IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/$

Аз съм за 1,2450 и нагоре, не за друго ами защото всички други са за надолу а видяхме че поне за сега това няма да стане .
    Така чакахме че ще стане и след като вдигнаха лихвите САЩ но не се получи. Имам усещането че ще излезе и някоя лоша новина която ще се противопостави на днешната положителна и това ще помогне на еврото.
    А на САЩ им трябва евтин долар за да си оправят дефицита пак и избори се задават.

Коментар

• Нов FOREX анализ

uspeh s kasite ako ne si na demo si loji stop na nulata ako iskash uspeh

Коментар

• Нов FOREX анализ

Няма хазартно влизане, съветът е даден от професионалист. И когато фактите говорят,
        Астор да мълчи !

Коментар

• Нов FOREX анализ

1.87

Коментар

• Нов FOREX анализ

Project-X тогава поне виж че Марианчо е сложил стоп.

Коментар

• Нов FOREX анализ

O6te pove4e i az smiatam 4e kabela ne moje da darji dalgo tezi pozizii a i dolara ne moje da prodalji da pada.

Коментар

• Нов FOREX анализ

)))))))))))))))))))))0

Коментар

• Нов FOREX анализ

ne sam slagal stop imam doverie na Marian.
                  Toi ne pi6e prazni prikazki ako triabva 6te po4akam i 10 dni no pod 100pipsa niama da zatvoria.
                  az po prinzip pod 50pipsa ne zatvariam

Коментар

• Нов FOREX анализ

Pol, тази печалбичка дали ще ти стигне да си покриеш загубата при следващото хазартно влизане?

Коментар

• Нов FOREX анализ

a stop sloji li si che marian ne e spomenal za stop...ili shte dobavqsh ako vidish 1.87?

Коментар

• Нов FOREX анализ

Pol prisaediniavam se kam tvoeto mnenie.
                        I az skasih na 1.8570 no smiatam da iz4akam da padne pod a.8470 dori i ako triabva da po4akam den-dva.
                        Blagodaria ti Mariane tozi forum ima nujda ot pove4e hora kato teb.

Коментар

• e/$

Koi e za !.2430 -1.2450 za utre ??

Коментар

• e/$

Koi e pd 12.430- 1.2450 za utre ???

Коментар

• Нов FOREX анализ

Колко много самозвани "специалисти" има в този Форум ! Не ме е яд за друго,
                              ами се от насят с ирония към истинския специалист.
                              Аз пък послушах Мариан Йорданов и скъсих кабела от 1.8570 с 1.5 лот. Затворих
                              на 1.8524. Може би избързах малко, но и 690 долара за 2 часа не е лошо, нали?
                              Благодаря, г-н Йорданов ! Надявам се, че пак ще давате прогнози.

Коментар

• Нов FOREX анализ

Астор изяде кабела и той започна да пада.

Коментар

Working...
                                X