If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам и обяснение за случилото се днес.
Сутринта гласуваха с пълно единодушие резолюцията на ООН
за Ирак,предложена реално от САЩ и косвено от Великобритания.
Ето затова главно Долара и по-малко Паунда днес растат,а Европа-
почти противник на действията в Ирак-губи сериозно на форекса.
Утре нещата ще си дойдат на мястото-просто съм сигурен и като
подкрепа на това слагам целия си остатък от акаунта на еврото.
Проблема ми е в това защо швейцареца се държи така сериозно.
Коментар
Skakauec
eur/usd
Zvan, позицията ти е достатъчно малка, за да я усредниш спокойно. Добре че не си я усреднил преждевременно, защото аз с тия усреднявания в GBPUSD такава съм я надробил, че свят ми се вие
hubavo da ima i takiva subekti kato Astor, vse ne6to moje da se nau4i ot tiah...
Zvan, razmera na poziciata e bez zna4enie vajen e principa, nego gledaite karaivanov za men tova koeto pravi kato upravlenie na pozii e neprofesionalno
(negovoria za analizite mu te sa na nivo), nikak ne e dobre da se dobavia kam gube6ta pozicia, za6toto rano ili kasno pazara 6te te otveee kato perce. i 6te se 4udi6 ot kade ti e do6lo, mnogo podbre e nadejdata da e pogrebe6 i da zatvaria6 gube6tite pozicii.
Колеги, извинявайте, ама не мога да се начудя, защо един
от първите ви въпроси е "имаш ли определен таргет"?
ами оставете пазарът да ви го покаже. Какво ще стане
ако напр. купите и тръгне нагоре, ама не стигне до таргета
и почне да слиза? Или пък ако многократно го надхвърли?
Няма ли да ви е яд после?
Zvan, Прочети на Петър Караиванов анализа и си направи схема на добавяне, като умножаваш позицията с числата на Фибоначи. Няма начин да не я измъкнеш
Аз лично съм съгласен с анализа, но личното ми мнение е, че пробива на две фибо няма да ни закарас до 3-тото. Както се казва класическо "обиране на масовката"
Аз съм сложил стопа и ми е все тая
ami priatel vis sia, neiskam da te pla6a no dvijenieto na 4asova grafika za nadolu o6te ne se e iz4erpalo, korekcia sas sigurnost 6te ima kogato se iz4erpi spada no o6te e rano.
da ama kato Poreden razpraviashe che se kachi max do 1.2350 az ochakvah do 1.2450 ivliazoh dalag.
Aide dano ne se okajesh prav che tova e b valna ot sizzag che togava losho.
Razkolebanite bikove daide predlojenia za izmakvane,ako ne ste stanali mechki veche?
И аз ви казвам ,че сме нагоре.Не се поддавайте на емоции.
Просто добавете към дългата.Наистина днес съм много
изненадан-очаквах поне 100 пипса надолу,но това ми идва
в повече.Удължих на 1.21 и сега добавям,защото от всякъде
погледнато(времево и стойностно) не му е времето за на юг.))
Коментар