If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
systray, ako iskash vij 30 min vijda mi se malak flag, koito triabva da e ili B valna ili 2 , no ne si promeniai mnenieto zaradi moeto samo razgledai i mechata strana.
Tasuki, точно така е. Но в момента нито една от часовите графики не ме ориентира. Основно вземам предвид двойното поглъщане на дневна + голяма вероятност за оформяне на две врани (по-лошия вариант) + МА. Останалите индикатори, които ползвам : MACD, bollinger, RSI нямат мнение по въпроса и чакат пробив
systray, ne sam saglasen s teb.Spored men reindja e 1.2166 high (15.06) low 1.1968 (11.06) i vsiaka zatvariashta cena pod ili nad sup. (res.) v sluchaia pod Res. sas candlestick pattern triabva da se izpolzva za otkrivane na pozicia s target Supp. line.Tova imah v predvid , no vseki talkuva pazara po razlichen nachin .Uspeh
2 vlad
itrader na varchev e dosta leka programa vav sekaf smisal. ima i grafiki i kotirovki. dobre e obache da sverish kotirovkite s tezi na nqkoi golqm MM. ponqkoga kotirovkite im imat + - 5 pipa otklonenie ot tezi na metata.((((((((
Buy limit 1.2140, s/l 1.2126, t/p next week. Основанията ги написах вчера + очаквани сравнително добри данни от Евро зоната. В момента технически ми се струва, че достигане на входа и неуцелване на стопа едновременно ще бъде голям късмет . Но така ги виждам нещата.
Тсуки, вчера няколко пъти се опитах да ти напиша, че не бих скъсявал от текущи нива, но нещо сървъра заби. Това, което написа и аз го виждах, но такива сигнали в рейндж според мен са доста слаби. Очевидно е равенство на бикове и мечки (или липсата им).
Успешен ден на всички!
Коментар
vlad
forex
Здравейте,
някой да може да ми помогне с олекотена програма само котировки?
мерси предварително
zdraveite,
skakalec bravo za poziciite sreshtu JPY. dnes mi se struva da sme nadolu pri EUR i GBP osven ako ne izleze losh US fundament.
varianta koito mi se vurti e dnes silen payrolls i silen dolar
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Здравейте
Нощта е била успешна за мен
Дългите eurjpy oт 131.60 са изпълнили целта 132.50
Дългите gbpjpy oт 196.25 са изпълнили целта 197,40
Късите audusd oт 0.7060 все още ги държа
Ще скъся еurjpy i gbpjpy някъде около настоящите нива
Успех на всички
Коментар