IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Технически нива за 31 януари

investor.bg/article.php?cat=2&id=32976

GBP/USD: Британската лира поскъпна до ниво от 1,7742 спрямо зелената валута днес (малко под 38,2% корекция на последното низходящо движение 1,7932/1,7635), след като вчера на дневна графика бе образувана ривърсъл конфигурация. Следващата ключова съпротива е при 1,7851 (200-дневна плъзгаща средна). В низходяща посока непосредствена подкрепа в краткосрочен план се явява пивотното ниво за днес при 1,7678, последвано от 1,7585 (100-дневна плъзгаща средна).

Коментар

• Re: euro

[quote="bnight"][quote="nass"]
      Добро утро и успешен ден!

По моето скромхо мнение нивата около 1.23 няма да бьдат атакувани през следващите няколко месеца.

Светне ли 2040 мин.ход до под 1.18

Коментар

• И пак ще се намеся с неадекватно на пазара мнение,макар че го правя не много често.Когато всички започнат да търсят дъна били то наложителни или някоя вълна трябва да се изпълни ....Аз лично смятам че преди лихвите утре в 21.15 ще видим 1,2120.аз съм на бай от днес от 1,2078 Така че .....ще видим.Колкото до след това пътят е само един ...нагоре до 1,2395-1,24....
        ето една извадтка от СТС....

Евро (един контракт е на стойност 125 000 евро):
        24.01.06/17.01.06
        Дълги 56 834 / 41 207
        Къси 19 370 / 19 996
        Нетни 37 464 / 21 211 ....

Аз така ги виждам нещата..Който иска да сподели е добре дошъл...

Коментар

• Re: euro

Първоначално изпратено от nass
          кьсо,кьсо и пак кьсо.
          мнение.
          nass късо ама внимавай със зоната 1.2060-40. Трябва ни дъно под днешното но няма да е с много под него. За това говорят осцилаторите. Така е и на четиричаса трябва си ни дъно към 1.2040 но от там ще се търсят дълги. Все пак много колеги останаха горе трябва да ги измъкваме някак си. А какво по-добро решение за такова движение от една изненада по време на лихвите. А да не забравяме и петък-а. Така че много неща ни чакат тази седмица. Успех.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• gbp/jpy dox

gledam niakakva grafika kolega vinagi sum kazval 4e vseki vigda tova koeto igrae pi6e6 i za prispadane na cena tova dobre suvetvam te gleda6 bolindgur 20 i ma5 na 4 4asovata grafika pri dopir na bolindgur sell na ma5 osvobogdava6 kato ostavia6 osnovnite yspeh no kato pogledne6 grafikata 6te vidi6 4e ne si napravil dobur vhod
            vigdam celi 210.02 a moge i da mi se privigdat samo
            Ako sum prav sledva6tata sve6t na 4 4asovata grafika triabva da po4ne ot 207.70 kudeto e ma5 i v tova vuzhodia6to dvigenie se javiava nivo na suprotiva

Коментар

• euro

кьсо,кьсо и пак кьсо.
              мнение.

Коментар

• GBP/JPY

Po princip se zanimavax godina predi okolo 1g a sega sam pak v igrata n areal ot sedmica i verno malko taka na maitap q otkrix poziciqta i posle udvoix kogato netrqbbva6e no da q izmaknem sega pak posle 6te viidm.Az sam s sredna 206.14.
                Pozdarvi i uspex na vsi4ki

Коментар

• ...

Коментар

• Re: GBP/JPY

Първоначално изпратено от vaso
                    Dox tuk li si bratle- darji6 li o6te kasite GBP/JPY???Ne6to yenata me pritesnqva seriozno i specialno v toq kros moje da se stigne do golqmo padane o6te.
                    Kaji ako ima6 mnenie po vaprosa.
                    Pozdravi
                    От колко време си във Форекса ?Съвевам те да си
                    направиш добра сметка на ресурса с който разполагаш и евентуалните
                    резерви.Още втирия месец-бях закъсал като теб с тази двойка-април
                    2005.Два пъти допълвах сметката.Измъкнах се почудо само с 400
                    пипа суапова загуба.Тогава един опитен трейдър ме посъветва от форума-НОВОБРАНЕЦ НЕ ИГРАЕ ТАЗИ ДВОЙКА.Това последното го
                    спазвам за сега.Вместо нея играя chf/jpy.Дано устискаш.

Коментар

• ...

Коментар

• GBP/JPY

Dox tuk li si bratle- darji6 li o6te kasite GBP/JPY???Ne6to yenata me pritesnqva seriozno i specialno v toq kros moje da se stigne do golqmo padane o6te.
                        Kaji ako ima6 mnenie po vaprosa.
                        Pozdravi

Коментар

• Технически нива за 30 януари

investor.bg/article.php?cat=2&id=32905

EUR/USD се понижи до ниво от 1,2075 днес, малко над 38,2% корекция на движението 1,1640/1,2324. Докато цената се задържа под 1,2140 (пивотно ниво за днес) натискът остава в низходяща посока с цел 1,1977 (100-дневна плъзгаща средна). В посока “север” евентуално повишение над 1,2140 би имало за цел 1,2160 (200-дневна плъзгаща средна), последвана от 1,2200 (50% корекция на спада от 1,2324 до 1,2075).

Коментар

• аз също съм къс на Е/У и се надявам на слизане поне до 140 в близките дни.
                            нагоре ми се струва обречена мисията,но може да се проба отново до 143,50,след това го чакам силно надолу
                            Успехи,трейдъри!

Коментар

• EURUSD

EURUSD:
                              zabeliazvam cross-referencing v dnevna i sedmichna , kakto i v edno chasova i dneva. Mislia che koito zaema dylga ot tezi niva triabva mnogo da vnimava. Az sym po-skoro za kysi, no za sega izchakvam.

Коментар

• bnight
                                благодаря за линка.........................и много хора са изчезнали от този форум

Коментар

Working...
                                X