IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тренд

.................., напълно съм съгласен с написаното. Лично ти как избираш входове и изходи?

Коментар

• Петре, уби коня!

Петре, извини ме, но докато ти чакаш да стане 1,48 аз ще продавам до 1.13. Ти си крейзи банана бенд с тези цифри. не ми се изкаше да го казвам, но за бога братя, не го слушайте!!!

Коментар

• шопо

Специално за търговци като ШОПО, ще се постарая да бъда по-подробен при следващия ми постинг. Мислех че съм ясен, но явно не съм бил достатъчно, поне за някой от Вас.

Коментар

• шопо

Въобще не ми е ясно как си влезнал в позиция , ШОПО? Когато публикувах цената на eur/usd беше 1.2080.

Коментар

• Тренд

Може да е кощунство, но аз не вярвам във всеобщата хармония във вселената, а още по-малко във вълните на Елиът. Пазарът просто се случва, няма цел има само движение. А движението се определя от относителните нива на ръста на БВП, на потреблението, на заетостта, на риска в икономиката и най-вече на очакванията за бъдещото им развитие. Техническия анализ е страхотен за откриване на входове и изходи или за следване на ясен тренд, но той описва очаквания, а не ги прави.

Коментар

• Тренд

................. в месечна графика имаме завършена 2-ра вълна, след което естествено следва любимата на всички 3-та импълсна вълна която според мен би трябвало да бъде поне до 1.42/1.45 е/$ в рамките на следващите 18 - 24 месеца
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Тренд

Ако се съмнявам за посоката на тренда при валутите, аз лично гледам тренда при различни облигации. Американските са твърдо надолу от април, което би трябвало да отговаря на поскъпване на долара. Но аз лично се интересувам от по дългосрочни трендове и гледам да не играя срещу тях. едномесечно движение си е само корекция

Коментар

• P.K.

trenda e nai-otnositelnoto ne6to v TA, obiknoveno idva sled signalite, taka, 4e da ne sporim zaradi samia spor.

za trend priemam uslovieto da moje da se na4ertae trendlinia, t.e. za downtrend da ima Lower High, za da moje da se narisuva nizhodia6ta trendlinia.

GL all !!!
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• До Петьо Караиванов

Всъщност и ти си прав отчасти, но само за покупка от 1,2120. Покупка на 1,2180/90 си е жива набутвация.

Коментар

• До Петьо Караиванов

Кьороглу - това е напълно безплатен (некомерсиален) коментар, който не задължава или ангажира никого с нищо.Просто въпрос на гледна точка.
                      За тези които искат по-голямо спокойствие и по-малко нерви да си търгуват опции или да се хеджират
                      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• До Петьо Караиванов

Пешо, да ти кажа и аз не го виждам твоя възходящ тренд. Виждам едни глава и рамене, или нещо подобно. Не искам да ти се меся, щото най-вероятно имам в пъти по-малко опит, но въвеждаш в заблуда много хора, които разчитат да се появиш ти, или птицата дето кука и да им дадете насока. Мен ако питате, това покачване е нужната корекция, за да продължи движението надолу.

Коментар

• eur/usd

Извинявай, ама какви графики ползваш, че го видя този низходящ тренд? На дневната (дейли) си е точно тройно дъно, а на седмичната (уикли) е рейндж та рейндж. А неграмотните, които не знаят английски да пасат тревица, а

Коментар

• eur/usd

id2 - да, все още не е завършил, но е тръгнал да обръща нагоре.Когато има категорични индикации за въззходящ тренд, курсът ще е вече на 1.2460-1.2520
                            Е , според мен е по добре да си купиш на нивата от 1.2020/70 със стоп С/Р на 1.1920/30 и таргет 1.2460, отколкото да чакам да пробие 1.2220 за да скоча и да хвана бика за рогата

Коментар

• Alex

Алекс, стопа ми хич не е плитък. 1,2120/30 е ключово ниво и ако го прескочи просто стига за днес. Аз и без това винаги стартирам с малка позиция и в най-лошия случай ще свърша с много малка загуба. Ако пък дай Боже тръгне надолу просто ще добавям.
                              Айде късмет на шпекулантите. Не се заяждам с Петър, просто ми е много смешно, че докато пазара е мечешки той изчезва за седмици и при първи знаци за обратното пониква като гъбка отнякъде. Петр, то и от движенията надолу може да се изкара някой лев($).

Коментар

• eur/usd

v smisal ima Lower High i na dvete grafiki)
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X