IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

ne go kypyvaite toia saitn losha investicia vse novi i novi nikove po dobre kypete niakoia fin-kashta s tova se praviat pari pone taka si misliat gabrovskite brokeri i nai-vajnoto e da se namardash v niakoi sofiiski apartament i moje i broker da stanesh kasmet si e tova a pak ako si ydvoiavash acaynta na vseki dve sedmici i siplastash po4%=4p spred si ynikalno jivotno ama ne vsichki sme ot gabrovo i ne sme meraclii da stavame sofianci

Коментар

• AUD

www.rba.gov.au - oficialen site na bank of australia...nishto ne se spomenava za lihvite oshte, no ako ti se zanimava prati im free mail i shte ti otgovorqt leka nosht!

Коментар

• AUD

Осито е за продаване от 1,7140. Тества пробитата днес възходяща трендлиния

Коментар

• AUD

Някой знае ли какво стана с лихвите в Австралия? Reuters, Blomberg ... нищо не намерих :-(

Коментар

• GBP/USD

samsem bos sam to v taq jega ostana v kashti po chorapi da sedq makar che poduhva malko...

Коментар

• GBP/USD

Абе 1Анти,много добре говориш.А и не си савсем бос!Хубаво е че има такива като теб тук.качваш акциите на сайта.
              Утре имат IPO.Ще взема да купя някой дял.

Коментар

• GBP/USD

umnata s kasite cabeli...makar che pri probiv ma 1.8399 moje da se tarsqt nqkolko pipsa...no pri tezi indikatori na vsqka grafika po-golqma ot 5 min posokata oshte e nagore-do 1.85/fibo s low1.748 i hi 1.9144/ i bivsh vrah...uspeh, no aside ili buy za men e siguaciqta s cabela..drugoto e chista ruletka...tova ne e pokana za kupuvane na cabeli...shte ima i po-dobri signali za tova...

Коментар

• GBP/USD

Ако някой е решил да гони големи движения моя
                  съвет е да се използва тази консолидационна форма
                  или вълна В на графиката по-долу. Дали е триъгълник,
                  успоредник, флаг или. др, всеки сам си го тълкува, но тя дава
                  ясна цел и нива за влизане при пробив. Може да се гони
                  голям ефект с малък риск

Коментар

• GBP/USD

Според мен в момента тече тест на низходящата трендлиния 1 април - 2юни.
                    Продължавам да мисля, че тази нощ и до края на седмицата кабела ще корегира движението 1,8010 - 1,8440. След това е възможен пробив на 1,85, но това ще стане ясно следващата седмица.

Коментар

• Supertrader

имам кирилица ,но ме мачи и една позиция eur/usd от 1.2294 sell и се извиниявам за тафталогията в моия пост имах впредвид че gbp ще се движи успоредно с eur утре и uk лихвите ще са без промяна защото явно cips uk са по лоши имам в предвид последните не вярвам да намалят uk лихвата защото означава да си признаят грешката

Коментар

• GBP/USD

там има нещо подобно

Коментар

• GBP/USD

Виж около 22 януари

Коментар

• GBP/USD

значи не съм голям специалист по тези индикатори и
                            не ги и ползвам, но това което аз виждам от този индикатор
                            е че е направена някаква корекция. Тази корекция не може да
                            се смята за дивергенция защото не сме видяли нов връх. Плюс
                            това този индикатор с нищо не показва че движението нагоре
                            е невъзможно

Коментар

• GBP/USD

момент да погледна

Коментар

• GBP/USD

дивергенцията е по АО

Коментар

Working...
                                X