IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pensioner

dobre de - acountite pri 4ujdi brokeri napravo pri tqx li gi otvarqte ili 4rez nqkoi bg posrednik

Коментар

• Pensioner

Аз от американски FX брокер по-голямо дърво не съм виждал. Направо не ми говорете...... Разбирам да ми хвалите швейцарски или английски, ама американски - направо ги забравете...

Коментар

• pechalba i igra

това е малка цел "за удряне на стопове при голямата цел 1.72" така че ...

Коментар

• Нов FOREX анализ

Кстати об утечке информации упоминает и Сергей Егишянц в своем обзоре:
          "Наконец, с обнародованием трудового отчёта связан очередной скандал. Дело в том, что уже не раз Бюро трудовой статистики допускало утечку информации, поэтому некоторым участникам рынка всё становилось известно уже примерно за 5 минут до официально назначенного времени. Этот факт пару месяцев назад вызвал ярость со стороны ФБР, пообещавшего основательно разобраться. Плоды этой работы мы, судя по всему, и увидели в прошлую пятницу: потенциальному источнику утечки, видимо, была сообщена дезинформация, которой тот с радостью и накормил рынок. В результате доллар обвалился, а бонды взлетели перед самым обнародованием данных – а по факту выхода статистики им пришлось резко разворачиваться и могучими палками лететь в противоположную сторону.
          Причём видеть это было смешно только сторонним наблюдателям – а участникам рынка было не до веселья. Например, курс фунта по отношению к доллару перед выходом данных показал локальный максимум и исполнил стоп-приказы большого количества участников рынка – после чего полетел вниз и “отоварил” уже кучу “англо-быков”. Почесав репу, большинство нежданно выбитых с рынка игроков махнули рукой и решили определиться, что бы им теперь сделать, только в понедельник. Как следствие, курс евро упал по отношению к доллару более чем на 1% сильнее, чем курс фунта – евро-то на сливе дезы не успело показать локальный максимум, так что стоп-приказы “евро-медведей” остались на месте, а сами они в рынке."

Коментар

• pechalba i igra

Dono ne si prav....... aide da widim pyrwo 1.2090

Коментар

• pechalba i igra

идва големия сел с цел 1.72

Коментар

• pechalba i igra

gbp/usd 1.7846/1.7851
                eur/usd 1.1870/1.1875

Коментар

• pechalba i igra

Bo4ko pro4etoh ti postinga .......... ako razgleda6 6te razbere6 za6to ne sym zatworil na pe4elba

Коментар

• pechalba i igra

stariqfasul, kakva e twoqta sistema, kolko vreme e izpitana ,na kakav r/r igraesh, kolko ti e maximalnata poziciq/v % ot acounta/, na plus li si ? , kolko % mesechno mojesh da zagubish/spechelish?

Коментар

• pensioner

Kolkoto po-golqma e sumata tolkowa po-ne loqlni sa brokerite....... w BG za drugite neznam

Коментар

• pechalba i igra

Haide na da zadam vapros: vie imate li strategia na igra, za kakuv period ot
                        vreme e izpitana, zasto mislite che chrez vasta strategia ste sveli komardjiiskia element do minimum
                        i imate goliam shans za pechalba po-goliama ot 10% na godina? sled kato ste si riskuvate
                        goliama chast ot parite izchislili li ste kakvo e saotnoshenieto na potencialna pechalba i potencialna
                        zaguba?vashata strategia da ne bi da e ot tezi ,koito ogranichavat silno vazmojnostta za profit ?

Коментар

• refractory

BG brokerite s tezi malki sumi za otkrivane na smetka lyzhat i klientite si i sebe si. S po-malko ot $1000 na mini account si e zhiva "Treska za zlato", t.e. igra za nas pensionerite, 6toto sme malko izkufeli i ve4e lesno se lyzhem.
                          Maj-dobre e da si izberete US broker 6toto pri tjah regulacijata e seriozna i ne mogat da si pozvoljat da vu lyzhat. Mozhe da si otkriete smetka 4rez Bulgarski predstavitel na US brokera, 4e da ima na kogo da se karate na roden ezik.

Коментар

• skakauec

skakauec radwam se za twoq droker........ az sym otnasql blizo300 pipa po prostata pri4ina 4e ne mi e izpylnqwana pory4kata
                            i ako ne ti se wqrwa pogledni grafikite na gbp/cad ......... dokolkoto si sponmqn bqha izlezli mnogo lo6i nowini za Canada za 3 min 300pipa kak ti se struwa ...........tuk 6te kaje6 da si slojil stop ........ winata e twoq i 6te si praw .......... obadih se po tel. i dokato se razbere koi sym spasih 20 pipa ..... taka 4e ne mi obqsnqwai 4e moje da te wkara 10-15 pipa

Коментар

• Niama li dejurni v Investora?

Bertram, аз при Варчев от 1 месец. Макар и рядко се случва да не получа котировка, но не съм сигурен проблемът при тях ли е или в интернет-доставчика ми. Но в петък, донякъде за мое учудване, веднага ми изпълниха ордер по време на голямото движение след излизането на данните от щатите. iTrader-а е доста скромен - щом си го виждал и сам можеш да го сравниш с MetaTrader например, но е безотказен и доста подреден сравнение с платформата на Делтата. А това, че печелели от загубата на клиентите си ми се вижда глупаво. Dimen, не ме разбирай погрешно - вчера в 15.30 и аз бях лонг и си отнесох загубата. Ама грешката си е моя. Брокера може да ти отнесе 5-10-15 пипса, цялото движение беше 2 фигури.
                              Много се разписах нещо. Успех на всички!

Коментар

• brokers

Аз съм при Варчев от 2м и не мога да се оплача досега при спокоен пазар. Ама като тръгне голямото движение май им идва много на сървъра и при предишното изгорях с малка сума. Те хората са казали, че се влиза и излиза при спокойно ама като няма човек търпение :-)

Коментар

Working...
                                X