If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chicago бутай стопа на Еврото нагоре че скоро ще падне ...
Коментар
Gost
eur/gbp
От 15.30 ч. съм пред компютъра и ми направи силно впечатление,че в графиката на Делтата не се отбелязват най-високите стойности при GBP/NZD. Има ли някой впечатления и от други двойки?
След втория неуспешен (засега) опит на 0.6830-40, отново удвоявам позицията на 0.6822. Стопа на на половината 0.6840. На останалото си стои на 0.6895. Ориентирам се по 4h за това влизане.
Тази двойка е наистина бавна.
USD/CAD e била стопирана на 0 и не мисля да влизам пак там преди Понеделник.
Chicago izvini me za dopusnatata gramatisheska grechka -ne e naroshno.Ne biah proshel mnenieto ti ,no vse pak mersi za vnimanieto i otgovora.ne se zaiajdai s Gaus-prosto mi e slabost tozi ushen...A za veroiatnostta tia e takava,kolkoto i da ironizirach...priemi go kato lishno mnenie ako tova po- malko te drazni .Jeldia zdrave i uspeh!!
2 puti proveriavah za grechki...dano ne sum dopusnal...
Докторе,ако ми позволиш,пише се Chicago...
Ами по-добре да питаме Гаус,нали там имаше някакви 70% вероятност за надолу...
Аз понеже не боравя с графики и теории на Гаус,ето ти моето вижданеписах преди половин час)
продажби от 1.219 със стоп над 1.2219 и цел около 1.2115
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Причината,поради която очаквам постоянен натиск до средата на следващата седмица за франка,са очакванията за повишение на лихвата от SNB.
И още нещо - съветът ми е,да не се върви срещу кенгуруто,след 1.055 за aud/nzd или настрани,или покупки около 0.6895,но по-добре продажби срещу еврото(позицията ми от тази сутрин).
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
KAK SE SMIATA 17 NA SEDMICA OKOKOLO 83 NA MESEC T.E SPAD ILI GRECHA NECHTO I VTORI VAPROS KAKVO OZNACHAVA TERMINA( NAI POSLEDNATA BEGEVA KNIGA) KOIATO ZAEDNO S GRINSPEEN SA NAKARALI MNOGO DA SI PRIOSMISLIAT VAZGLEDITE PO OTNOCHENIE NA VDIGANE NA LIHVITE V USA?
Коментар