IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Niakakvi novini li 4akame, ta pazara e tolkova tesen

Коментар

• eur/usd

Интра дей евро/$ sell 1.1860 st.82
      weekly - buy with st.1800

Коментар

• eur/usd

Някой може ли да коментира йената.Струва ми се за продажба?

Коментар

• eur/usd

На дневна и на Н1 също имам сигнал за нагоре,така че
          да става каквото ще ,но ще си задържа дългата позиция.

Коментар

• eur/usd

az pak 6te vikaja 4e kogato indikatorite so4at nadolo i izleze nqkoq kretenska novina ,vsi4ko se promenq mnogo barzo
            i indikatori i grafiki si e... mamata.

Коментар

• eur/usd

Пореден, само си отбележи, че дивергенциите не отчитат някакво покачване в момента, а липсата на движение.
              От отчитане на -17 в момента отчитат-7. Иначе са ми любим индикатор

Коментар

• forex

Aз съм с Chicago,като допълвам само силно изразената дивергенция
                на М30 и не толкова добре изразената на Н1.Те са от късно снощи
                и по мои сметки еврото тръгва точно с началото на американците.
                Дано съм прав. ))

Коментар

• forex

Имате ли проблеми със cms-forex???

Коментар

• eur/usd

DR, 1730 като начало (ако очакванията за новините от Щатите се потвърдят). Има потенциал и за по-надолу (справка календара за утре).
                    Но това е само лично мнение.

Коментар

• eur/usd

Systray,do kude nadolu,..do 1.760 ili ochte po-nadolu??Ne mi se viarva da dostigne 1.60

Коментар

• eur/usd

Zasega обмислям следните варианти:
                        1. Buy от 1780-19, или над 1880 или над 1950
                        2. Sell от 1840-80 или под 1760
                        Индикаторите ми сочат надолу.

Коментар

• eur/usd

KUKI ti kavo mislich?

Коментар

• eur/usd

systray i az chte pogledam,no mi se struva do utre ili da napravi duno na 1.760 ili da trugne nagore.

Коментар

• eur/usd

Аз излизам от моята позиция и ще погледам отстрани.

Коментар

• eur/usd

не търгувам за повече от 30 pts, но ще се включа в дискусията........
                                chicago, ако приемем, че движението от 1.2389 е втора вълна, то тя би могла да стигне до 1.1500..
                                особено след вчеращния close под 1.1830 за мен няма съмнение, че посоката е някъде натам...
                                не трябваше да прави по-ниско low вчера и днес пак щяхме да гледаме МА 200... а както знаеш daily close
                                отгоре или отдолу там има голямо значение.....а дори и 1.2040 да видим днес нещата не биха се
                                променили коренно /38.2 retr., t/l/....... може би покупка над 1.2080 за 1.2200 е интересна, но за това
                                като стигне до там ще говорим... друг въпрос е, че пробив на ниво като 1.1760 не става от раз....
                                дай втори шанс на пазара дет се вика .... 1.1709 t/l oт апр 2002... а за днес buy usd on dips
                                1.3070-60 usdchf.... 1.1830-40 eurdoll... по отношение на новините forget the news, remember the chart
                                gd luck to all of you

Коментар

Working...
                                X