IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• razni

Здравейте.Виждам промяна в постингите във форума-много
    повече цифри има-гот ми е.Супер.

Късмет и Успех на всички довечера.

Коментар

• razni

Здравей driverf1,
      същото важи и за теб, май не остана никой от тези, които пишехме преди във форума, всеки е доволен от профитите си и няма нужда да говори много, сигурно затова.
      Наглеждам форума редовно иначе. За евро/йената ми е трудно да се съглася с теб, макар 4е всичко е възможно на този пазар, особено в дни като днешния. Но с оглед на решението на Алън довечера, продажба на кросовере на йената ми се струва най-удачно за търговия, останалото е лотария!
      Успех!

Коментар

• razni

i az smqtam, 4e ' po-sigurni ' prodazbi na EUR/JPY sa uda4ni na nivata nad 135 i 200 pri paunda.
        mislq si 4e BoJ shte uspee da izvurti naeshtata do 137 / 203 predi da otpusne jpy da se zasilva esenta
        pozdravi
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• razni

Здравейте,malkia скоро не съм те виждал.
          За EUR/JPY смятам,че ще ходи до 134 ,преди да направи някаква по съществена корекция.

Успех на всички.
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• razni

GBP/NZD gledam ... i mai sme nadolu , no shte iz4akam. maham orderite za long i shte gi mislq utre.
            uspeh na vsi4ki.

Коментар

• razni

mario, da ti kaza i az kato gledam ne dnevna si e za nadolu...no si mislq, 4e daze i za NZD shte e prekaleno burzo...
              po mi haresva kato variant ottuk nqkude do 2.89-90 i posle 7-10 figuri nadolu.
              no ako stane nqkoia ludnica dove4ere...nqma tech, nqma fundament ... ima sentiment+nervi+panika
              shte sum predpazliv. ako GBP/NZD padne s rqz ...nqma da burzam da kupuvam.
              pozdravi i uspeh

Коментар

• razni

Здравей Бертрам,
                Предположенията ми за днес-всички очакват повишение на usd
                но такова може да не последва и да разиграятсценка-рязко понижение
                и след това обр.-здраво лапане(обират всички стопове).
                За gbp/nzd-2.78.. фибо 01.04.04-38(гледам дневна)
                Кажи дали е првилно ?

Коментар

• американски лихви

Както желаеш така го тълкувай. Въпросът е че се продава usd/chf и това повлича всичко друго.
                  usd/yen още не е заразен от това но е въпрос само на време ми се струва.

Коментар

• американски лихви

Tech tova v usd/chf vse oshte ne moje da se smqta za
                    zaemane na pozicii. Tova spored men e prosto zakrivane
                    na pozicii.

Коментар

• eur/usd

Ne sym pisal otdavna, no sega ne se sdyrjah, spored men i GBP/JPY i EUR/JPY sa za sell s cel nqkolko figuri.
                      Uspeh na vsi4ki!

Коментар

• eur/usd

niakoi bi li mi kazal kvo stava s toia dolar 4e ni6to ne shva6tam ve4e

Коментар

• американски лихви

Ако не съм познал за йената, то ми остава удовлетворението, че снощи предупредих какво ще става днес в usd/chf.

Коментар

• американски лихви

една полезна информация и коментар за заседанието на федералния резерв

http://finance.news.bg/news_index.php?news_id=1408

Коментар

• gbpjpy

И според мен до края на тази седмица не.

Коментар

• gbpjpy

bmn, 180п профит никога не са грешка. Първоначалният таргет беше 198, за него не ми стигна увереност.
                                Но съм готов да се обзаложа, че 203 няма да видим до края на седмицата.

Коментар

Working...
                                X