IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ггггггггггг

Гуру,ако си мислех ,че ме хвалеше,не бих дръпнал тази тирада.
    Добре те разбрах,но не се нахвърлих отгоре ти.Е,това е разликата
    между нас,а за обосновката мисля,че я правя понякога,
    за разлика от теб например. )))))))))

Коментар

• EUR

Гуру mnogo e lesno da pliuesh vsichkiq dai da vidim
      ti s kakvo si izvesten a?

Коментар

• EUR

какво печелиш бе човек? хванал си 2-3 по 100 лева и си мислиш, че едва ли не ти си го създал тоя пазар! Как ще скачаш с цялата сума? Колко сметки са ти фалирали вече? Или цялата сума ти е 100 лева? А такъв начинаещ трейдър, какъвто съм сигурен, че си ти, много ми е чудно какво хеджира? Я обясни по-подробно, та да те разкрият всички!

Коментар

• EUR

sega zabeliazax posta ti .prav si za fyndamenta inovinite .sigyren sam che eur/usd shte tragne nadoly skoro i dvijeniata v momenta sa corekcia i fyndamenta ot usa ne e tolkova losh a evropeiskia mi izglejda nerealen imaneshto koeto ne e nared spored men .a men vav foryma neshto ne me haresaxa starite kyceta iavno -savet do tiax da ne se zaiajdat s nikoi ot pisheshtite tyk i tova kak targyvam s cial mardjin si e moi izbor i taka peshelia dobre taia targovia e po skoro za hadjirane itova sashto sam go razbral ito mnogo otdavna.

Коментар

• ггггггггггг

Евала пореден! Ти май си единствения тук дето си е помислил, че те хваля с това сравнение! Точно обратното - имаше доста ирония в него, която обаче очевидно ти е убягала!
            А колкото до позициите ти - ще си далеч по-полезен ако можеше да ги обосноваваш!

Коментар

• Eur/Jpy

T.A.D. Pokupkite v tazi dvoika sa za predpochitane (mislia che probi diagonalen triagalnik) , ako ne padne stopa ste se oglejdam za pokupka okolo 130.8.Uspeh

Коментар

• Eur/Jpy

ex Tasuki shto li ne iz4akah da spodelish, ama ve4e sum otvoril... kak me kefi pazara dnes

Коментар

• Eur/Jpy

Sell 131.5 s/l 131.8

Коментар

• гурутата във форекса

И това че давам почти всеки ден позициите си мисля,че не е
                    никак лошо(все пак имам доста добра успеваемост,мисля).
                    Евала и на ДонКарлос,че го прави,нищо,че и той е още
                    мнооооооооооооогоооооооо далеч от истината.
                    Мисля,че вместо да се отдавате на меланхония,е по-добре
                    да се хванеме по-сериозно с анализите,да ги обсъждаме
                    и да вървим напред,а плюещи винаги ще има-тях днес
                    ги има, а утре не.

Коментар

• гурутата във форекса

za kraia na mese ca si apsolutno prav kolega az otskoro pisha ot vreme na vreme i foryma mi haresva shte se radvam da cheta poveche mnenia .yspex v targoviata!

Коментар

• гурутата във форекса

Гуру,Благодаря за сравнението с Мариян,но съм прекалено
                        далеч още от него.))

Коментар

• гурутата във форекса

а, стига бе! това появяване на кукувицата или е някакво голямо съвпадение, или някой от хитреците пак е решил да го клонира!
                          Кукувица, ако това наистина си ти, много се радвам да те видя! Надявам се отново да вдигнеш на крака този форум, защото наистина положението е кофти!

Коментар

• гурутата във форекса

Гуру,като допълнение мога да кажа,че последната позиция
                            на Мариян беше къс в USD/JPY от поне 111,така че е на
                            печалба все пак и тя.

Коментар

• гурутата във форекса

Здравейте.Добра тема.Куки,поздрави.

Коментар

• гурутата във форекса

бертрам, надали ти си причината тези хора да не пишат вече тук, освен ако преди време не си се подвизавал под някой от многобройните никове, целящи единствено да злепоставят петър или кукувицата!
                                е, такива никове имаше доста, и честно казано аз нито ги разбирах, нито ги харесвах, но те успяха да разкарат от тук Петър и Мариян със сигурност! кукувицата вече каза няколко пъти, че скоро пак ще пише защото бил много зает, но мисля че просто се отказал поради липсата на смисъл (все пак той си остана последен във форума и единственото нещо, което правеше е нон-стоп да обяснява и да дава съвети). за някои от другите казваха, че просто нямат време, но нищо чудно наистина някой от тях да е загубил повече пари и да се отказал! Но надали можем да съдим за финансовото състояние на даден човек по това дали споделя мнението си тук или не!
                                Все пак защо да пишеш като знаеш, че всеки един момент група "разбирачи" те дебнат да сгрешиш и после те обиждат даже!
                                А г-н Предположение, не знам ти откъде съдиш за последните прогнози на тези хора, след като повечето от тях не са се появявали от бая месеци! Може би само по Мариян - последните пъти той наистина направи някои грешки, но точно преди това бе направил стотици пипсове печалба така че..... а пък ако се намери поне един тук който да трърди, че кукс не си разбира от работата, аз главата ще си отрежа!
                                А мисленето като твоето довежда до точно такива неща - последните пъти се били изложили - еми добре, то и ти май много много не му разбираш на форекса, щом си мислиш, че човек не може да греши в прогнозите си (дори да е няколко пъти подред) и да претендира, че може да търгува! Това не е излагация, а грешки - излагация щеще да бъде ако тези хора никога не бяха давали правилни прогнози!

Коментар

Working...
                                X