If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утре.Толкова спокойна нощ не е имало дълго време.
Не знаех,че японците не работят.То сигурно затова е още
над 110.Иначе държа още дългата в EUR/USD,понеже
има още добре изразена дивергенция на М30,но снощи
Trade folower_a na Metatrader ми даде 3 сигнала за надолу
и незнам до кога ще задържа дългата.Успешен ден.
rossen-е, единственото което имах предвид е че търгуването в работно време убива работното ти време и не си вършиш работата пълноценно.
нищо повече.
а знаейки какви са заниманията на брокерите в Делтасток (и натовареността), ако търгуват в същото време, не платформи ще забиват, поръчки няма да се изпълняват, ами и не знам още какво.
но иначе аз съм сигурен че такава забрана няма.
още повече че мой познат брокер оттам (който в интерес на истината от месец вече не работи там, но има поне 4 години стаж там, ако не греша) си търгуваше.
аз изказвам просто мнение - ако съм работодател - ще искам наетите от мен да се занимават с това за което съм ги наел, не за странични дейности.
това е.
добро утро на всички и успешен ден!
Коментар
?!?
forex
Refractory,pogledni 4e ne pomni6 5 minuti ,a mnogo znae6 koi s kolko da igrae.
I koi da pi6e.kato ne ti haresva nikoi nqma da pla4e za teb;-)
Куки, сори че късно, но уважавам мнението ти по принцип. Разочаровах се от становището ти, че е "добре, че Делта са забранили на брокерите си да търгуват".
Брокер съм в ип и си имам и собствена сметка. Като започвах работа там, шефа ми ми обясни максимално убедително, че не е хубаво да скачам в дълбокото,
без да мога да плувам и прочее.
След като загубих първите $1000, друг от началниците ми ревна, че не трябва да ми се позволява да търгувам за собствена сметка и т.н.
Тоя първия ме спечели завинаги, като отсече, че парите са си мои, ако го спрем, кво му пречи да направи дядо си, леля си,гаджето си или който се сети клиент и да врътка през него.
Врати в полето няма смисъл да се правят и си е така.
Сега, ако имаш предвид това, че следенето на собствените позиции може да ме разконцентрира от акуратното изпълнение на клиентските ордери, прав си, ама аре стига и напечени ситуации чак пък.
Клиентите ни имат карт-бланш да протестират мис-екзе всеки път и тежко ми, като се сберат повече от две -три... Ще си остана с акаунта и соло-кариерата.
Коментар