IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Боби абе знам че не се заяждаш, ама кажи това живот ли е. Сега съм на малък плюс и се чудя дали да не му тегля една майна и то цветуща.
    Значи тваря една каруца със средна 1870 и без да видя бум стоп на 1835 ама як стоп, после яко ъп от 1830 и добавки ама яко до 2050, на 2090 хедж на цялата позиция, яко профит резервиран и от 1910 каса шорт айде касата в добавки лонг та до 1875, и като теглиш чертата един..... да кажеш че не съм хващал движения, а между тия неща скалпове бол че да се съберат в каруцата, ама една такава ще..............................................за щото две седмици бачкаш за тоя дето духа. ХеХе

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
      Не знам дали някой кисне тук в петък вечер, но се задава ... красотата!! :-)

Еврото рипна...

Това много ме устройва засега.

Коментар

Еврото рипна...
        Рипна заради бюджета на федералния резерв...и кво от това пак ще селвам ....Коко наздраве ..с биричката ....не се заяждам просто искам да ти кажа НАздраве

Коментар

• EURUSD

Еврото рипна...

Коментар

• Re: кросовете на еврото

Първоначално изпратено от supertrader
            За сега се очертава движение в двете посоки , при евро-паунд и евро - швейцарец има необичайно движение. Евро -паунд няма как да ускори нагоре , на паунда лихвата все още се усеща а на еврото е слабичка , та може би ще се връщат и то много скоро.Струва ми се че вече стигнаха почти до там за където са тръгнали.
            Абе прав си, с извинение, ако затвори тук всичко си е ебало мамата, аз се чудя какво да правя и отивам да пия бира за да не направя някаква глупост да затворя нещо, ще си следвам плана.
            Успех

Коментар

• кросовете на еврото

За сега се очертава движение в двете посоки , при евро-паунд и евро - швейцарец има необичайно движение. Евро -паунд няма как да ускори нагоре , на паунда лихвата все още се усеща а на еврото е слабичка , та може би ще се връщат и то много скоро.Струва ми се че вече стигнаха почти до там за където са тръгнали.
              D.Y.F-091066

Коментар

Някой забелязва ли как лека по лека еврото се връща към 1.1900?!

Предполагам, че някой има много къси лотове и сега лека по лека се отървава от тях на добра печалба и ще започне да зарежда с дълги! Но лека по лека, за да не се вдигне изведнъж курса, та да изпусне някой милион печалба... ;-)

Успехи и весел weekend! :-)

Разкриха ме ...

Коментар

• EURUSD

Някой забелязва ли как лека по лека еврото се връща към 1.1900?!

Предполагам, че някой има много къси лотове и сега лека по лека се отървава от тях на добра печалба и ще започне да зарежда с дълги! Но лека по лека, за да не се вдигне изведнъж курса, та да изпусне някой милион печалба... ;-)

Успехи и весел weekend! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                    Първоначално изпратено от salmin
                    влака тръгна-ще си ходим на Юг -))
                    Какъв ти ЮГ? Идва пролет. Не забравяйте - рано или късно търговския дефицит ще си окаже своето. А при този скъп долар, той само може да се УВЕЛИЧАВА!! И да нямаме спринт като на финална права! Вервайте ми!/ей, да не го вземете на сериозно!/. Ха-хаа!!
                    Вече всички знаят че дефицита не е важен вече...Нетните потоци навярно ще го покрият...Все още не съм намерил прогнози за цифрата,но с тази лихва облигациите се купуват като топъл хляб..Така че пътят пак споменавам е надолу 1,12-1,13 Аз скъсявам за ден,а ако не хвана влака в правилната посока поне ми остава положителния суап.

Коментар

• Първоначално изпратено от salmin
                      влака тръгна-ще си ходим на Юг -))
                      Какъв ти ЮГ? Идва пролет. Не забравяйте - рано или късно търговския дефицит ще си окаже своето. А при този скъп долар, той само може да се УВЕЛИЧАВА!! И да нямаме спринт като на финална права! Вервайте ми!/ей, да не го вземете на сериозно!/. Ха-хаа!!
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
                        OK niama problem, vseki si znae polozenieto. Uspeh!
                        ОК.Успех много и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от salmin
                          Първоначално изпратено от ivajlo_d
                          Znaci si mnogo dobar trader, bravo, bravo. Kolega tuk ne se pisat takiva raboti polovinata ot kolegite te psuvat!

Що да го псуват? Ебати българщината !
                          Обратно-човекът е за пример!!! Само така Колега -Успех !!!

Благодаря,просто с късите GBG/USD си направих нещо като хеджиране на дългите EUR/USD, не съм убил човек.Аз повече чета форума по-малко пиша но си взимам по нещо от вашите разсъждения,
                          нали споделяме опит,предпазваме се от евентуални загубе.Аз се рад
                          вам когато някой е напред с материала ,защото това доказва,че е
                          възможно това към което се стремим-повече и по-големи печалби и по-
                          малко загуби.

Коментар

• OK niama problem, vseki si znae polozenieto. Uspeh!

Коментар

Znaci si mnogo dobar trader, bravo, bravo. Kolega tuk ne se pisat takiva raboti polovinata ot kolegite te psuvat!

Що да го псуват? Ебати българщината !
                              Обратно-човекът е за пример!!! Само така Колега -Успех !!!
                              Е- да ама не !!!!

Коментар

Ако забеляза писал съм и че на EUR/USD съм вътре засега,така че
                                едното покрива другото.

Коментар

Working...
                                X