IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd

Пореен щракни върху " наръчника за използване на платформата " в делтата . Това е последният бутон със стрелка.

Коментар

• gbp/usd

Някой знае ли дали мога да автоматизирам подаването на поръчките,
      и ако това става,къде точно-при делтата става ли.Мисля си,че няма да има
      проблем при Метатрейдер,но не съм програмист.

Коментар

• gbp/usd

Sell 1.834 s/l 1.837

Коментар

• gbp/chf

Limit buy 2.2959 - 1/2 и гася. Основанието е стената на триъгълника на дневна.

Коментар

• Yen

Да, кои са купили 200 млрд. $ и кога?

Коментар

• gbp/chf

Освен, че не ми се чака, нещо изгуби и импулса. Екшъна при тази двойка обикновено е до 20:30ч. Но има и изключения.

Коментар

• gbp/chf

Индикаторите продължават да сочат надолу + дивергенцията на 4 часа е готова да пресече. Аз излязох просто защото не ми се стои пред екрана. Сега погледнах, че е продължил да пада.
                Не знам. Сложи си стоп и му тегли една...

Коментар

• gbp/chf

Systray мислиш ли че ще слиза още тази вечер?Аз удължих преди малко.

Коментар

• Yen

Има някаква сила която бута долар/йена нагоре щом започне рязко да пада.
                    Това май са тези който купиха 200 млрд. долара на средна цена 108 и сега
                    ги е шубе .

Коментар

• gbp/chf

2.2003 - излизам. Нямам нерви повече за днес.
                      Приятна вечер от мен!

Коментар

• euro/usd

e tova na nisto ne prili4a, pak li ste gledame filma ot prednata sedmica. ((

Коментар

• euro/chf

spiram da targuvam euro/chf a be6e bezopasna dvoika i vinagi vra6ta e dnes me varna v parvi klas ugas

Коментар

• eur/usd

Поздрав КУКИ !!!Ти се появи ....Как виждаш ситуацията ...Липсваше ме присьствието ти в сайта

Коментар

• eur/usd

Здравей Куки.Остави ни да се мъчим сами. ))

Коментар

• eur/usd

Kuki, крайно време беше Ако се включваш, както беше споменал (към средата на месеца), много профити пожелавам!

Коментар

Working...
                                X