IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/Д

Първоначално изпратено от KrisSofia
    Все още ли мислиш, че не е тръгнал да потъва?
    Ами да,така е,за мене движението нагоре не е завършено някак си,ако все пак спре ........е,това за "все пак спре" е пресилено,ама знае ли човек.......за мене има едно последно "изригване" ,с което да се завърши движението,а и целта ще е да се уплаши масата трейдъри и да влязат на дълги в момент на завършване на движението.То и аз съм така,имам дълъг швейцарец,а имах и хедж дълго евро,ама от лакомия го затворих на 1,2075 и сега гледам тъжно,а и не смея да хеджирам от тези нива от страх да не хвана да продам на хай,или поне не смея засега ....

Коментар

• Все още ли мислиш, че не е тръгнал да потъва?

Коментар

• Е/Д

Първоначално изпратено от KrisSofia
        EUR/USD май вече със сигурност поема обратния път надолу...
        Не че искам да не връща,много съм заинтересуван да падне това евро,ама........нищо не е сигурно,докато не стане,а ставането значи една вълна надолу и после поне 50-62 % откат и после пак надолу да мине под нивото на образуваната преди вълна ....

Коментар

• EUR/USD май вече със сигурност поема обратния път надолу...

Коментар

• USD/CAD проби низходящата трендлиния свързваща върховете от 18 май 2004 (1,4001) и 16 май 2005 година (1,2730). Дневно затваряне над нея би било силен сигнал в полза на долара. Към момента линията се намира на 1,1649.

Коментар

• NZD/USD изглежда доста oversold. Може да се открие long от текущи нива с покриване на част от позицията в зоната около 0,6500. Add на 0,6100, където е 38,2 фибо ниво на дългосрочното поскъпване от 0,3900 до 0,7460. Стоп под 0,6000.
              Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• EUR/USD достигна ключовото ниво 1.2200 . Бяхме свидетели на един доста изнервящ цикал в рамките на нивата 1.1850 -1.1950- аз лично отворих първиа си лонг от 1.2107 на 02.02 ако някой си спомня имаше един фалшив пробив нагоре който ме подплаши да не изпусна влака последвалото низходящо движение ми предостави възможност да добавям дълги на по ниски нива-последния си лонг затворих на 1.22 и отворих къса позиция. По мои сметки движение нагоре МОЖЕ да имаме най-много до 1.2250 при което аз ще добавя още къси .

Поздрави на всички колеги .

Коментар

• Нещо не е много интересно около Е/Д... Само се върти около това 1.2180, а аз цял ден го чакам да тръгне към 1.2205...

Коментар

• Технически нива за 20 март

investor.bg/article.php?cat=2&id=34689

EUR/USD се понижи до 1,2157 днес, след което се върна нивата на затваряне от предходната седмица в зоната около 1,2180, където се намира и пивотното ниво за деня. Непосредствена съпротива в краткосрочен план се явява най-високата стойност за предишната седмица при 1,2206, последвана от 1,2321 (връх от 24 януари). Евентуален спад под 1,2150 би имал за цел 1,2074 (38,2% корекция на движението 1,1860/1,2206). 200-дневната плъзгаща средна се намира на 1,2048.

Коментар

• Има вероятност и тов ада е края на движението,тъй като според мене киви си стигна дъното с оформен диагонален триъгълник.Ако случайно не знаеш,в теорията диагон.триъгълник е последна фигура ,след което следва обръщане посоката на движение.Ще чакаме и ще се надяваме на добър изход....

Коментар

• EUR/NZD

Първоначално изпратено от Hari Potar
                        Нямя ли най-после да свърши горивото на тази ракета GBP/NZD всички индикатори са в горна мъртва точка.
                        Ще ми е от полза да чуя коментари по въпроса няма ли най-после да има корекция на Юг.
                        Благодаря предварително.
                        Аз реших онзи ден вместо да купувам Киви,да продам Е/НЗД ,тъй като ми се струваше че има необходимост от поне корекция.И така,на 1,92 направих сел.За твое успокоение мисля,че има още нагоре да се движи и твоята ,и моята,ама това е в рамките на един диагонален триъгълник,иначе доста сложна фигура,на която има оформени 1,2 и 3 крачета,остава едно надолу и за последно едно нагоре,което като нищо може да удари и 50-100 пипса над последния хай,но след това би трябвало да е дотам.Но и аз треперя сега,голяма тояга си ударих...

Коментар

• Еврото през изминалата седмица рязко повиши стойността си, но в момента е изправено пред важни съпротиви. Първата е на 1.2210, което е 76.4% корекция на спада 1.2320-1.1826. Следва 1.2255, чийто пробив ни отвежда на тест на 1.2320.
                          В посока надолу подкрепа е бившият връх на 1.2095. Следва 1.2035, което инициира последното покачване и 1.1980 около което ниво се намират няколко бивши върхове, както и приблизително 62% корекция на покачването през последната седмица.

Технически нива на подкрепа 1.2095 1.2035 1.1980
                          Технически нива на съпротива 1.2210 1.2250 1.2320

Коментар

• Last week’s low (2) was right at the 61.8% retracement of the 1.1638-1.2323 range and last week’s high (1) was 20 pips shy of the 61.8% retracement of the 1.2589-1.1638 range. 1.2225/ 1.2364/ 1.2589 levels represent upside resistance targets while the 1.2113/ 1.2000/ 1.1900/ 1.1860/ 1.1849/ 1.1799 levels represent downside support targets.

Коментар

• Re: GBP/NZD

Първоначално изпратено от ivajlo_d
                              Нямя ли най-после да свърши горивото на тази ракета GBP/NZD всички индикатори са в горна мъртва точка.
                              Ще ми е от полза да чуя коментари по въпроса няма ли най-после да има корекция на Юг.
                              Благодаря предварително.
                              Kolega i az se nadiavam tova, vece karam po kapli, i ne vizdam nikakva logika za po-nagore, no tova e FOREX tuk vsicko e vazmozno
                              При4ината за падането на кивито са фундаментални и ще деистват за дълъг период на време дължат се на факта 4е поради ниската ставка в япония и високата в Н.Зенландия вкараха много капитали там и надуха цената на кивито а сега запо4ва обратния процес. Това е моето виждане ,успех ви желая!

Коментар

• Re: GBP/NZD

Благодаря предварително.
                                Kolega i az se nadiavam tova, vece karam po kapli, i ne vizdam nikakva logika za po-nagore, no tova e FOREX tuk vsicko e vazmozno

Коментар

Working...
                                X