If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След вчерашния спад до 1,2924, EUR/USD регистрира ръст до 1,1993 преодолявайки пивотното ниво за днес при 1,1959. Позитивната дивергенция при MACD и RSI на 4-часова графика остава в сила. Следващата важна съпротива е при 1,2043 (200-дневна плъзгаща средна), последвана от 1,2076 (38,2% корекция на спада от 1,2321 до 1,1924). В низходяща посока е необходим спад под 1,1959, който би имал за цел подкрепата в зоната около 1,1925.
1.2924,как не го хванах това движение,сега щях да съм милионер Шегичка,нищо лично
Ако EUR/USD пробие горната граница на днешния рейндж, следващата съпротива е около 1,2070 - 38,2 фибо ниво на спада от 25 януари. Лично аз обаче съм склонен да отиграя следния сценарий - false breakout на swing high-а при 1,2013 и къса от 1,2010 с цел 40-50 пипса. Твърде рисково, тъй като в по-дългосрочен план еврото като че ли има предимство. Стопът трябва да е над върха на фалшивия пробив, но да не е на повече от 25 пипса. Ако пробивът е по-силен, горният сценарии отпада.
Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
След вчерашния спад до 1,1924, EUR/USD регистрира ръст до 1,1993 преодолявайки пивотното ниво за днес при 1,1959. Позитивната дивергенция при MACD и RSI на 4-часова графика остава в сила. Следващата важна съпротива е при 1,2043 (200-дневна плъзгаща средна), последвана от 1,2076 (38,2% корекция на спада от 1,2321 до 1,1924). В низходяща посока е необходим спад под 1,1959, който би имал за цел подкрепата в зоната около 1,1925.
GBP/USD - Много е вероятно зоната около 1,7380, където беше и вчерашното дъно, да бъде тествана отново. Ако подкрепата издържи може да се очаква възходящо движение с цел 1,7587 - 38,2 фибо ниво на спада от 25 януари насам. Фалшив пробив също не е изключен, подобно на вчерашния в EUR/USD. На евентуална дълга позиция от 1,7390 следва да се постави стоп при 1,7350. Най-добре е да се изчака образуването на обръщаща кендъл формация.
Виж, форекса е неясен само краткосрочно. Дългосрочно загадки няма!!
Колкото по-краткосрочно търгуваш, толкова по-големи загуби ще правиш.
Аз лично краткосрочно само съм губил и продължавам да губя.
"ПРАВЕТЕ КАКВОТО ПРАВИТЕ, НО ЗНАЙТЕ ЧЕ ДЪЛГОСРОЧНО СМЕ НА 1.55 "
Колега - ти да не залагаш един път на две години??
Смятам , че ще напрви отскок а може даже два в посока север и в рамките на 2000 -2060 ни чака нормалното продължаване на юг с краткосрочна цел 1800-1770 и месечна нов лоу под 1600 !
Успех !
Виж, форекса е неясен само краткосрочно. Дългосрочно загадки няма!!
Колкото по-краткосрочно търгуваш, толкова по-големи загуби ще правиш.
Аз лично краткосрочно само съм губил и продължавам да губя.
Според мен докато трае низходящата тенденция при петрола и ценните метали йената ще поскъпва. На 117,40 има 38,2 фибо ниво на последното възходящо движение от 23 януари до 3 февруари. Ако въпросната подкрепа издържи можем да станем свидетели на известен период на консолидация. Евентуално повишение при commodities обаче ще даде възможност за ново поскъпване на долара.
Zdraveite kolegi!
Ima li privarjenici na JPY v kratkosro4en plan i smqtateli dai 6te probie saprotivata pri 118.50 nivoto.
Znae li i nqkoi koga to4no e preskonferenciqta dove4era na Fukui za mese4niq doklad na BoJ?
Pozdravi
Коментар