IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Losho e da dobaviash kogato ne ti e v poziciata,shoto togava vse edno kupuvash danoto i prodavash varha?

Коментар

• eur/usd

Fostar, добавянето към губеща позиция си е като всяка друга сделка на пазара. Направиш ли го в точното време, лошо няма.

Коментар

• eur/usd

Аз имам и обяснение за случилото се днес.
        Сутринта гласуваха с пълно единодушие резолюцията на ООН
        за Ирак,предложена реално от САЩ и косвено от Великобритания.
        Ето затова главно Долара и по-малко Паунда днес растат,а Европа-
        почти противник на действията в Ирак-губи сериозно на форекса.
        Утре нещата ще си дойдат на мястото-просто съм сигурен и като
        подкрепа на това слагам целия си остатък от акаунта на еврото.
        Проблема ми е в това защо швейцареца се държи така сериозно.

Коментар

• eur/usd

Zvan, позицията ти е достатъчно малка, за да я усредниш спокойно. Добре че не си я усреднил преждевременно, защото аз с тия усреднявания в GBPUSD такава съм я надробил, че свят ми се вие

Коментар

• eur/usd

hubavo da ima i takiva subekti kato Astor, vse ne6to moje da se nau4i ot tiah...
            Zvan, razmera na poziciata e bez zna4enie vajen e principa, nego gledaite karaivanov za men tova koeto pravi kato upravlenie na pozii e neprofesionalno
            (negovoria za analizite mu te sa na nivo), nikak ne e dobre da se dobavia kam gube6ta pozicia, za6toto rano ili kasno pazara 6te te otveee kato perce. i 6te se 4udi6 ot kade ti e do6lo, mnogo podbre e nadejdata da e pogrebe6 i da zatvaria6 gube6tite pozicii.

Коментар

• eur/usd

Колеги, извинявайте, ама не мога да се начудя, защо един
              от първите ви въпроси е "имаш ли определен таргет"?
              ами оставете пазарът да ви го покаже. Какво ще стане
              ако напр. купите и тръгне нагоре, ама не стигне до таргета
              и почне да слиза? Или пък ако многократно го надхвърли?
              Няма ли да ви е яд после?

Коментар

• eur/usd

Опря в болинджъра на 30м. Следваща цел 1.21.
                Гася. Лека и безаварийна на всчики!

Коментар

• eur/usd

Shoto Astor drazneshe ama imashe hubavi lafove:
                  Potavashta kotva lovili se?(Astor))))

Коментар

• eur/usd

Az sam dalag s 2K ot 1.2320 i ne e bollka a umirane i mislia da dobaviam ama iade da tragne na gore malko ot malko de)

Коментар

• eur/usd

Zvan, Прочети на Петър Караиванов анализа и си направи схема на добавяне, като умножаваш позицията с числата на Фибоначи. Няма начин да не я измъкнеш
                      Аз лично съм съгласен с анализа, но личното ми мнение е, че пробива на две фибо няма да ни закарас до 3-тото. Както се казва класическо "обиране на масовката"
                      Аз съм сложил стопа и ми е все тая

Коментар

• eur/usd

ami priatel vis sia, neiskam da te pla6a no dvijenieto na 4asova grafika za nadolu o6te ne se e iz4erpalo, korekcia sas sigurnost 6te ima kogato se iz4erpi spada no o6te e rano.

Коментар

• eur/usd

da ama kato Poreden razpraviashe che se kachi max do 1.2350 az ochakvah do 1.2450 ivliazoh dalag.
                          Aide dano ne se okajesh prav che tova e b valna ot sizzag che togava losho.
                          Razkolebanite bikove daide predlojenia za izmakvane,ako ne ste stanali mechki veche?

Коментар

• eur/usd

И аз ви казвам ,че сме нагоре.Не се поддавайте на емоции.
                            Просто добавете към дългата.Наистина днес съм много
                            изненадан-очаквах поне 100 пипса надолу,но това ми идва
                            в повече.Удължих на 1.21 и сега добавям,защото от всякъде
                            погледнато(времево и стойностно) не му е времето за на юг.))

Коментар

• eur/usd

Tezi koito zagubiha kinti dneska,zaatvoriha li .Az lichno she izchakam do petak(dobre che sam s malka pozicia)?

Коментар

• eur/usd

shte si pravim kompania znachi )
                                imash li t/p opredelen ?

Коментар

Working...
                                X