IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

Здравейте!
    4h. на двойката - два фрактала + поглъщане. Аз съм къс от вчера и мисля да я затвпря следващата седмица. Накой играе ли я?

Коментар

• usd/cad

Скакалец, едва ли ще можеш да я вкараш в Мetatrader.

Коментар

• usd/cad

Някой може ли да ми каже дали мога да си намеря отнякъде Н12 графика GBPUSD за последната година и ще мога ли да я заредя след това в Метатрейдър?
        Благодаря предварително.

Коментар

• gbp

sell gbp/usd 1.85 stop 1.853 t.p. 1.843-

Коментар

• usd/cad

Алчността погубва човек.За няколко пипса не влязох на канадеца
            и сега само гледам. ((

Коментар

• usd/cad

pozdravi na vsi4ki

mai vsi4ki 4akame re6enieto na BOE goliamo martvilo e tuk

Коментар

• usd/cad

Лимитирана поръчка купувам usd/cad 1.3190 стоп 1.3165 за 1.3290.

Коментар

• usd/cad

Канадеца също е за продаване.

Коментар

• usd/jpy

da za dolara i az se nadqvam taka da stane i zatova sym kupil pove4e jpy srestu evropeiskite valuti. no ne moje da izkliu4im varianta za 1,2470 v eur/usd.
                    ako dolara drypne mi se struva 4e ste e v amerikanskata sesiq - pri dobri novini za bezraboticata

Коментар

• usd/jpy

Тази ми позиция е на базата на решението,че днес долара би
                      трябвало да тръгне срещу всички валути.
                      Иначе йената си е за купуване както и да я погледнеш,а докъде
                      ще стигне само BOJ ще кажат.

Коментар

• gbp/usd

Poreden kakva e ideqta da vliza6 srestu JPY, az zalagam za posokata na fundamentalen analiz, a vhodove celi i stopove - na tehni4eski i sluhovete za pory4ki i opcii. ot tazi gledna to4ka mi se struva, 4e JPY e za kupuvane - neinoto poevtinqvane be6e zaradi petrola i politi4eskite pritesneniq - te ve4e se razseivat, a dannite ot 8.00 mojem da razglejdame kato dobri, zatova i gi kupih JPY - po malko srestu vsi4ki valuti, ste dobavqm next week.
                        pove4eto mi sdelki sa dnevni, no tezi mislq malko po-dylgo da gi dyrja.

Коментар

• gbp/usd

zdraviete, gbp-to i az sum go skusil, no me pritesnqva neshto...poglednete na 30m ili 5min 4art v4era ot sredata na aziatskata sesiq sredno prez 3-4 4asa nqkoi e kupuval dosta moshto(edni spikove ima) kato go gledam mi se struva da e ot 1 ili malko na broi igra4i..i po4vam da se zamislqm...dano da gresha.
                          pozdravi i uspeshen den na vsi4ki
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Daywalker,аз преди малко продадох малко хиени с цел 109,5.

Коментар

• eur/usd

Poreden, na men tozi scenarii mi se struva systo dosta veroqten i sym zalojil na nego : ) osven tova kupih malko JPY predi malko. moje i da ne izlqzat taq sedmica, no sledvastata ... ha dano

Коментар

• eur/usd

ppppp,от твоите уста в божиите уши. ))

Коментар

Working...
                                X