IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Jul 30 08:30 GDP-Adv. Q2
    3.8% 3.7% 3.9%

Jul 30 08:30 Chain Deflator-Adv. Q2
    2.8% 3.0% 2.9%

Jul 30 09:45 Mich Sentiment-Rev. Jul
    96.0 96.1 96.0

Jul 30 10:00 Chicago PMI Jul
    62.0 60.0 56.4

Коментар

• EUR/USD

Osven tova ima mnogo faktori, koito budqt samnenie v "cvetushtoto" sastoqnie na US ikonomika.Makar i
      dqdo Greensp. da govoreshe sas superlativi, sled doklada si trabvashe da otgovarq na vaprosi na kongresmeni i nikak ne beshe ubeditelen.
      Edin ot vaprosite beshe svarzan s istinnosta na US indikatorite. Sled tozi namek za manipulirani danni , ne posledva kategorichen otgovor a samo dvusmislici -napalno v stila mu.
      Sledih cqloto mu izkazvane+ vaprosite sled nego, direktno i bqh mnogo uchuden che na drugiq den vsichki jurnalisti zatrabiha v hor, kolko dobre bila US ikonomikata v momenta.....
      Edinstvenoto mi samnenie za zasilvane na $ e che predi izborite moje bi ste go pozasilqt za prah v ochite na elektorata. Kakvo po-dobro ot uj vazhodqshta ikonomika i silen $...
      Vsichko tova razbira se sa samo razmishleniq , koito spodelqm s vas i shansa da ne gresha e 50% ili ste poskapne ili ne Lubopiten sam da chuq vashite mneniq.

Коментар

• EUR/USD

chicago za 4etvyrtyk i petyk sym syglasen, no posle spored men sme si nadolu, osven ako Payrolls ne izleze pak 100 K : )
        sega nqkoi moje li da mi kaje to4no v kolko e srestata na Novozelandskata banka i re6enieto za lihvite 4e mi se mytqt tuka edni idei : ))

Коментар

• EUR/USD

Момчета,ще си позволя да предупредя още веднъж- ще има много скоро много сълзи,много рев с тези долари...
          В четвъртък и петък (предполагам),ще има силно движение нагоре и ще се чудят доста хора "КО СТАНА?"
          В този bear trap ще попаднат доста неразумни и неопитни хора.
          Ето по-конкретно моите цели:
          eur/usd 1.2245
          usd/chf 1.2500
          usd/cad 1.3190/95 !!!
          usd/jpy 109.65
          И това на първо време...

Седмично (и месечно) затваряне под 1.20 ще ме опровергае.
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• EUR/USD

8889, съгласен съм с теб. Според мен тази нощ азиатците ще оберат всички стопове над 1,20 след което поемаме нагоре

Коментар

• EUR/USD-do 8889

Skromnoto mi mnenie she do krai na sedmicata dolara che e nagoreno no nai kusno do 2-3 koito ima dolari e dobre da se osvobodi ot tiah.Povtariam po moia prognoza...

Коментар

• EUR/USD

podyljavam mnenieto si ot petyk, koeto i za moe u4udvane se okaza mnogo precizno (poskypvane i prodajba ot 1,2190)
                4akat ni novi po-niski stoinosti, no malko po-natatyk. sega nqkolko dni mislq da korigirame golemiq spad do kym 1,2200- 50 ottam pak nadolu
                samo 4e tova e po-skoro tehni4esko vijdane, sega se opitvam da izmykna i nqkakva fundamentalna podkrepa za da sym po-ubeden

Коментар

• EUR/USD

S risk da ne se haresam na mechi nastroenite sam za poskapvashto Euro-to. V momenta se namirame
                  blizo do 61%Fibo na pokachvaneto ot 1.1761. a i sedmichniqt pokachvasht se trend vse oshte vaji. Moje bi shte
                  si promenq mnenieto ako vida kotirovki pod 1.1950-60, kakavto i da e scenariq ne me interesuva osobenno na kade ste hodi. Vajnoto e da ima dvijenie (za predpochitane golqmo)
                  Uspeh na vsichki

Коментар

• Marian

да Taty
                    ще отговоря с каквото мога

Коментар

• eur/usd

Spored men na weekly imame tri budi candlestick pattern .Veroiatnia otskok ot 1.205 senkou span B na daily ste e moje bi poslednata vazmojnost za otkrivane na pozicia s target 1.175 i 1.137 sled neia.Ste mi e ot polza da procheta mnenia ot drugi koito izpolzvat candlestick.Mersi predvaritelno.

Коментар

• eur/usd

razbrax otgovora ti,tvardo si na mnenieto che ne mogat da ypravliavat pazarite,za Forex spekylacci e interesno dali 2005-2007 shte se dviji pazara nastrani,moje da se izbere stratagia ..blagodaria ti za otgovora...
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Marian

Zdr. ako e udobno imam 1 vapros
                          Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• prognozki

http://209.10.172.59/ext/sp/html/ana...id=9D275313870
                            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• eur/usd

sega chakat da vlezat oshte bikove v kosharata

Коментар

• eur/usd

Все пак внимавайте,защото сме с посока юг и след тази корекция
                                се качваме на експреса поне до 1.185.
                                Късмет.

Коментар

Working...
                                X