IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbpjpy

Скакалец груба грешка. target 203.77

Коментар

• gbpjpy

Затворих дългите от 195.60 на 197.40

Коментар

• razni

zdraveite,
        dnes shte e dosta nape4eno i iznerveno ... mislq da seda i da gledam.
        edinstveno mislq da vlqza dulug v GBP/NZD ako stigne 2.85...neshto se muti spored men s $ ama poneze ne mi e qsno kakvo shte sum neutral dnes.
        pozdravi i uspeshen den za vsi4ki. i umnata, 4e dnes moze i da se oformi nekoi 'den na sharana' kakto kazva astor
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• gbpjpy

Здравейте
          Местя стопа на дългите (от 195.60) gbpjpy на 195.70
          Успех на всички!

Коментар

• gbp/chf

Нормално е човек да греши понякога, особено когато прогнозата е от днес за утре.
            В същото време се радвам, че изискванията към моя милост са такива, че на мен това не ми се позволява.

Коментар

• gbp/chf

Fostarfx, Сложих ордер за влизане на 2.2895. Не е достигнат. Можех да вляза 10 пипа по-надолу, но се опитвам да не влизам с пазарни поръчки

Коментар

• forex

USD/CHF buy at 1.2606 target 1.2677
                EUR/USD sell at 1.2177 target 1.1917
                USD/JPY buy at 108.57 target 111.27
                GBR/JPY buy at 196.12 target 203.77

Коментар

• eur/usd

Tasuki moje i da si prav, no v takiva dni s mnogo vajni i 4akani novini po princip ne gledam mnogo tehni4eskite indikatori, a i dvijeniqta sa byrzi (ili pyk pazara zaspiva) i ne moje6 da gi hvane6 s tqh. pusnal sym si edin streaming news i se vodq ot sluhovete za pory4kite i cqlostnoto nastroenie.

Коментар

• gbp/chf

systray, misleh 4e v4era be6e vleznal kas gbp/chf, nali komentirahme ve4erta i uto4nihme posokata

Коментар

• eur/usd

Dawalker, ste ima po dobri niva za skasiavane na 1H MACD divergencia , probit buy fraktal ,bullish engulfing.

Коментар

• eur/usd

vlqzoh kys v eur/usd na 1,2109 stopa mi e na 1,2141 t.p. 1,2010 : )

Коментар

• gbp/chf

Вчера изпуснах да вляза къс. Махам всички ордери
                          Успешен ден!

Коментар

• intrad

na 27.05 Chicago si napisal: sell 1.2160 (pod tazi cena padame chak na 09.06)
                            ne mi se rovi v drugite ti postingi, no togava beshe mnogo uveren a vyrviahme kym 1.2350
                            syhtevremennto 1 chas po-kysno(pak na 27.05) si napisal add below 1.2125, no triabvashe da
                            napishesh sled 12 dena i sled 200 pipa v posoka obratna na ochakvanata. Niamam nishto
                            protiv no kakto i nika mi moje da ti podskaje 13 dnevna pozicia ne e intradei tyrgovia.
                            GL

Коментар

• forex

JeyJey utre shte ima tolkova pari na pazara kolkoto i dnes

Uspeh na vsichki, koito shte burkat v torbata dnes

Коментар

• forex

zdrasti i ot men. uspe6en den na vsi4ki!

Коментар

Working...
                                X