IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

защо мислиш че говорят глупости
    Защо не вярваш че печелят на реал

Коментар

• Дон Карлос

Щото говорят глупости и не вдяват от една дума.

Коментар

• Дон Карлос

Симо
        защо тези нерви
        защо тези постинги напоследък
        моля за по малко нападки срещу другите участници във форумите

Коментар

• gbp/usd

Кво стана с 100-те пипса бе палячо?

Коментар

• Дон Карлос

Кажи %-но как се е променил акаунта а не ми ги разправяй тия с пипсове-мипсове.

Коментар

• GBP/USD

1.74 през крив макарон

Коментар

• Дон Карлос

Говори си не ми пречиш.

Коментар

• bertram

Благодаря ти, че си се сетил за мене. И на супертрейдър и всички останали. Не, нямам авария в
                  акаунтите. Напротив, за двете седмици, които не съм писал. имам съответно 870 и 613 пипса
                  печалба. Много добре се развиха нещата с кабелите, които бях накупил. Затворена позиция на
                  минус нямам/няма и да имам/. А във Форума не пиша /само чета/, защото преживях големи
                  раочарования. Не зная защо бях трън в очите на някои хора. Аз, само си публикувах всички
                  сделки, гледах да науча нещо, а ако ме питаха, отговарях. Сега целта ми е да стабилизирам
                  печалбите си средно около 1000 пипса седмично. Успех на тебе и всичми останали ! ! !

Коментар

• GBP/USD

Друг е въпроса,че първо ще видим 1.74 преди 1.91. ))

Коментар

• GBP/USD

Симо,може,но още утре ще видим около 100 пипса надолу.
                      Хайде на бас?

Коментар

• GBP/USD

Скоро 1.91

Коментар

• kенгурско

продавам от 0.7279 стоп на 0.7316
                          ще го ям около 0.7207
                          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/Usd

znaete li kude iz4ezna Don Karols. Kefeh mu se na igrata. Nadiavam se, 4e ne pishe shtoto go buzikaha mnogo...a ne poradi 'avaria' s accaunta
                            leka nosht
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/Usd

niama kak da stane tova vazpolzvane taka ako obache se pozamislish moje i da se vazpolzvach ot rytinata na brokerite koito gi opredeliat shtom naprimer baviat dvijenie nadoly znashi smiatat she shte se varne ne kazvam che sa pravi vinagi no chesto sa

Коментар

• eur/Usd

i az biax go zabialiazal tova iavlenie no ako se sravniat s tezi na refko sa sashtite a na elana sa blizo do varchev i dryga grypa brokeri i za men izvoda e che ima dve grypi brokeri izobshto ne samo v bg

Коментар

Working...
                                X