IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петър Караиванов

Някои хора преоткриха себе си ;-)

Коментар

• Петър Караиванов

вярно е, много келеши се навъдиха, ама Петър Караиванов е най-големия КЕЛЕШ!!!

Коментар

• Петър Караиванов

Благодаря за отговора. И не им се вразваи на тези ........... Успех в търговията

Коментар

• Петър Караиванов

аз не съм анализатор, а и не ми е ясно каква полза имаш от това да пишеш, някой дава ли ти пари за това? май---не, защо го правиш????

не се дръж като ощипана мома, и да те има и да те няма, все тая.

Коментар

• Петър Караиванов

аз не съм анализатор, а и не ми е ясно каква полза имаш от това да пишеш, някой дава ли ти пари за това? май---не, защо го правиш????

не се дръж като ощипана мома, и да те има и да те няма, все тая.

Коментар

• Петър Караиванов

ВВВ1 - търгувам през Саксобанк - Копенхаген.В България има 2 банки които биха ти дали цена и то само
              за лонг опции - това са Булбанк и БНП

От доста време не бях писал във форума и май пак ще спра. Такива анализатори като nighttriper ме
              карат да се въздържам от писане във форума.Просто много келеши се навъдиха.

Коментар

• Петър Караиванов

Може ли малко тишина!?
                Искам да чувам как пука 1,22.

Коментар

• Петър Караиванов

ама не виждаш ли че пише общи приказки бре: бал-бла-бла, много знаел, много разбирал, а не може да си изкара пари за бира на пазара.

Коментар

• Петър Караиванов

Здравеите
                    Преди време мисля че Петър Караиванов каза че таргува с опции. Бих искал да те попитам с коя банка в България работиш
                    и ако не ти е проблем би ли ми препорачал някоя. Относно анализите ти те поздравяжам.
                    Желая успех на всички

Коментар

• Петър Караиванов

nighttripper, като не ти харесват прогнозите на Петър, що ги коментираш? Играй си играта и ако искаш - поствай по някоя сделка

Коментар

• Петър Караиванов

добре, ще питам конкретно: вчера колко пари изкара? миналия месец колко? миналата година колко??

май избиваш комплекси по форумите Н А Д У В К О .

Коментар

• ВЪПРОС

Моля някой, който работи със CMS да каже дали може да влезе. На мене ми излизат само половината
                          панели. Благодаря предварително !

Коментар

• Петър Караиванов

аааа, значи съм прав: пари не изкарваш само си плямпаш....

Коментар

• Петър Караиванов

vlizam long v usd/cad ot 1,3270 stop 1,3230 tp. 1,3380

Коментар

• Петър Караиванов

Не съм "надувко", а самият факт че ти ме приемаш за такъв говори за липса на увереност,опит и
                                знания.Освен това от начинът ти на расъждения си правя извода, че си на този пазар не повече от
                                година в най-добрият случай.Но както казах вече, спирам да се занимавам с теб.Пиши си каквото
                                искаш, на мен не ми пречиш,но не занимавай и останалите със своята персона.Едва ли е толкова важна.

Коментар

Working...
                                X