If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
zdraveite,
dnes shte e dosta nape4eno i iznerveno ... mislq da seda i da gledam.
edinstveno mislq da vlqza dulug v GBP/NZD ako stigne 2.85...neshto se muti spored men s $ ama poneze ne mi e qsno kakvo shte sum neutral dnes.
pozdravi i uspeshen den za vsi4ki. i umnata, 4e dnes moze i da se oformi nekoi 'den na sharana' kakto kazva astor
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Здравейте
Местя стопа на дългите (от 195.60) gbpjpy на 195.70
Успех на всички!
Коментар
Tech
gbp/chf
Нормално е човек да греши понякога, особено когато прогнозата е от днес за утре.
В същото време се радвам, че изискванията към моя милост са такива, че на мен това не ми се позволява.
Tasuki moje i da si prav, no v takiva dni s mnogo vajni i 4akani novini po princip ne gledam mnogo tehni4eskite indikatori, a i dvijeniqta sa byrzi (ili pyk pazara zaspiva) i ne moje6 da gi hvane6 s tqh. pusnal sym si edin streaming news i se vodq ot sluhovete za pory4kite i cqlostnoto nastroenie.
Вчера изпуснах да вляза къс. Махам всички ордери
Успешен ден!
Коментар
intrad
intrad
na 27.05 Chicago si napisal: sell 1.2160 (pod tazi cena padame chak na 09.06)
ne mi se rovi v drugite ti postingi, no togava beshe mnogo uveren a vyrviahme kym 1.2350
syhtevremennto 1 chas po-kysno(pak na 27.05) si napisal add below 1.2125, no triabvashe da
napishesh sled 12 dena i sled 200 pipa v posoka obratna na ochakvanata. Niamam nishto
protiv no kakto i nika mi moje da ti podskaje 13 dnevna pozicia ne e intradei tyrgovia.
GL
Коментар