IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Kraino vreme e veche da sme za nagore !!!!!!

Коментар

• eur/usd

zdraveite kolegi,
      mislq 4e dnes US deficita pak shte e nad 42bln. i sme za nagore
      pozdravi.

p.s. 4akam novinite i togava....4e mnogo vetrovitao stana .
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Dobur den, po otnoshenie na dannite za tekustata smetka mnenieto mi e slednoto: Stoinostite po trimesechia za minalata godina sa -121 765 ; -122 778; -118 641; -110 353 ot tezi stoinosti moje da se otchete nachalo na pokachvane na J krivata v poslednite dve trimesechia sled nai niskata stoinost - 122 778,za da se zapazi tazi tendencia dneshnite danni triabva da imat stoinost ne po niska ot -24.7 zatova ochakvam pri stoinosti okolo 40mlrd da se prodava USD. Blagodaria na vseki koito izkaje mnenie.

Коментар

• gbp/usd

Dnes trenda shte bade vazhodiasht - moje de napravi stop order buy na 1.7650 stop na 1.7572
          & stop order sell na 1.7567 s/u obrashtane na trenda

Коментар

• eur/usd

Zdrveite sled dannite za bezraboticata v Angliq mislq che dollara leko sthe padne no zasega nqma da vlizam.Zakon mi e sled novina da igraq.Kak mislite?

Коментар

• eur/usd

Dobar den na vsichki!
              Tasuki, zabeliazvash li signal na dnevna za obrashtane na posokata? (za men opredeliasht shte e dneshnia den)

Коментар

• FOREX

Здравейте , как я карате ? Да поиграем малко а ?

Коментар

• eur/usd

Vchera se e izpulnil limita mi na 1,1860. Sega sell 1,1865 s/l 1,1890 t/p 1,1800. Uspeh na vsichki ptichki.
                  Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

V momenta ne e dobre da se vliza v pazara. Sledva da se izchaka M.A. Conv/Div da se ustanovi
                    na 0 za po-dalag period, za da se napraviat 1-te orderi, koeto shte stane sled okolo 3-5 chasa

Коментар

• usd/jpy

Неангажиращо мнение:
                      Завърши разширена плоска корекция по седмичния. Движение - надолу!

Коментар

• SYSTRAY

Много си готин,брато!

Коментар

• gbp/chf

Ima logika. ... Premestih stopa i na utrshnata grafika pak shte pomislia. Mozhe i da zatvoria predi novinite. Predi tova pri edno slizane pod 1835 stopa mi prosto niama da izdarzhi.
                          Priatna vecher ot men!

Коментар

• gbp/chf

Честно казано поне за днес си мисля,че евентуалното му качване ще е ограничено
                            от днешния хай,максимум до 1.1930.Имам предвид днес+евентуално азиатската сесия.
                            За утре дори ми настръхва косата да остана с позиция преди данните.В петък ясно се
                            видя колко го мога това(( Макар че на 80% съм сигурен,че утрешните данни няма да
                            имат такъв опустошаващ ефект като петъчния...В по-средносрочен аспект ми се струва,
                            че след известни колебания в 1.1760-1.21 трябва да се състои атака на 1.1560/90 -61.8 фибото,където
                            да се закупи за тест на 1.2420/1.26,пък там ще му мислим )

Коментар

• gbp/chf

) Soldier, dobar vhod si izbral. Samo ne vlizai pri padaneto. Predlagam da izchakame da si nameri dano (spike low) i da otlepi ot stenata na 4h. Dotuk e padnalo 5 figuri. Dori da probie kanala, shte tribava da se korigira i togava kam posochenoto ot teb nivo.
                              Sega vnimanieto mi e prikovano e eur/usd. Mislia da premestia stopa na 1820 (malak, ama profit) i izchakam indikatorite na 4h predi da zatvoria. V sashnost pri vlizaneto ne slozhih target. Kakvo mislish?

Коментар

• eur/usd

здравейте,
                                според мен до следващото изказване на Greenspan, нещата ще се движат от спекулациите
                                за по-ранното вдигане на лихвите от FED (още през юни). Информацията която ще идва от
                                щатите най-вероятно ще подкрепя тези спекулации. В този дух покачванията на еврото
                                ще бъдат ограничени, а долара ще тества 1.1750-70 още утре.
                                GL

Коментар

Working...
                                X