IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кабелджията=Пешко Караиванов

Astore, какво искаш да кажеш, че не те разбрах (може би не ти е ударен стопа????)

Коментар

• GBP/CHF

Karlos, стопа е на 0 - 2.3066. А иначе на мен това ми е любимата двойка - един акаунт занулих и втория за малко

Коментар

• eur/jpy

Buy 131.7 s/l 131.3

Коментар

• GBP/CHF

Систрей, време е да поставиш стопа. Гледай да не много нагоре. Аз се отказах от тази двойка,
          защото не ми даде възможност да я обикна ). Макар че бях сигурен, че ще слезе доста надолу.
          В случая беше важно да си спазя принципа - нито една сделка на загуба !
          Желая ти успех !

Коментар

• Кабелджията=Пешко Караиванов

17.06
            13:36
            АСТОР77: USD/GBP

отговор
            Лейди
            сел тук със стоп 1.8385
            -------------------------------------------------------------------------------------
            17.06
            14:32
            Кабелджията: gbp/usd

отговор
            Извинявай, лейди! Прости му на ASTOR, той не знае какво говори:=)!

Коментар

• GBP/CHF

gre6ka 2.3++

Коментар

• GBP/CHF

a ve pe6o ti da ne si pian ne6to v mom gbp/chf e okolo 1.3065-70 kvi 1.28 1.34
                dnes cial den gbp/chf pri o4akvane za korekcia na paunda sled v4era,pri povi6eni lihvi iatentata
                / dost seriozeniavno/ ne moge i figura i polovina nadolu da napravi ti 6e mi otvaria6 pozicia s po 3 figuri
                nadolu ili nagore KUKU ne iskam da se zaiagdam s nikogo no poniakoga si mislia 4e niakoi hora pi6at gluposti
                za da moge balucite da si gubat parite kato gi slu6at i da hodat posle pri tiah na kursove

Коментар

• Кабелджията

Кабелджията ти да не си онзи Пешко Караиванов?
                  На него ми приличаш а и много се пениш.
                  Дали пък няма защо?Сигурно съм те засегнал по болното място?!
                  Извинявай!

Коментар

• eur/usd

dano silniq fundament go smykne byrzo pod 1,20 4e da si otdyhna malko

Коментар

• GBP/CHF

GBP/CHF
                      Mid term - buy at 2.2840/90 Stop 2.2650 target 2.3460/2.3530
                      Long term - sell at 2.3350/2.3490 Stop 2.3770 target 2.15--
                      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• GBP/CHF

+0,5%

Коментар

• GBP/CHF

Карлос, кефиш ме - здрави нерви и затваряния на печалба ))
                          Тази, обаче трябваше да я остави engulfing на 30м и отблъскване от пълзяща средна на 1ч. + притваряне на MACD 4h.
                          Е, това е само предположение... Аз няма да добавям нещо тази волатилност ме изнервя. Сложил съм лимит на 2960, а след малко ще сложа и стопа някъде.

Коментар

• GBP/AUD

GBP/AUD PRODAVAITE SEGA MU E VREMETO

Коментар

• GBP/AUD

GBP/AUD PRODAVAITE SEGA MU E VREMETO

Коментар

• GBP/CHF

Затворих късата от 2.3101 на 2.3074 с 27 п.+. Тази позиция също се опита да прави номера вчера -
                                след отварянето хвръкна с близо 1 фигура. Успех !

Коментар

Working...
                                X