IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сутринта имаше отворена нова тема с заглавие looking for hiden
    traders ,имаше и поща нещо fxdesk@алабала обаче тя мистериозно изчезна ,търсеха скалпери и работещи системи за търговия,може и сами да са си я изтрили ,ако има такава въэможност .Въпреки че 90%
    това е някаква шашма ,все пак сега е демокрация и всеки би трябвало
    да реши сам за себе си .

Коментар

• Re: безимен

Здравейте,
      модераторите нищо не са трили днес.
      Модераторите премахват само обидите който мисля, не са за такъв вид форум.

Поздави и успехи на всички

Първоначално изпратено от безимен
      Първоначално изпратено от supertrader
      Едва ли цензурата е способна да промени нещо , по скро може би носи някакво удовлетворение на тези които я извършват.
      Освен, че носи някакво особено изживяване (вид оргазъм), още много неща може да промени цензурата... Най-малко - може да обнови състава на пишещите тук - ние и така вече сме се изчерпали... ;-)

Много изчезнаха от хоризонта поради (градивна) цензура... Ние сме наред...

Коментар

• Re: безимен

Първоначално изпратено от supertrader
        Едва ли цензурата е способна да промени нещо , по скро може би носи някакво удовлетворение на тези които я извършват.
        Освен, че носи някакво особено изживяване (вид оргазъм), още много неща може да промени цензурата... Най-малко - може да обнови състава на пишещите тук - ние и така вече сме се изчерпали... ;-)

Много изчезнаха от хоризонта поради (градивна) цензура... Ние сме наред...

Коментар

• безимен

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от чайник
            Тука сутринта имаше пост от някакъв си ,който търси скалпери ужким на заплата.Аз не съм такъв ,но някой момчета можеше да се заинтересуват .Админ ,защо го няма поста?Нещо нередно ли е имало?
            Няма по-важно нещо от... :-( ЦЕНЗУРАТА :-( на този свят... ;-)

Коментар

• Тука сутринта имаше пост от някакъв си ,който търси скалпери ужким на заплата.Аз не съм такъв ,но някой момчета можеше да се заинтересуват .Админ ,защо го няма поста?Нещо нередно ли е имало?

Коментар

• моето скромно мнение е че ще катери 5-та импулсивна от движението 1.1830/40 и затова съм дълъг от миналата седмица...
                Успех на всички
                не е препоръка!!!

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от neron79
                  Здравейте!
                  Още малко и тръгваме надолу към 1.1870 минимум.
                  Това ще бъде втора вълна надолу ,която аз очаквам да бъде на 5 вълни.Много малка вероятност имаме за връщане нагоре до 1.2200.
                  Колеги вие как виждате движението?

Много успехи на всички!
                  I az taka mislia, dano da ne ni iznenada.
                  Ako pyk probiem 1870 - otivame mnogo na nadolu.
                  Uspehi!

Коментар

• EUR/USD

Здравейте!
                    Още малко и тръгваме надолу към 1.1870 минимум.
                    Това ще бъде втора вълна надолу ,която аз очаквам да бъде на 5 вълни.Много малка вероятност имаме за връщане нагоре до 1.2200.
                    Колеги вие как виждате движението?

Много успехи на всички!

Коментар

• отварям базиктарска дълга по е/д (темата е :базикът наи късия път към фалита

Коментар

• Може и така да е !

Та може би това се случва вече с къщите в Америка - един на друг си ги продават все по-скъпо , и си печелят от това а парите ги вземат от банките си на кредит. За какво им е да строят нови като не им трябват ! Сигурен признак че балона ще експлоадира и цените ще паднат.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Kris

В такава ситуация просто продаваш долара след като видиш цифрата за къщите , очевидно пазара на имоти вчера цъфтеше а днес се е сринал направо , много са им малко новите къщи нещо днес , вчера пък изнесоха че огромен брой стари къщи са се изтъргували. Как ги правят тези работи , може би много собственици на стари къщи са решили да се оттърват от тях , ама не е ясно тези пък дето са им ги купили защо са сторили това. Хамериканците се подиграват на участниците на маркетите , това не може да се тълкува по друг начи , а като жест си е чисто оплезване и един вид казват - Луди ще Ви направим !
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Kolegi mai ste zatvariame nad 1.2070

Коментар

• Е как да си пазиш нервите при такива скок-подскок котировки?

Коментар

• За 3-4 секунди скочи 25 пипса до 1.2000... Пробие ли, отива към 1.2075... Падне ли под 1.1942, отива към 1.1900...

Коментар

Working...
                                X