If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dobur den, po otnoshenie na dannite za tekustata smetka mnenieto mi e slednoto: Stoinostite po trimesechia za minalata godina sa -121 765 ; -122 778; -118 641; -110 353 ot tezi stoinosti moje da se otchete nachalo na pokachvane na J krivata v poslednite dve trimesechia sled nai niskata stoinost - 122 778,za da se zapazi tazi tendencia dneshnite danni triabva da imat stoinost ne po niska ot -24.7 zatova ochakvam pri stoinosti okolo 40mlrd da se prodava USD. Blagodaria na vseki koito izkaje mnenie.
Zdrveite sled dannite za bezraboticata v Angliq mislq che dollara leko sthe padne no zasega nqma da vlizam.Zakon mi e sled novina da igraq.Kak mislite?
V momenta ne e dobre da se vliza v pazara. Sledva da se izchaka M.A. Conv/Div da se ustanovi
na 0 za po-dalag period, za da se napraviat 1-te orderi, koeto shte stane sled okolo 3-5 chasa
Ima logika. ... Premestih stopa i na utrshnata grafika pak shte pomislia. Mozhe i da zatvoria predi novinite. Predi tova pri edno slizane pod 1835 stopa mi prosto niama da izdarzhi.
Priatna vecher ot men!
Честно казано поне за днес си мисля,че евентуалното му качване ще е ограничено
от днешния хай,максимум до 1.1930.Имам предвид днес+евентуално азиатската сесия.
За утре дори ми настръхва косата да остана с позиция преди данните.В петък ясно се
видя колко го мога това(( Макар че на 80% съм сигурен,че утрешните данни няма да
имат такъв опустошаващ ефект като петъчния...В по-средносрочен аспект ми се струва,
че след известни колебания в 1.1760-1.21 трябва да се състои атака на 1.1560/90 -61.8 фибото,където
да се закупи за тест на 1.2420/1.26,пък там ще му мислим )
) Soldier, dobar vhod si izbral. Samo ne vlizai pri padaneto. Predlagam da izchakame da si nameri dano (spike low) i da otlepi ot stenata na 4h. Dotuk e padnalo 5 figuri. Dori da probie kanala, shte tribava da se korigira i togava kam posochenoto ot teb nivo.
Sega vnimanieto mi e prikovano e eur/usd. Mislia da premestia stopa na 1820 (malak, ama profit) i izchakam indikatorite na 4h predi da zatvoria. V sashnost pri vlizaneto ne slozhih target. Kakvo mislish?
Коментар
intrad
eur/usd
здравейте,
според мен до следващото изказване на Greenspan, нещата ще се движат от спекулациите
за по-ранното вдигане на лихвите от FED (още през юни). Информацията която ще идва от
щатите най-вероятно ще подкрепя тези спекулации. В този дух покачванията на еврото
ще бъдат ограничени, а долара ще тества 1.1750-70 още утре.
GL
Коментар