IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Прогнозата за безработицата са тя да си остане на същото ниво - 5,7%. Пазарът вече е консумирал прогнозите за безработицата, неселскостопанската заетост, потребителския кредит. Това го видяхме при ръста на БВП, вчера- при увеличаването на лихвата от BoE. Ако прогнозите се потвърдят, посоката сигурно ще се запази. Но ako има изненади?

Коментар

• EUR/USD

Dobro utro na vsichki traderi.Dnes mislq che evroto sthe prodaljida sigubi poziciite sled podkrepata dadena ot chichko Alan.Dannite za bezraboticata sthe sa dobri za usa i tova dobre sthe povliae na dolara.Drugi mneniq?

Коментар

• Прилагат ли ни мръсни хватки

Относно брокерите - слагаш sl/ tp и пестиш много нерви, ако и да жертваш някой пипс. Като се юрне пазара нанякъде всички търсят котировка, на която да влязат/ излязат от него. Естесвено не всички получават котировката, но за това не е виновно човечето отсреща

Коментар

Еваларка, Наско! Аз не издържах и я затворих с мин профит. Това ми е навик тази седмица - да затварям и след това да гледам как се котировките минават през прогнозираните цели, ама без мене. Успех на всички

Коментар

• GBP/USD

Някакъв съвет ...

Коментар

Изнесеното по-долу, въобще не отговаря на истина и си е чиста проба ДОЛНА И ГНУСНА ИНСИНУАЦИЯ!
              Аз съм най-КУРектинят брокер в България!

Коментар

• опит за анализ

местя стопа на jpy на 110.25 . Може и да дочакам 111.00,но за по сигугорно ще ходя по близо след пазара.Скакалец ти опази ли си иената за през ноща или затвори?

Коментар

Towa pri VARCHEV e daje navik,no samo na realna

Коментар

Това същия номер ми се е случвал и при Варчев на реална, и при STS на конкурса. При вторите за капак има и извънземни котировки понякога, например на EURNZD тия дни...

Уважаеми брокери, надявам се, четете форумите и си вземате бележка, нали?

Коментар

Кой ти е брокера?
                      Това би имало смисъл само ако брокера ти не си разтоварва позициите навън, а разчита на това че мнозинството от клиентите му са губещи.

Коментар

Както е утихнал форума да ви питам дали някои друг има същия проблем.
                        Напоследък моя брокер често ми прилага един номер. Ситуацията е: пазара е с мен и имам профит, стопа ми е на 25-30 пипа от текущите цени, но пазара тръгва срещу мен и искам да се измъкна. Да - ама НЕ. Не ми дават котировка и естествено губя.

Съмненията ми са че човечето от другата страна, на което му плащат за да ме ебава много добре вижда, че искам да се измъкна и естествено си "върши" работата.

Коментар

• АUD/USD

Kupih aud/usd ot 0,7220. Sled kato sleze sys 100 pipsa dne, dvoikata oprq 200 Simple MA. Pyrva cel - 0,7275. Stop - 0,7200

Коментар

• опит за анализ

Не сьм сьгласен с теб уауу относно еur.

Коментар

• АUD/USD

класика в жанра
                              eur/usd е достигнало точно 0.6797, където е 38.2% корекция на спада от 0.7254 до 0.6546
                              точно до пипс
                              мисля, че еврото няма да пробие нагоре и идва ред паунда да властва на пазара

Коментар

• АUD/USD

Гледам, че тази двойка се движи страшно културно, но никога досега не съм я търгувал. Някой с повече опит??

Коментар

Working...
                                X