If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз не съм анализатор, а и не ми е ясно каква полза имаш от това да пишеш, някой дава ли ти пари за това? май---не, защо го правиш????
не се дръж като ощипана мома, и да те има и да те няма, все тая.
Коментар
ПетърКараиванов
Петър Караиванов
ВВВ1 - търгувам през Саксобанк - Копенхаген.В България има 2 банки които биха ти дали цена и то само
за лонг опции - това са Булбанк и БНП
От доста време не бях писал във форума и май пак ще спра. Такива анализатори като nighttriper ме
карат да се въздържам от писане във форума.Просто много келеши се навъдиха.
Коментар
Tech
Петър Караиванов
Може ли малко тишина!?
Искам да чувам как пука 1,22.
ама не виждаш ли че пише общи приказки бре: бал-бла-бла, много знаел, много разбирал, а не може да си изкара пари за бира на пазара.
Коментар
BBB1
Петър Караиванов
Здравеите
Преди време мисля че Петър Караиванов каза че таргува с опции. Бих искал да те попитам с коя банка в България работиш
и ако не ти е проблем би ли ми препорачал някоя. Относно анализите ти те поздравяжам.
Желая успех на всички
vlizam long v usd/cad ot 1,3270 stop 1,3230 tp. 1,3380
Коментар
ПетърКараиванов
Петър Караиванов
Не съм "надувко", а самият факт че ти ме приемаш за такъв говори за липса на увереност,опит и
знания.Освен това от начинът ти на расъждения си правя извода, че си на този пазар не повече от
година в най-добрият случай.Но както казах вече, спирам да се занимавам с теб.Пиши си каквото
искаш, на мен не ми пречиш,но не занимавай и останалите със своята персона.Едва ли е толкова важна.
Коментар