IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pitane

mom4eta,stiga ste se peneli,qvno znaete mnogo za FOREX.az kato na4inae6 imam edna molba:
    > nqkoi moje li da mi kaje kade da namerq iz4erpatelna informaciq za fraktalite i se4enieto na Fibona4i
    Blagodarq vi predvaritelno i uspeh.

Коментар

• e/$

za utre dnes se vdigna malko petrola utre malko dolara

Коментар

• cyc

Не ти пожелах успех, както обикновено правя, защото за плямпане не си струва да
        се пожелава успех. Виж, ако беше форекс търговец, щеше да е друго.
        Но очевидно за тебе това е "тера инкогнита". Злобата няма нищо общо с
        валутната търговия.

Коментар

• cyc

Руснаците имат една поговорка:"Каждый судит по мере своей изпорчености". Тъй че това че
          си неудачник не ти дава право да приравняваш другите към себе си.
          Макар, че нееднократно е ставало въпрос за за дулгата ми позиция GBP/NZD, а и ти би могъл
          да си го прочетеш сам, ще те осветля още веднаж. Средната цена е 2.7755. След добавките съм
          общо със 120 К. Виждаш какъв е курсът в момента, смятай си. От мене само следното : щом
          устисках, когато бях близо 10 000 минус /маржина 3500 е отделно/ нищо не ме плаши. А и
          имам значителен ресурс за още добавки. Бърза работа нямам. Ако трябва, ще държа позицията
          до приемането ни в ЕС. Злорадството е излишно, дори и да падне с още 20 -30 фигури /как
          си го представяш ? !/ НЯМА ДА ПРЕДАМ ТАЗИ ПОЗИЦИЯ.
          Доволен ли си?

Коментар

• eur/gbp

vreme e za skasiavane

Коментар

• ha-ha

Sigurno go tyrsqt za da mu blagodarqt. To negowiqt trade prili4a powe4e na humanitarna pomost

Коментар

• ha-ha

ne znam dali Karlos 6te go tugsqt tuzemzite deto im e izql kivitata,no edvali 6te nakara 6veicarcite da se iznasqt na palatki...

Коментар

• ha-ha

шопо, сега съм забелязал "умните" ти питания - "Колко е един барел"? и това ли е най-умния отговор на който си способен? 158.9?
                  Един барел е 350 либри (паунда). Тъй като съм сигурен че незнаеш колоко е един паунд ще те "осветля" - един паунд е 16 унции (28.375 гр). Как е, а? надявам се малко по-грамотен. Моля.

Коментар

• ha-ha

Те Карлос още го търсят туземците от Нова Зенландия

Коментар

• ha-ha

Karlos, ti maj se gordee6 s -15-te figuri w GBPNZD? Sto ne ni osvetli6 kakwo stawa s tazi poziciq?
                      Nepovtorim neuda4nik si

Коментар

• gbp/chf

systray, не виждам никакъв сигнал за удължаване. Единственото удобство на 2,2530 е плиткият стоп, който можеш да си позволиш.

Коментар

• ha-ha

За GBP/CHF ли говориш? Разбира се, че я държа. Та аз току що я отворих.
                          Минус 70 пипса е нищо.

Коментар

• gbp/chf

iska6 da kaje6 4e Дон Карлос tozi pat sgre6i.Ne mislq,tvarde hitar e za da gubi.Ili vse o6e darji poziciqta i 4aka golqmo obratno dvijenie ili q e zatvoril na zaguba!

Коментар

• gbp/chf

Buy limit 2.2530, s/l 2.2490, t/p(1) 2.2640

Коментар

• eur/usd

шорт 1,2192 стоп 1,2255 таргет 1,20
                                целта е съвсем условна - едва ли ще бъде достигната преди новините в петък, а накъде ще тръгне пазара след новините не мога да гадая.

Коментар

Working...
                                X