IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za Bertram

mersi, no sega ne gledam GBP/CHF i EUR/CHF. a osven tova SNB treva ne pase - daze dnes sa po4nali s verbalni namesi...shteli da pipat tvurdo ako CHF se zasili mnogo...i tem podobni.
    short sum v GBP/USD i GBP/NZD
    da vidim dali nema da izqm druvceto ot kiwi-to
    leka i spokoina nosht vi zelaia
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• za Alex

Жалко, че администратора е спестил каквото предположи да ми "пожелаят" Алекс, доста живописно беше.
      За "доволен" не знам, но няма да си го взема присърце, повярвай ми.
      Играта, която всички тук опитваме да играем троши достатъчно нерви и ако някой ще се разтовари с това да ме напсува - welcome. Щом ще му помогне...
      Изразът на някаква емоция, била тя и отрицателна е по-доброто от отсъствието на никаква.
      Преди време четох един анализ от адски интелигентен човек на най-често използваната псувня от българите - нали се сещаш, предложение за секс с един от родителите, ама не е баща ти.
      Та в масовия случай кой и с какъв акъл ще си пожелава секс със жена от втората половина на жизнения си път, при положение че е на приблизително твоите години?!
      Така че не се вдълбавай в изразните средства, а в идеята - човекът или не е съгласен с твоето мнение /в което няма лошо, в спорът се ражда истината/, или се разтоварва психически /което все пак е добре за някого/.
      Във втория случай ако ти не се впягаш, най-малко всички остават малко по-доволни.

Коментар

• gbp/usd

Пореден, можеш разбира се.

Коментар

• za Bertram

"По мнению аналитиков Credit Suisse, следующее повышение ставок Банка Швейцарии
          составит 25 базисных пунктов и состоится в сентябре. SNB повысил свои прогнозы
          по ВВП до 2%, что делает повышение ставок более реальным и желательным. Банк
          расценивает повышение ставок на сегодняшнем заседании, как начало цикла постепенного
          ужесточения монетарной политики."

Коментар

• gbp/usd

Хора,нека задам въпроса си още веднъж и ако има някой,
            който знае отговора,нека,моля,да ми отговори.
            Питам дали мога например при STS с техния Метатрейдер
            да пусна Trend Follower_a да работи в реално време-да
            го накарам да подава заявки в реално време?

Коментар

• mdaaaa

samnqvam se 4e 6te si tolkova dovolen ako ti napi6at na tebe 4e 6te ................ naprimer

Коментар

• poreden

i az ne vqrvam tova da go e pisal refractory

Коментар

• Astor-mastor

Що бе пичове, такива като Астор внасят свежест във форума. Искрено се кефя на някои простотии.
                  И без тва сериозните коментари и аргументирани съвети изчезнаха яко дим.
                  Преди имаше трима-четирима, дето се съревноваваха нещо, награди имаше и от време на време си струваше човек да се вслуша в това, което казват, че правят.
                  Почвам да си мисля, че Леков е решил да спести откъм награди и се прави на Астор, да поддържа огъня. Защото без такъв скоро ще спра да влизам тук, създава се настроение, особено като някой му се върже сериозно

Коментар

• za bmn

mdaaaa tuka e stanalo o6te po interesno.mala male kakvi prikazki kakvi raboti.taka e kato se gubqt pari
                    4ovek se ozlobqva.ei moje i takiva ne6ta da se pitat,lo6o nqma.nikoi ne se rodil nau4en.

Коментар

• gbp/nzd

napulno si prav za 2.98
                      suvsem vazmozno

Коментар

• gbp/usd

tva be6e polezno. ot niakolko god. sum klient na deltata i ne go znaeh

Коментар

• gbp/nzd

i da imat gotovnost da usredniavat na 2.98,
                          Uspeh!

Коментар

• gbp/nzd

za sklonnite kum riskovi operacii igra4i
                            maluk sell order ot 2.95 cel 2-3 figuri za 24 4asa

Коментар

• gbp/usd

Извинявам се за изтърваните букви , но клавиатурата ми нещо не е наред . Ще я почстя.

Коментар

• poreden

zdravei,
                                ne vqrvam tova da go e pisla refractory...ne mu e v stila

sledia formua i mi se struva, 4e edin ..znaetre koi...po4na da psihe s 4uzdi linkove.
                                celta e da se opor4i tozi forum i da se izpokarame.

KUM ADMINA I MODERATROA NA INVESTOR.BG
                                kolegi! karino vreme e da naoravite foruma s zadulzitelna registraciq..ako iska nqkoi da pishe.
                                taka e v pove4eto seriozni forex forumi. i vervaite mi takiva seliaci kato...znaem koi...tam ne vireqt.

ina4e ....foruma e obre4en.

priatna ve4er

Коментар

Working...
                                X