IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR

v realna ot skoro

Коментар

• гуру

защо обиждаш форума, мисля че е полезен
      аз съм във форекса от 1 седм. с демо сметка
      и ми и интересно да чуя нещо
      по принцип само чета и не се обаждам, защото нямам още какво да кажа,
      но харесвам форума

Коментар

• EUR

abe shto!!!!!!!tova etargovia na forex i izmisleni raboti kolkoto shtesh a foryma e dobar kato i se obsajdat interesni nesta pak targoviata mojesh da ia pravish kakto sam se naychish vajen e rezyltata

Коментар

• eur

гуру , o4akvai sega da ti se stovari 4udo na glavata,tiq mom4eta ne im haresva da gi spomenavat po toq na4in.hahaha

Коментар

• eur

а да забравих и Скакалеца! Все пак той е класика!

Коментар

• EUR

А бе в тоя измислен форум само такъв нямаше, дето да таргува с целия си маржин! Е сега и такова животно си има и вече наистина може да се каже, че се превърна в пълна кочина!
              Извинете ме за грубия тон, но аз чета този форум от година и 1/2 и мога да ви кажа, че един свестен трейдър не е останал тук! Сега вместо истински трейдъри има някакви измислени персонажи, които или само обиждат, или говорят някакви абсолютни глупости и клишета, колкото да си кажат че и те са част от тоя форум! Е аз по тая причина не съм писал, а само чел толкова време, но очевидно съм единствения, който се притеснява от това дали написаното от него наистина може да бъде полезно и интересно!
              Много ми е чудно тези странници от инвестора как позволиха така форума им да западне! Аз ако бях сериозна фирма нямаше да позволя името ми да седи редом до това на индивиди като Астор, супертрейдър и всички там, заедно с техните некомпетентни и глупави изявления!

Коментар

• EUR

Скакалец nqmam ni6to protiv da si kazva6 mnenieto ama ti li si 4oveka koito opredelq koi moje i koi ne.

Коментар

• EUR

Абе защо се занимавате с фундамента, след като просто не сте на ниво, за да го търгувате?

Коментар

• EUR

supertraideretrola na dolo,ok a lo6ite ikonom. danni ot usa, a atentatite po turciq i irak, a speculaciqta otnosno lihvata
                    vav usa ne gi li precenqva6 tiq ne6ta????pomisli i sam 6te si otgovori6 na vaprosa.

Коментар

• eur

ako evroto ostane nad 1.22, smiatam 4e 6te stigne do 1.2280

Коментар

• gbp

ako lirata zadarji na gravitacionna zona 1.8290 - 1.8300, moje da ima celi do 1.84

Коментар

• EUR

Supertrader ot kolko vreme si trader

Коментар

• EUR

prichna da skochi eur dryga osven che go kypyvat v momenta mnogo mai niama v sriada sigyrno shte padne mnogo shtom sega varvi nagore kogato cenata na petrola pada

Коментар

• EUR

prav si chista matematika !!!ne preporachvam na nikoi da go pravi imam zagybi ot dobaviania ,ot valni koito ne se polychiha a spored men triabvashe da gi ima teoretichno sas sistemi ne sam targyval indikatorite lajat cchesto ako polzvash niakolko vhodovete namaliavat a igraesh sreshty trenda 50% i za sega dryg variant ne mi ostana

Коментар

• EUR

Shto taka skochi tva EUR niakvi novini li ima??

Коментар

Working...
                                X