If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичко това ми идва наум, вземайки предвид обратната връзка с eur/usd и един слаб опит за вълново броене. Според броенето на дневна е най-вероятно да сме във втора (корективна) вълна на покачване. Разгледал съм и няколко други варианта на броене, но не ми се виждат вероятни.
Възможно е импулсното пропадане с близо 3 фигури да е край на тази корекци (50%), но някакси не ми се връзва
Приятна вечер на всички!
Мерси за коментарите. Ето как ги виждам нещата: от тук(2.2965) максимум 2.3010. Мисля, че все пак няма да има такава стойност. Next 2.2820-40 зоната, която ако не издържи ще последва нов спад, започващ от 2.2870-80 и таргет около 2.26.
Това е чисто технически и въобще не ми се връзва с фундамента. Затова и не го отигравам.
izpalnen profiten stop na 1.2199 priqtna veche ot men i uspeh na ostavashtite
Коментар
Милен
gbp/chf
Здравей Systray, и аз гледам графиката на gbp/chf и смятам, че сегашното ниво от 2,2975 е подходящо за скъсяване. Най-близката съпротива е 2.2998( по моите сметки), а и индикаторите на H4 и дейли показват същото положение.
профита на касите долар/йена може би ще е по-адекватен около 108.88/фибо/, пробива на ма200 на дневна ако е фалшив ще отласне доста, като прибавим и бож...умната с късите йени сел евро/лира на 0.6654 стоп 0.6684 профит 0.6608. успех
USD/JPY - the currency has been to 110.45 and has corrected back to 111.00 since then. The downtrend should continue further later in the day. We focus at a 110.00 - 109.70 intermediate objective, then at 108.00 chart support much further out.
Sell USD at 110.50. Stop-loss: 111.70. Profit target: 108.00.
Коментар