IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• JPY

spored men na tazi raznolika evropa sas mnogoobrazie na interesi ste i go nachukat taka che kogato tova stane iasno ste e mnogo kasno za reakcii

Коментар

• JPY

Това си е мое мнение не ангажирам никого с него

Коментар

• JPY

Шопе, това е най-приятното мнение, което съм чувал от доста време.
        Дано не се шегуваш

Коментар

• JPY

ако искате едно мнение утре заетоста ще е над 250 сами преценете къде ще отиде доларчето

Коментар

• JPY

Но дали чичко Грийнспан ще им позволи?

Коментар

• JPY

t.e prognoziram bankite v usa i japan samo da namaliavat lihvite a ne da gi uvelichavat - a evropeicite se kefat ot silno evro a problemite se zaragdat i zadalbochavat dokato ne ostane edna evropeiska kompania v evropa

Коментар

• JPY

na japancite im e kato chestica ot tototo slabata iena - obnoviavat si parka s mestni tehnologii - iznasiat i prodavat na po niski ceni - s parite si vrastat credite sas simvolichna lihva a ako im ostanat v poveche si zakupuvat distributorite po sveta

Коментар

• ИНФО

Не знам колко е вярно!!!!!

США MONSTER : Индекс занятости 145 в августе против 134 в июле

Коментар

• хихи

спокойно, Варна, преди малко се събудих, твоята шегичка ме разсъни напълно )

Коментар

• gbp/chf

PF, 4 фигури за по-малко от 48 часа. Следя тази двойка и такива движения идват в повече даже на нея
                      Успех и на теб!

Коментар

• хихи

Варна 2 и аз се опитах да порадведря малко вчира и онзи ден само че модератора реши че не може и ми изтри постовете

Коментар

• EUR/USD

Сигнал за продажба,но аз съм го продал достатъчно.
                          Успех на всички.

Коментар

• хихи

Варна 2 и аз се опитах да порадведря малко вчира и онзи ден само че модератора реши че не може и ми изтри постовете

Коментар

• хихи

Grr ли си, какъвто и да си. Лишен си от всякакво чувство за хумор. Човек да не реши да разведри обстановката малко. Дано на останлите да им е харесало.
                              Работа и заплата?

Коментар

• gbp/chf

Здравей, systray.
                                Болинджър не ползвам, не ми допада. Особено когато курса забърза нанякъде.
                                RSI - за сигнал считам само дивергенция.

"Но обърни внимание от къде тръгна движението, колко време продължи"
                                - kakво имаш предвид?

Успех

Коментар

Working...
                                X