 4e ne pomni6 5 minuti ,a mnogo znae6 koi s kolko da igrae.
          I koi da pi6e.kato ne ti haresva nikoi nqma da pla4e za teb;-)

Коментар

• forex

Лека нощ на всички нуждаещи се.

Коментар

• forex

Wqrno ))
              Dnes daje 4etoh ..... mai e wreme da si lqgam

Коментар

• forex

pi4 - japanankite po4ivat

Коментар

• forex

Nqkoi smqta li da 4aka japankite ?

Коментар

• forex

малко съжалявам, че не издължих там, но..както и да е ..спиране има около 1.3813...лека нощ

Коментар

• forex

Вече по-добре да не спира

Коментар

• forex

kakwa e taq istoriq s usd/cad
                        nqma li spirane towa nesto

Коментар

• forex

Куки, сори че късно, но уважавам мнението ти по принцип. Разочаровах се от становището ти, че е "добре, че Делта са забранили на брокерите си да търгуват".
                          Брокер съм в ип и си имам и собствена сметка. Като започвах работа там, шефа ми ми обясни максимално убедително, че не е хубаво да скачам в дълбокото,
                          без да мога да плувам и прочее.
                          След като загубих първите $1000, друг от началниците ми ревна, че не трябва да ми се позволява да търгувам за собствена сметка и т.н.
                          Тоя първия ме спечели завинаги, като отсече, че парите са си мои, ако го спрем, кво му пречи да направи дядо си, леля си,гаджето си или който се сети клиент и да врътка през него.
                          Врати в полето няма смисъл да се правят и си е така.
                          Сега, ако имаш предвид това, че следенето на собствените позиции може да ме разконцентрира от акуратното изпълнение на клиентските ордери, прав си, ама аре стига и напечени ситуации чак пък.
                          Клиентите ни имат карт-бланш да протестират мис-екзе всеки път и тежко ми, като се сберат повече от две -три... Ще си остана с акаунта и соло-кариерата.

Коментар

• forex

Избягах и даже го удължих(естествено,че сега ще почне да пада) ))

Коментар

• forex

eurofighter, така е, ама има седмици дето след около 120-130 часа покрай компютър колкото и да си железен...

напълно съм съгласен с това което казваш!

айде, аз ще погледам Шоуто на Слави.
                              До утре момчета (и момичета)!

Коментар

• usd/cad

bqgai ot tam,shte goni 1.39
                                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

Working...
                                X