If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bertram,щом правиш месечно такива профити,трябва да си мнооого внимателен.
А сега две думи за gbp/jpy за днес:
влизането късичък за мен е оправдано между 202.50 и 202.80
Спирам с постингите за днес,че станаха множко.
GL
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Пореден глупчо,снощи те попитах за конкретни параметри на баса но ти нещо се спече.
А ето го и истинския бет.Аз ти казвам че седмицата ще завърши над 1.88 и че ще видим 1.90 преди
какъвто и да било по-сериозен спад.
Можеш да залагаш.
zdravei done , sega vidqh 4e v4era si pisal. pozdravleniq za uspevaemostta. davai vse taka. az pipsovete ne gi sleda,4e mnogo sdelki pravq, no puk gledam% s koito uveli4avam acc. vseki mesec.minaliq mesec beha 400% i nqkoi hora dosta me sqdoha, tozi sum uspokoil topkata na ~50% i mislq tova da mi e normativa. mezdu 25% - 50% (govorq za real s malka smetka)
nqkoi s po-goliqm opit moze li da spodeli...dali puk ne slagam letvata mnogo visoko...shtoto % e pravo proporcionalen na riska..mi se struva
pozdravi i uspeh na vsi4ki
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Двойката,която трябва да се следи и да се правят изводи и съпоставки с останалите валути е CHF/JPY.
Защото движенията тук напълно отразяват и се вписват в последващите движения и при eur/usd; и при cable; както и при usd/chf;eur/jpy;gbp/jpy.
Тенденцията за chf/jpy e:
short term 90.00
weekly close над 90 води до повторен тест на 92.25
monthly close над 92.50 (задължително условие) ще доведе до рали за 100.00
Не е изключено да видим и финално поскъпване с крайна цел 105.00
Лесно оттук всеки трейдър ще си направи идводите за eur/jpy и gbp/jpy (monthly close над 205.50 води до рали с цел 228-230).
Пиша всичко това,защото съм се убедил в полезността от точното следене и преценка на chf/jpy.
Ето и една стратегия за търговия към по-агресивните трейдъри:
продавайте chf/jpy между 89.60 и 90.00 с тесен стоп и цел 23.6% Fibo oт последното голямо поскъпване.
Успех!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Vreme e za sun momsheta...Stiga ste se zaiajdali...moje i da e polezno da se izbivat komleksi,tui kato deistva raztovarvachto ,no vsishko s miarka da e ..Spokoen sun i da e dobur deniat vi utre..Leka nocht.
Коментар