If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mario mnogo gotin ruski sait forexpf.ru (4 v reitinga im izobsto)
i tarsachka rambler.ru po natatak biznes i finansi
Коментар
PF
CHF
50к или 250к - все тая. Важното е екшън да има, да можем и ние да си натопим човките.
Коментар
Баламата
chopo
Явно не си разбрал за какво става дума. Тук коментара е за януари, защото не си си платил за да прочетеш действителния. А датата не я гледай, като се регистрираш, тогава...
USD/CHF long ot 1.2600
o4akvam razdvizvaneto da zapo4ne ot dnes. Bush shte kaze mnogo hubava re4 na bratqta amerikanci :
kak si4ko e prekrasno i ne mi se vqrva to4no utre da im servirat nqkoia losha novina. ako trqbva shte si izmislqt, no trqbva da e hubava cifra nfp-to. Kakto sum dulug v dolari edno 200K mi se vizda extra )...ama nali trebva nekoi da iade druvceto...moze i 60-70K da vidim i togava 'losho gosho'.
pozdravi i uspe
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
mario
ИНФО
ФОРЕКС: доллар США замер в ожидании данных по рынку труда США
t.e cifrite koito vigdate v momenta sa rezultat ot celenasocheni interesi - znaeiki ravnovesnata tochka za opredelen otriazak ot vreme mogete da pravite pari dalgosrochno- lutaiki se po novinite sasto no i mnogo barzo mogete da gi zagubite - (ne angagiram nikoi s mnenieto si )
a sto se otnasia do ravnovesie kam momenta to iavno niama da e 1.19
Коментар
mario
JPY
И аз си мисля за същото,
но нали знаете-колкото повече хора мислят по един и същи начин
значи грешат.Всичко ще стане ясно в петък.
Не зная какво ще се случи,затова смятам да си приготвя ордери за
петък и за двете посоки с много плитки стопове и едни примерни
лимити от по 50п.
Не ангажирам никого с мнението си!
pomagat mi v tozi aspekt che kogato chuia niakoia glupost - bez znachenie ot kogo ne barzam da ia priema za chista moneta
Коментар
PF
JPY
Иво, не знам какво ти помагат тези разсъждения в търгорията, да оставим настрана доколко са верни. Помня един пост, че при 1,19 половината американци щели да останат без работа. При паритета според теб сигурно било като в голямата депресия
Коментар