If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dobre de - acountite pri 4ujdi brokeri napravo pri tqx li gi otvarqte ili 4rez nqkoi bg posrednik
Коментар
Тошко
Pensioner
Аз от американски FX брокер по-голямо дърво не съм виждал. Направо не ми говорете...... Разбирам да ми хвалите швейцарски или английски, ама американски - направо ги забравете...
Коментар
продавач
pechalba i igra
това е малка цел "за удряне на стопове при голямата цел 1.72" така че ...
Коментар
emko
Нов FOREX анализ
Кстати об утечке информации упоминает и Сергей Егишянц в своем обзоре:
"Наконец, с обнародованием трудового отчёта связан очередной скандал. Дело в том, что уже не раз Бюро трудовой статистики допускало утечку информации, поэтому некоторым участникам рынка всё становилось известно уже примерно за 5 минут до официально назначенного времени. Этот факт пару месяцев назад вызвал ярость со стороны ФБР, пообещавшего основательно разобраться. Плоды этой работы мы, судя по всему, и увидели в прошлую пятницу: потенциальному источнику утечки, видимо, была сообщена дезинформация, которой тот с радостью и накормил рынок. В результате доллар обвалился, а бонды взлетели перед самым обнародованием данных – а по факту выхода статистики им пришлось резко разворачиваться и могучими палками лететь в противоположную сторону.
Причём видеть это было смешно только сторонним наблюдателям – а участникам рынка было не до веселья. Например, курс фунта по отношению к доллару перед выходом данных показал локальный максимум и исполнил стоп-приказы большого количества участников рынка – после чего полетел вниз и “отоварил” уже кучу “англо-быков”. Почесав репу, большинство нежданно выбитых с рынка игроков махнули рукой и решили определиться, что бы им теперь сделать, только в понедельник. Как следствие, курс евро упал по отношению к доллару более чем на 1% сильнее, чем курс фунта – евро-то на сливе дезы не успело показать локальный максимум, так что стоп-приказы “евро-медведей” остались на месте, а сами они в рынке."
stariqfasul, kakva e twoqta sistema, kolko vreme e izpitana ,na kakav r/r igraesh, kolko ti e maximalnata poziciq/v % ot acounta/, na plus li si ? , kolko % mesechno mojesh da zagubish/spechelish?
Kolkoto po-golqma e sumata tolkowa po-ne loqlni sa brokerite....... w BG za drugite neznam
Коментар
stariafasul
pechalba i igra
Haide na da zadam vapros: vie imate li strategia na igra, za kakuv period ot
vreme e izpitana, zasto mislite che chrez vasta strategia ste sveli komardjiiskia element do minimum
i imate goliam shans za pechalba po-goliama ot 10% na godina? sled kato ste si riskuvate
goliama chast ot parite izchislili li ste kakvo e saotnoshenieto na potencialna pechalba i potencialna
zaguba?vashata strategia da ne bi da e ot tezi ,koito ogranichavat silno vazmojnostta za profit ?
Коментар
pensioner
refractory
BG brokerite s tezi malki sumi za otkrivane na smetka lyzhat i klientite si i sebe si. S po-malko ot $1000 na mini account si e zhiva "Treska za zlato", t.e. igra za nas pensionerite, 6toto sme malko izkufeli i ve4e lesno se lyzhem.
Maj-dobre e da si izberete US broker 6toto pri tjah regulacijata e seriozna i ne mogat da si pozvoljat da vu lyzhat. Mozhe da si otkriete smetka 4rez Bulgarski predstavitel na US brokera, 4e da ima na kogo da se karate na roden ezik.
skakauec radwam se za twoq droker........ az sym otnasql blizo300 pipa po prostata pri4ina 4e ne mi e izpylnqwana pory4kata
i ako ne ti se wqrwa pogledni grafikite na gbp/cad ......... dokolkoto si sponmqn bqha izlezli mnogo lo6i nowini za Canada za 3 min 300pipa kak ti se struwa ...........tuk 6te kaje6 da si slojil stop ........ winata e twoq i 6te si praw .......... obadih se po tel. i dokato se razbere koi sym spasih 20 pipa ..... taka 4e ne mi obqsnqwai 4e moje da te wkara 10-15 pipa
Коментар
skakauec
Niama li dejurni v Investora?
Bertram, аз при Варчев от 1 месец. Макар и рядко се случва да не получа котировка, но не съм сигурен проблемът при тях ли е или в интернет-доставчика ми. Но в петък, донякъде за мое учудване, веднага ми изпълниха ордер по време на голямото движение след излизането на данните от щатите. iTrader-а е доста скромен - щом си го виждал и сам можеш да го сравниш с MetaTrader например, но е безотказен и доста подреден сравнение с платформата на Делтата. А това, че печелели от загубата на клиентите си ми се вижда глупаво. Dimen, не ме разбирай погрешно - вчера в 15.30 и аз бях лонг и си отнесох загубата. Ама грешката си е моя. Брокера може да ти отнесе 5-10-15 пипса, цялото движение беше 2 фигури.
Много се разписах нещо. Успех на всички!
Коментар
Newly
brokers
Аз съм при Варчев от 2м и не мога да се оплача досега при спокоен пазар. Ама като тръгне голямото движение май им идва много на сървъра и при предишното изгорях с малка сума. Те хората са казали, че се влиза и излиза при спокойно ама като няма човек търпение :-)
Коментар