IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/drugi

misurobank 1.2140-1.2176

Коментар

• eur/drugi

hahaha vigte kakvo prognozira iaponskata banka po nadolo v chata - udobni niva za pokupka 1.2145-1.2165 a vie kupihte li

Коментар

• eur/gbp

Chicago бутай стопа на Еврото нагоре че скоро ще падне ...

Коментар

• eur/gbp

От 15.30 ч. съм пред компютъра и ми направи силно впечатление,че в графиката на Делтата не се отбелязват най-високите стойности при GBP/NZD. Има ли някой впечатления и от други двойки?

Коментар

• eur/gbp

След втория неуспешен (засега) опит на 0.6830-40, отново удвоявам позицията на 0.6822. Стопа на на половината 0.6840. На останалото си стои на 0.6895. Ориентирам се по 4h за това влизане.
            Тази двойка е наистина бавна.
            USD/CAD e била стопирана на 0 и не мисля да влизам пак там преди Понеделник.

Коментар

• eur/usd

Намирам за удачно,стопа на късата позиция да бъде преместен на 1.2197
              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd-do chicago

Chicago izvini me za dopusnatata gramatisheska grechka -ne e naroshno.Ne biah proshel mnenieto ti ,no vse pak mersi za vnimanieto i otgovora.ne se zaiajdai s Gaus-prosto mi e slabost tozi ushen...A za veroiatnostta tia e takava,kolkoto i da ironizirach...priemi go kato lishno mnenie ako tova po- malko te drazni .Jeldia zdrave i uspeh!!
                2 puti proveriavah za grechki...dano ne sum dopusnal...

Коментар

• fx

В задния джоб на панталона ми е дефицита....

Коментар

• Euro

Chicago , а къде остава поредния рекорден търговски дефицит на САЩ за утре ?

Коментар

• eur/usd-Shigago

Докторе,ако ми позволиш,пише се Chicago...
                      Ами по-добре да питаме Гаус,нали там имаше някакви 70% вероятност за надолу...
                      Аз понеже не боравя с графики и теории на Гаус,ето ти моето вижданеписах преди половин час)
                      продажби от 1.219 със стоп над 1.2219 и цел около 1.2115

Коментар

• eur/usd-Shigago

Shikago a kakvo ti e mnenieto za evroto ??Interesno mi e da go vidia ...???

Коментар

• chf

Причината,поради която очаквам постоянен натиск до средата на следващата седмица за франка,са очакванията за повишение на лихвата от SNB.
                          И още нещо - съветът ми е,да не се върви срещу кенгуруто,след 1.055 за aud/nzd или настрани,или покупки около 0.6895,но по-добре продажби срещу еврото(позицията ми от тази сутрин).

Коментар

• USA

KAK SE SMIATA 17 NA SEDMICA OKOKOLO 83 NA MESEC T.E SPAD ILI GRECHA NECHTO I VTORI VAPROS KAKVO OZNACHAVA TERMINA( NAI POSLEDNATA BEGEVA KNIGA) KOIATO ZAEDNO S GRINSPEEN SA NAKARALI MNOGO DA SI PRIOSMISLIAT VAZGLEDITE PO OTNOCHENIE NA VDIGANE NA LIHVITE V USA?

Коментар

• USA

tova e prognoza dannite oshte ne sa izlezli

Коментар

• USA

KATO GLEDAM DVIGENIETO MAI E MALKO

Коментар

Working...
                                X